Η Αθήνα πληρώνει τις ανεύθυνες πολιτικές για το λαθρομεταναστευτικό, την αδιαφορία για τους Έλληνες πολίτες, την λαθρολαγνεία, τα άσυλα κατά χιλιάδες λες και υιοθετήσαμε χώρες και πληθυσμούς.

 



Κουνάμε πάλι το δαχτυλάκι και μαλώνουμε τον κόσμο ότι χαλάρωσε και απειλούμε με lockdown στην Αττική και βάζουμε και πιο αυστηρά μέτρα, γιατί τόσο καιρό πετούσαμε χαρταετό για τα τσαντίρια της πλατείας Βικτωρίας.

Τόσο καιρό κάναμε ότι δεν ακούμε τις διαμαρτυρίες των Αθηναίων να μην κουβαλάει ο Μηταράκης τις Μόριες μέσα στην πρωτεύουσα.
Τόσο καιρό που ο Μηταράκης καμάρωνε για το έργο του, ο κορονοϊός θέριζε τους προστατευόμενους του, αλλά κάναμε ότι δεν ξέρουμε.

Τόσο καιρό που φωνάζουμε είμαστε ρατσιστές και φασίστες, ενώ οι πληρωμένοι αλληλέγγυοι που τους κουβαλάνε μέσα στην πόλη είναι καλοί ανθρώποι και υπεράνω.
Τόσο καιρό κλαίγαμε για τα παγκάκια και σε ποιό τσαντίρι θα κοιμηθούν οι Μόριες, γιατί εξυπακούεται ότι το κέντρο της πρωτεύουσας θα είναι καταυλισμός.

Τόσο καιρό που καταγγέλουμε τα διαμερίσματα με τις άθλιες συνθήκες οι αρμόδιοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, η Solidarity εξακολουθεί να τους παστώνει σε διαμερίσματα και οι διακινητές να πλουτίζουν εις βάρος της δημόσιας υγείας.

Απέφυγαν να πουν ποιά είναι τα βεβαρημένα δημοτικά διαμερίσματα. Να το μαρτυρήσουμε λοιπόν. Σε χάρτη με τα διαμερίσματα ΕΣΤΙΑ το 2016, όταν ήταν και λιγότερα, το 57,43% βρίσκεται στο 6ο. Αν προσθέσουμε και τα παράνομα διαμερίσματα των διακινητών καταλαβαίνουμε τι γίνεται.

Η Αθήνα πληρώνει τις ανεύθυνες πολιτικές για το λαθρομεταναστευτικό, την αδιαφορία για τους Έλληνες πολίτες, την λαθρολαγνεία, τα άσυλα κατά χιλιάδες λες και υιοθετήσαμε χώρες και πληθυσμούς.

Οι νόμιμοι πληρώνουν για τους παράνομους.
Φυσικά και είναι πρόβλημα οι λάθρο.
Φυσικά και φέρνουν προβλήματα οι λάθρο.
Φυσικά και φταίνε ΚΑΙ οι λάθρο.

Αλλάξτε βιολί, γιατί το επόμενο lockdown δεν θα είναι τόσο ευπρόσδεκτο.


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη