Ο ορθολογισμός των επισήμων και της ιατρικής χούντας πρέπει να διερευνηθεί για εγκλήματα κατά της ζωής των πολιτών




Ειλικρινά, μερικες φορες δεν ξερω τι αλλο να πω, πως να επιχειρηματολογησω γι,αυτο το εγκλημα της ιδιας μας της ζωης, που βλεπουμε να ξετυλιγεται καθημερινα μπροστα στα ματια μας.
Δυστυχως οι "επισημες" αποψεις που εκφραζουν οι "επισημοι" φορεις και εδω σαν τους Τσιορδοχαρδαμπαληδες, αλλα και οι αντιστοιχα παγκοσμια Τσιορδοσυψομοσιαλοι και που υποστηριζουν με τοσο ζηλο, με τοση μανια, οι "επισημοι" δημοσιοκαφροι, τυπου Ευαγγαλατοπαπαδακοι, Μπογδανοπρωτοψαλτηδες, Χατζηκοτσιωνηδες και υπολοιποι Σια!, ενω επρεπε μας προβληματιζουν, γινονται αποδεκτες απο μεγαλο μερος των συνελληνων.
Και ολοι εμεις που διαφωνουμε με αυτο το εγκλημα, ειμαστε απλα "ψεκασμενοι", "συνωμοσιολογοι", "δεισιδαιμονες" και φυσικα ανθρωποι που δεν εχουμε καμια σχεση με τον ορθολογισμο και παμε κοντρα στα "επισημα" στοιχεια και αποψεις.
Ολη αυτη η ιστορια λοιπον, μου θυμιζει εντονα την ιστορια του DDT, που τοτε, στην δεκαετια του 50 ραντιζαν τους ανθρωπους και τα μικρα παιδια με αυτο το φονικο δηλητηριο, γιατι ετσι προτειναν τοτε οι.. "ειδικοι" Τσιορδηδες.
Και βεβαια τοτε, ολοι οσοι ειχαν ξεσηκωθεί εναντια στην χρηση αυτης της φονικης ουσιας και ειχαν αλλη αποψη, ασφαλως και ηταν "μεταφυσικοι", "συνωμοσιολογοι", που μεσα απο "δεισιδαιμονκες λογικες", (που σχεση με τον ορθολογισμο!), κατεληγαν σε τετοια συμπερασματα και συμπεριφορες και πηγαιναν κοντρα σ,αυτα που προτειναν οι "ειδικοι" και ο ιδιος Παγκοσμιος Οργανισμος Υγειας, που ακομα και το 1955 προτεινε να χρησιμοποιειται το φονικο DDT για να ψεκαζονται και τα παιδια στα σχολεια για την καταπολεμηση της ελονοσίας.!
Και ολη αυτη η ιστορια, και τα επιχειρηματα εναντια στα εντομοκτονα, αποτυπωθηκε ουσιαστικα απο μια βιολογο που δεν ειχε φυσικα καμια σχεση με την επισημη αποψη αλλα και τον "ορθολογισμο" και την σωστη σκεψη, πηγαινε εναντια στις επισημες αποψεις των επισημων φορεων και επιστημονων, και που οχι μονο λοιδορήθηκε αλλα κυνηγήθηκε κι,ολας για τις "συνωμοσιολογικες", δεισιδεμονικες" και "αντιεπιστημονικες της αποψεις, την Rachel Carson στο βιβλιο της "Η σιωπηλή άνοιξη" (Silent Spring, 1962).
Και αυτο το βιβλιο ηταν η αφορμη να ξεκινησει παγκοσμια το οικολογικο κινημα.
Και ποτε σταματησαν οι βιομηχανιες να παραγουν DDT, που μεχρι τοτε κατα εκατομμυρια τονους το ειχαν πουλησει και ειχε χρησιμοποιηθει και δηλητηριασει τα παντα;...
Η επισημη απαγορευση, (μιας και το ευαγγελιο ολων αυτων ειναι οι "επισημες" αποψεις ), ενω ειχαν δημοσιευθει τοσες και τοσες μελετες και αρθρα για το εγκλημα της χρησης του DDT, εγινε το 1973!!...
Τελος παντων, νομιζω οτι δεν αξιζει να επιχειρηματολογήσω αλλο γι,αυτην την ιστορια.
Αλλωστε τι αξια εχουν τα επιχειρηματα και οι αποψεις ενος ψεκασμενου δεισιδαιμονα, που δεν εχει καμια σχεση με τον ορθολογισμο, τον σωστο ορθολογισμο των.. επισημων!.
Ευτυχως που σ,αυτην την σαπια κοινωνια που ζουμε, δεν ειμαι μερος της "λογικης" της, αλλα το περιθωριο της.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη