Από τους φεμινιστές στους φεμινίστας του μετανθρωπισμού και της απαξίας του ανθρώπου

 





Ο φεμινισμός δεν εκφράζει πλέον γυναίκες, αλλά αναρχοκουίρ φεμινίστας, κοινώς τρανς αναρχικούς - όχι δεν είναι ανέκδοτο - οι οποίοι αγωνίζονται κατά της πατριαρχίας, κατά των κανονικών αντρών δηλαδή, τους οποίους ωστόσο αποζητούν ερωτικώς, αλλά από την άλλη θέλουν να τους εξαφανίσουν.
Δεν είναι φεμινιστές, είναι φεμινίστας.
Δεν είναι γυναίκες. Είναι αναρχοκουίρ.
Στα πλαίσια αυτά διοργανώνουν φεμινιστικό τουρνουά μπάσκετ, όχι γυναικείο τουρνουά μπάσκετ, διότι εκτός από τους άντρες αυτοί μισούν και τις γυναίκες. Μαθαίνουμε επίσης ότι υπαρχει και φεμινιστική μικροφωνική (;;;;;;;), προφανώς θα υπάρχει και macho μικροφωνική, πατριαρχική μικροφωνική κτλ.
Αντί να τους μαζέψουν, τους έχουν αμολητούς τους χαπάκηδες να περιφέρουν την ανοησία τους σε πάρκα και πλατείες, λες και ο κόσμος έχει όρεξη να βλέπει παλαβούς εν δράσει.
Ωστόσο δίνω ντουζ πουέν για τον εξευτελισμό που κάνουν στον Χρυσοχοϊδη και τα έξυπνα μέτρα. Ολόκληρο τριήμερο εκδηλώσεων παρακαλώ στήνουν τα αναρχικουίρ. Για να δούμε. Θα τους μαζέψουν ή το Κράτος θα κάνει πλατούλες στους φεμινίστας όπως κάνει πλατούλες και στους κουφοντινίστας;

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη