Το κράτος, αυτός ο οργανισμός της συμφοράς, είναι η κατάρα του ανθρώπινου πολιτισμού.

 


Η κυβέρνηση σε συνεργασία με τους φαφλατάδες των ΜΜΕ, δημιούργησαν την αίσθηση πως το κράτος μπορεί να σταματάει πανδημίες, να υποκαθιστά την παραγωγή πλούτου, να εξαφανίζει τη φτώχεια και να ρυθμίζει τα πάντα με έναν νόμο κι ένα άρθρο.
Αυτή την αίσθηση επιχειρούν να συντηρήσουν ζωντανή, ώστε να μην χάσουν την πελατεία ηλίθιων που οι ίδιοι και τα κρατικά εκπαιδευτικά ιδρύματα έχουν δημιουργήσει. Το κράτος και οι θετικές επιστήμες, για όλους αυτούς τους φανατικούς, είναι η νέα θρησκεία.

Έτσι. φτάσαμε να επιστρέψουμε σε μεσαιωνικές πρακτικές, οι οποίες βαφτίστηκαν επιστήμη, ώστε να εξυπηρετηθούν πολιτικοί στόχοι. Για τη ζημιά που προκλήθηκε, για μια επιδημία που είναι από τις πιο ήπιες ιστορικά, είναι αποκλειστικά υπεύθυνα τα παρεμβατικά κράτη, τα κρατικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και οι κρατικοδίαιτοι επιστήμονες, συνεπικουρούμενοι από τα ΜΜΕ. Επιδείνωσαν την κατάσταση, όπως κάποιοι από εμάς εξ αρχής γνωρίζαμε πως θα συμβεί. Είμαστε όμως μετρημένοι στα δάχτυλα όσοι ξέρουμε τι πραγματικά σημαίνει κράτος και τι θα προκαλέσει, με μαθηματική ακρίβεια, ο παρεμβατισμός του.

Η ακόρεστη επιθυμία για έλεγχο και επιβολή και τα μονοπώλια σε εκπαίδευση, δικαιοσύνη, ασφάλεια και περίθαλψη, οδήγησαν την ανθρωπότητα εν έτει 2020, να μετατρέψει μια ίωση ρουτίνας άλλων εποχών, σε παγκόσμια καταστροφή, για να εξυπηρετηθούν πολιτικά συμφέροντα.
Το κράτος, αυτός ο οργανισμός της συμφοράς, είναι η κατάρα του ανθρώπινου πολιτισμού. Με μηδενικούς θανάτους και κρούσματα ο Μητσοτάκης κλειδώνει το σύμπαν για το καλό του λαού και με έξαρση θανάτων και κρουσμάτων ο Μητσοτάκης ανοίγει το σύμπαν για το καλό του λαού.
Η ψεκασμένη, άχρηστη και καταστροφική κυβέρνηση έχει ξεφτιλίσει και τους πιο θερμούς υποστηρικτές της.

Δυστυχώς το κακό έχει γίνει. Η οικονομία, η κοινωνία και η υγεία έχουν διαλυθεί και για πολλά πολλά χρόνια ακόμη, η τύχη μας ως κράτος θα εξαρτάται από τα κέφια του καγκελάριου για το αν θα μας κρατήσει τις κάνουλες του δανεισμού ανοιχτές. Την ίδια στιγμή, πολλοί άνθρωποι και πολλές οικογένειες έχουν ήδη πληγεί ανεπανόρθωτα.

Οι υπάλληλοι του αφέντη, οι ψάλτες και οι νταβραντισμένοι επιστημονάρες, πότε βγαίνουν για συνέντευξη τύπου για να απαγγείλουν «Ελύτη» από τυχαίο γκουγκλάρισμα κλαίγοντας με λυγμούς;
Πόσο παραμύθι έφαγε ο όχλος από τους διαχρονικούς βασανιστές του. Πόσο;


Μιχάλης ο Αιρετικός

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη