Mήνυση κατά του Διοικητή Νοσοκομείου Γεννηματά για παράνομη κατακράτηση.Μήνυση και στον Εισαγγελέα για παράβαση Καθήκοντος!


 

Μήνυση κατέθεσε ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, κατά του Διοικητή του Νοσοκομείου Γεννηματάς ,τον Διευθυντή της Α΄ παθολογικής κλινικής και τους υπευθύνους ιατρούς της εν λόγω κλινικής ,διότι κρατούν παρά την θέλησή της την Θεοδώρα Αγριδιώτη νοσηλευόμενη και Μήνυση κατά Εισαγγελέα υπηρεσίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, διότι αν και ενημερώθηκε από τον Αξιωματικό υπηρεσίας και τον Διοικητή του Αστυνομικού τμήματος Χολαργού για την παράνομη κατακράτηση της Θεοδώρας Αγριδιώτη, διατήρησε την παθούσα σε κατάσταση στέρησης της ελευθερίας της, ήτοι για τα εγλήματα της παράβασης καθήκοντος κατ’ άρθρο 259 του Ποινικού Κώδικα και της παράνομης κατακράτησης δια παραλείψεως κατ’ άρθρο 327 του Ποινικού Κώδικα σε συνδυασμό με το άρθρο 15 του Ποινικού Κώδικα περί ιδιαίτερης νομικής υποχρέωσης.

Πρόκειται για την πρώτη μήνυση κατά Εισαγγελέα στην εποχή της "πανδημίας"..
Ο δικηγόρος Νiκος Αντωνιάδης, έχει σώσει αρκετούς μέχρι σήμερα από διασωληνώσεις που δεν χρειάζονται και βέβαια από το θάνατό τους…Τώρα κτυπά απ' ευθείας το Σύστημα…Οι Δικηγορικοί Σύλλογοι σιωπούν απέναντι σε εγκλήματα στα Νοσοκομεία της Χώρας..
Διαβάστε ολόκληρη την μήνυση που κατατέθηκε :

Η ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Δια της παρούσης μηνύω τον Διοικητή του Νοσοκομείου Γεννηματάς, τον Διευθυντή της Α΄ παθολογικής κλινικής και τους υπευθύνους ιατρούς της εν λόγω κλινικής, διότι κρατούν παρά την θέλησή της την Θεοδώρα Αγριδιώτη, όπως η ίδια καταγγέλλει σε εμένα και στον σύντροφό της Σταύρο Καρδάση, κάτοικοι αμφότεροι … χωρίς καμία νόμιμη αιτία, ήτοι για το έγκλημα της παράνομης κατακράτησης κατ’ άρθρο 327 του Ποινικού Κώδικα.

Μηνύω επίσης τον Εισαγγελέα υπηρεσίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, διότι αν και ενημερώθηκε από τον Αξιωματικό υπηρεσίας και τον Διοικητή του Αστυνομικού τμήματος Χολαργού για την παράνομη κατακράτηση της Θεοδώρας Αγριδιώτη, διατήρησε την παθούσα σε κατάσταση στέρησης της ελευθερίας της, ήτοι για τα εγλήματα της παράβασης καθήκοντος κατ’ άρθρο 259 του Ποινικού Κώδικα και της παράνομης κατακράτησης δια παραλείψεως κατ’ άρθρο 327 του Ποινικού Κώδικα σε συνδυασμό με το άρθρο 15 του Ποινικού Κώδικα περί ιδιαίτερης νομικής υποχρέωσης.
Μάλιστα, όπως με ενημέρωσε ο Αξιωματικός υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Χολαργού, ο μηνυόμενος εισαγγελέας του ανέφερε ότι “θα ακολουθήσει την άποψη των ιατρών”, ανάγοντας το έγκλημα σε “άποψη”.

Ζητώ την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των μηνυομένων, την κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας εναντίον τους και να κινηθούν άμεσα οι εκ του νόμου προβλεπομένες διαδικασίες για την άρση της παράνομης κατακράτησης της Θεοδώρας Αγριδιώτη.

Μάρτυρες που θα καταθέσουν και θα επιβεβαιώσουν τα ανωτέρω είναι η Θεοδώρα Αγριδιώτη, κάτοικος … νυν νοσηλευομένη-παρανόμως κρατουμένη στο νοσοκομείο Γεννηματά, και ο Σταύρος Καρδάσης

Άγιος Στέφανος Αττικής
15 Μαρτίου 2021
Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη