H εκκαθάριση των ελληνικών πληθυσμών αποτελεί βασική κυβερνητική πολιτική.



Η κυβέρνηση, συνεχίζοντας το καταστροφικό έργο της προηγούμενης, αντιμετωπίζει το λαθρομεταναστευτικό εντελώς προδοτικά για την Ελλάδα.

Για να μην τα πολυλογώ στα δέκα χρόνια που ασχολούμαι ενδελεχώς με το θέμα και παρατηρώντας την εξέλιξη του, τις πολιτικές, αυτούς που το διαχειρίστηκαν, τον τρόπο που κινείται η προπαγάνδα στον δημόσιο λόγο, την εξάπλωση των μουσουλμανικών κοινοτήτων στην επικράτεια, τον τρόπο που αυτές οργανώνονται και κινούνται, το ποιοι τις στηρίζουν, το πώς τις στηρίζουν, το τι κάνει η Ευρώπη κτλ, έχω να πω μετά βεβαιότητας τα εξής:

1. Αυτό που συντελείται στην Αθήνα εν πρώτοις είναι εκκαθάριση των ελληνικών πληθυσμών από συγκεκριμένες πυκνοκατοικημένες περιοχές του κέντρου. Τον τρόπο τον έχουμε αναλύσει, καθώς και τις σχέσεις συγκεκριμένων ΜΚΟ με τον πρωθυπουργό. Ως εκ τούτου πρόκειται για κυβερνητική πολιτική και το καταγγέλλω χωρίς να παίρνω μία λέξη πίσω.

2. Κάτι αντίστοιχο συντελείται και στα ακριτικά νησιά και πιθανόν και στον Έβρο, αλλά θα γίνει σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου. Θα σταθώ στα νησιά, γιατί εκεί έχουμε έντονη δράση των ΜΚΟ, της Υπατης και του ΔΟΜ, υπερεθνικών οργανισμών δηλαδή που κουμαντάρουν το νησί. Οι εκκαθαρίσεις δημιουργούν ζώνες, όπου χάνεται η εθνική κυριαρχία, ο έλεγχος από τις εκλεγμένες κυβερνήσεις και αρχές και περνά σε απρόσωπους υπερεθνικούς οργανισμούς, που καμία σχέση δεν έχουν με την χώρα. Η αντικατάσταση των πληθυσμών δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για αυτό που λέμε παγκόσμια διακυβέρνηση.

Κοινώς στην Ελλάδα κυρίως συντελείται όχι ένα πείραμα, αλλά ένα πρότζεκτ, όπου η χώρα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο χάνει εδάφη, τα οποία παραδίδονται, επίσης με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σε μουσουλμάνους.
Η γνώμη μου είναι ότι δεν είναι τυχαίο, αλλά ότι είναι μία συνεννόηση της Μέρκελ με τον Ερντογάν εδώ και χρόνια, έτσι ώστε σιγά σιγά η χώρα να γίνει τουρκική επαρχία και κατά συνέπεια αποικία της Γερμανίας, η οποία θα την ξεζουμίζει ακόμη καλύτερα.

Το θέμα των εκκαθαρίσεων που γίνονται πλέον εντελώς ξεδιάντροπα το ανέφερα σε συζήτηση μου με βουλευτή που μου είπε ότι "πέφτουμε σε συνωμοσιολογίες". Οταν το 2010 είχαμε προαναγγείλει την καταστροφή πάλι σε συνωμοσιολογίες πέφταμε.
Οσα δεν πετύχει η πληθυσμιακή ισλαμική πίεση που υφιστάμεθα μέσα από τα επίσημα χρηματοδοτούμενα προγράμματα της ΕΕ, ΕΣΤΙΑ, ΗΛΙΟΣ κτλ, θα τα πετύχει κάποια άγρια κατάσταση που θα οργανώσουν όλοι αυτοί μέσα στην πόλη, για να φύγουν και οι τελευταίοι και να τους αφήσουν το πεδίο ελεύθερο.
Εδώ είμαστε να το ζήσουμε και αυτό.

Αν δεν αναλάβουν τις ευθύνες τους ορισμένοι, είμαστε χαμένοι. Είναι απλό. Η Ελλάδα θα περάσει στο Ισλάμ. Χωρίς πόλεμο. Μόνο με τις προδοτικές κραυγές πανεπιστημιακών, δημοσιογράφων, πολιτικών, χρηματοδοτούμενων από την Τουρκία, που μιλάνε για αλληλεγγύη σε εισβολείς, που βαφτίζουν πρόσφυγες.
Ενα έθνος πολεμιστών που κατάντησε νωθρός, μετριοπαθής φιλελεύθερος κηφήνας και επειδή έχει και πιο χαμηλά θα βάλει και φερετζέ και μπούρκα. Και θα του αρέσει κιόλας.
Και το υπογράφω.



Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη