Με το ετερόκλητο τσίρκο του Τράγκα θέλουν να κόψουν Βόβολη και Κασιδιάρη;


 

Το ετερόκλητο πολιτικό τσίρκο του Γιώργου Τράγκα – διότι περί αυτού πρόκειται – που περιλαμβάνει γραφικές και επικίνδυνες προσωπικότητες, όπως τη Ραχήλ Μακρή και το Δημήτρη Καζάκη στα ψηφοδέλτιά του, δείχνει να είναι η συστημική αντίδραση του καθεστώτος, ενάντια στα κόμματα που κινούνται εκτός της εμβέλειάς του.

Το κίνημα «Ελεύθεροι Ξανά» του καρδιοχειρουργού, Φαίδωνα Βόβολη και οι «Έλληνες για την πατρίδα» του Ηλία Κασιδιάρη, κερδίζουν έδαφος μέσα στο εκλογικό σώμα και κόβουν πολλές χρήσιμες ψήφους από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Χρήσιμες, διότι στις επερχόμενες εκλογές που θα διεξαχθούν με απλή αναλογική, το κάθε ψηφαλάκι μετράει πολύ για τα δύο κόμματα εξουσίας. Από το χώρο μάλιστα, της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, ακούγεται ότι ετοιμάζεται «κόμμα Κουφοντίνα», που, αν μη τι άλλο, θα προσδώσει ένα άλλο πολιτικό χρώμα και τόνο στα δημόσια πράγματα της χώρας.

Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του εκλογικού σώματος, που κατά τις εκτιμήσεις, φτάνει περίπου στο 20% και που βλέπει ξεκάθαρα πλέον, την συμπαιγνία και το Κλιντονικό ομογάλακτο, μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη και ζητά πολιτική στέγη και φωνή εκτός του συστήματος. Ειδικά η υπόθεση του κορωνοϊού, λειτούργησε ως κρύο ντους στη πλάτη ενός μεγάλου κομματιού της Ελληνικής κοινωνίας, όπου είδε διαυγέστατα, ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση, δεν μπορεί να τον προστατέψει από την Κυβερνητική αυθαιρεσία και καταστροφή του εισοδήματός του.

Η Αντιπολίτευση του Αλέξη Τσίπρα, ταυτιζόμενη πλήρως με τις οδηγίες της Αμερικανικής Αριστεράς, του συστήματος Κλίντον-Μπάιντεν, εξαντλήθηκε επί ένα χρόνο στο αισχρό και αντιδημοκρατικό επιχείρημα, ότι το δικό της lockdown, θα ήταν καλύτερο από αυτό της κυβέρνησης. Η πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, στην κατεστραμμένη και φυλακισμένη Ελληνική κοινωνία, είναι απλά η υπόσχεση μίας καλύτερης φυλακής, από αυτής του Μητσοτάκη. Δεν είναι τυχαίο, ότι στις δημοσκοπήσεις, ένας στους τρεις ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, έχει γυρίσει την πλάτη στον Αλέξη Τσίπρα, εξαιτίας του τρόπου που διαχειρίστηκε και υποτάχθηκε στο αφήγημα του Covid.

Το Ελληνικό πολιτικό σύστημα, είναι με τη πλάτη στον τοίχο και προσπαθεί με στημένες ιστορίες, όπως αυτή της Νέας Σμύρνης, να αποπροσανατολίσει την κοινη γνώμη και να καπελώσει την λαϊκή οργή, για τα φασιστικά και δολοφονικά, για τη χώρα, lockdown. Το σύστημα, η συμπαιγνία Μητσοτάκη – Τσίπρα, τρέμει στην ιδέα, ότι μπορεί στην Ελλάδα να δούμε σκηνές Καπιτωλίου. Την πολιορκία του Κοινοβουλίου από πολίτες, που θέλουν η Δημοκρατία και το πολιτικό σύστημα, να επιστρέψουν στα χέρια της κοινωνίας. Είναι φανερό, ότι θέλουν να ελέγξουν τις αντιδράσεις του αγανακτισμένου λαού. Είναι πασιφανές, ότι θέλουν να ξαναστήσουν άλλη μία Μαρφίν, για να ανακόψουν την λαϊκή οργή και να τρομάξουν διά των παρακρατικών μηχανισμών, τον μέσο νοικοκύρη Έλληνα, που βγήκε στο δρόμο για να διεκδικήσει τη χώρα του πίσω, από τα χέρια των άθλιων του «Συνταγματικού τόξου».

Ο Γιώργος Τράγκας, θα το επαναλάβουμε, ανέλαβε την τελευταία πολιτική εργολαβία της καριέρας του, εκ μέρους του σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος. Ό,τι έκανε δηλαδή, σε όλη του τη δημοσιογραφική καριέρα…

The Flag Report

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη