Φαίδων Βόβολης: Τιμώντας τον όρκο του Ιπποκράτη γκρεμίζει τους ισχυρισμούς των συστημικών γιατρών που έγιναν δεκανίκι της φασιστικής κυβέρνησης

 



Ο γνωστός καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης παραμένοντας πιστός στις αρχές του και στις ιατρικά τεκμηριωμένες του απόψεις βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αντ1 με παρουσιαστή το Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο κ. Βόβολης πήρε μέρος σε ένα άτυπο τηλεοπτικό ιατρικό debate έχοντας απέναντι του την κα Ματίνα Παγώνη Πρόεδρο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών και Πειραιώς. Ο καρδιολόγος ολοένα αποκτά και περισσότερους υποστηρικτές και εκφράζοντας μεγάλη μερίδα του ιατρικού κόσμου απάντησε τεκμηριωμένα σε όλα τα ερωτήματα τόσο της Προέδρου όσο και του δημοσιογράφου σε αντίθεση με την ίδια που δεν έδωσε καμία απάντηση στο ερώτημα του Ιατρού για ποιο λόγο πρέπει να βάλουν μάσκα τα παιδιά όταν η οδηγία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας λέει ρητά ΟΧΙ μάσκα σε παιδιά κάτω των 12 ετών.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο γνωστός Δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου για πρώτη φορά στη τηλεόραση από την περίοδο που ξέσπασε ο κορονοιός αντικειμενικά έδωσε εξίσου χρόνο και στους δυο καλεσμένους να παρουσιάσουν τις θέσεις τους κάτι που δεν είδαμε να συμβαίνει με το Mega και το Νίκο Ευαγγελάτο όταν στην ουσία έκοψε την συνέντευξη του Φαίδωνα Βόβολη γεγονός που σχολιάστηκε άσχημα από την Ιατρική κοινότητα σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές.

Ο κ. Βόβολης για ακόμη μια φορά σταθερός στις τοποθετήσεις του και ζητώντας την Ιατρική τεκμηρίωση από την κα. Παγώνη σχετικά με τα μέτρα στα σχολεία και την επιβολή της μάσκας στα παιδιά δεν πήρε απαντήσεις ενώ έκδηλος ήταν ο εκνευρισμός της Προέδρου η οποία μίλησε για προσωπική άποψη του κ. Βόβολη μη σεβόμενη την Ιατρική του ιδιότητα.

Παρακολουθήστε αναλυτικά στο video που ακολουθεί το ιατρικό debate και βγάλτε χρήσιμα συμπεράσματα περί της επιδημίας του κορονοιού:


 

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη