Το Εθνος χαιρετίζει την εθνική προσπάθεια αγκαλιά με τους ΛΟΑΤΚΙ+.

 


Ελένη Παπαδοπούλου


Μετά από παλλαϊκό αίτημα συγκροτείται εθνική επιτροπή που θα συντάξει εθνική στρατηγική και θα ηγηθεί της εθνικής προσπάθειας για την ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+.

Το Έθνος ζει, υπάρχει και πορεύεται χέρι χέρι και με τους ΛΟΑΤΚΙ+ που ως γνωστόν το έχουν κορώνα στο κεφάλι τους, γι'αυτό και τους ανταμείβει με εθνικές προσπάθειες και εθνικές στρατηγικές.
Ενα ακόμη σοβαρό πρόβλημα, που βασανιζει την χώρα αιώνες, μην σας πω και χιλιετίες, πώς θα ικανοποιηθούν τα ατομικά δικαιώματα των μειονοτήτων του διαφορετικού, ό,τι κι αν είναι αυτό οφείλουμε σεβασμό σύμφωνα με τη νέα θρησκεία του ανθρωποδικαιωματισμού, επιλύθηκε.

Ως εκ τούτου για λόγους ισότητας υποθέτω ότι θα έχουμε 30% υποχρεωτικά γυναίκες στα ψηφοδέλτια και στα διοικητικά συμβούλια, 30% ΛΟΑΤΚΙ+ (με ισοκατανομή στα 62 φύλα, για να μην αδικηθεί κανένα) και 40% που περίσσεψε για τους άντρες, που τώρα που το βλέπω δεν είναι ισότητα, μιλάμε για καθαρή πατριαρχία και καταδικάζω.

Το σωστό είναι από 36% εκπροσώπηση όλοι, αυτό ειναι ισότητα, και το περισσευούμενο 2% να δοθεί σε "πρόσφυγες", να εκπροσωπηθούν και αυτοί στα ψηφοδέλτια και στα διοικητικά συμβούλια να δω κάτι που θέλω εδώ και καιρό, γιατί έγινε δουλίτσα με τα λοκντάουν, το κλείσαμε το μαγαζί, αλλά θέλει κάτι τελευταίες πινελιές του αρτίστ να το αποτελειώσει το έργο.

Μία ιδέα δίνω για την εθνική στρατηγική που ζητούσε το Εθνος και επιτέλους χαράσσεται αγκαλιά με τους ΛΟΑΤΚΙ+.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη