Θα μείνει στην ιστορία το πώς τον 21ο αιώνα μια ελίτ ισχυρών επιχειρηματικών συμφερόντων κατάφερε να προκαλέσει μαζική υστερία σε εκατομμύρια μορφωμένους ανθρώπους.

 


Βαρυσήμαντες δηλώσεις Καθηγητή Δερμιτζάκη:
- μπορεί να είχαμε περισσότερα κρούσματα χωρίς λοκνταουν, μπορεί και όχι. Υπάρχει μικρή βεβαιότητα, κανείς δεν ξέρει.
-για τα σχολεία δεν έχω δει στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι συμβάλλουν και πόσο στην αύξηση της μετάδοσης.
-μπορεί η μετάδοση να ήταν μικρότερη εάν επιτρεπόταν η κίνηση σε εξωτερικούς χώρους γιατί μάλλον η μετάδοση είναι μεγαλύτερη όταν είμαστε κλεισμένοι μέσα.
-δεν πρόλαβε ο κόσμος να προσαρμοστεί στα μέτρα επειδή τα εφαρμόσαμε ...απότομα.

Με δυο λόγια: δεν έχουμε ιδέα πώς ανακόπτεται ο ιός.
Σας καταστρέψαμε χωρίς να έχουμε ιδέα αν όλα αυτά μπορούσαν να σας σώσουν.
Περαστικά στους αψέκαστους συμπολίτες μας που φανατικά σήκωσαν το λάβαρο των διωγμών εναντίον των "ηλίθιων" που "δεν καταλάβαιναν από επιστήμη".
Ένας ένας οι επιστήμονες δηλώνουν ψεκασμένα πράγματα.

Εν τω μεταξύ μπορεί πλέον να ομολογείται ανοιχτά ότι τα θετικά αποτελέσματα των λοκνταουν είναι μάλλον ανύπαρκτα, οι μαθητές όμως έχουν δεχθεί πλήρως και εντελώς ξεκάθαρα τις καταστροφικές συνέπειες των λοκνταουν.
Όποιος έχει επαφή με μαθητές, το ξέρει καλά. Μια ολόκληρη γενιά μαθητών έχει υποστεί ανυπολόγιστη βλάβη στην ψυχική της ισορροπία, έχει χάσει την επαφή με το σχολείο.
Ακόμα και "καλοί μαθητές" δείχνουν σημεία αποσύνδεσης από την εκπαιδευτική διαδικασία.
Αυτό το παγκόσμιας κλίμακας πείραμα θα το πληρώνουμε για πολλά χρόνια στο μέλλον.
Αυτό, κυρίες και κύριοι μπορείτε να το θεωρείτε σίγουρο. Υπάρχει τεράστια βεβαιότητα πλέον ότι τα λοκνταουν έχουν καταστροφικά αποτελέσματα.

Θα μείνει στην ιστορία το πώς τον 21ο αιώνα μια ελίτ ισχυρών επιχειρηματικών συμφερόντων κατάφερε να προκαλέσει μαζική υστερία σε εκατομμύρια μορφωμένους ανθρώπους.
Θα μείνει στην ιστορία πως εκατομμύρια μορφωμένοι αλλά και ειδικοί, αποδέχθηκαν την μεσαιωνικού τύπου δαιμονοποίηση ενός φυσικού φαινομένου στο όνομα της επιστήμης.

Μιχάλης ο Αιρετικός

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη