ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 24ΩΡΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 24ΩΡΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK


Το Facebook μπλόκαρε σήμερα το πρωί και για 24 ώρες (έως τις τις 10:00 π.μ. αύριο) τη σελίδα του συζύγου μου. Ο λόγος είναι κραυαγαλέα προσχηματικός και ψευδής:

“Κατηγορείται” ότι παραβίασε τους “όρους της κοινότητας” εις ό,τι αφορά στην “υποκίνηση βίας” !!

Αντικείμενο του απαράδεκτου μπλοκαρίσματος είναι η χθεσινοβραδυνή ανάρτήσή του για το Orus Reis.

Είναι μία ανάρτηση στην οποία ΡΗΤΑ αναφέρει ότι “ΔΕΝ ζητάει τη βύθιση του Orus Reis” αλλά την ενεργοποίηση του άρθρου 42 § 7 της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί συνδρομής των κρατών μελών της ΕΕ σε περίπτωση ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (aggression) κατά κράτους μέλους της ΕΕ !!

Κατά την πάγια πρακτική των ανθρώπων και ομάδων που έχουν αναλάβει τη φίμωση των ενοχλητικών φωνών στο διαδίκτυο, τα κείμενα των ενοχλητικών αναρτήσεων και δημοσιεύσεων διαστρεβλώνονται, παρουσιάζονται όπως εξυπηρετεί την “παραβίαση των όρων”, κατεβαίνουν, και οι χρήστες αποκλείονται “προς γνώσιν και συμμόρφωσιν”.

Την ώρα που όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ολόκληρο το διαδίκτυο κατακλύζονται από αναρτήσεις χρηστών που ζητάνε τη “βύθιση του Orus Reis”, ανεβαίνουν φωτογραφίες με το Orus Reis σε στόχαστρο και αναπαράγονται οι δηλώσεις του ίδιου του ΓΕΕΘΑ ότι “όποιος πατήσει έδαφός μας, πρώτα θα τον κάψουμε, μετά θα ρωτήσουμε ποιος είναι”, το facebook δεν επέδειξε απλώς επιλεκτική “ευαισθησία”, διότι αυτή θα προϋπέθετε ότι η ανάρτηση του συζύγου μου πράγματι υποκινούσε βία, αλλά μπλοκάρει μία ανάρτηση που ζητάει ΝΟΜΙΚΕΣ και ΟΧΙ πολεμικές ενέργειες!! Όχι ΒΙΑ !!

Γιατί φυσικά, οι αναρτήσεις του συζύγου μου έχουν τρομοκρατήσει την κυβέρνηση, η οποία βλέποντας ότι αρχίζει και ασχολείται και με τα εθνικά θέματα, πανικοβλήθηκε! Και επειδή ούτε τα τρολαρίσματα (αρχικά), ούτε τα Hoaxes (στη συνέχεια), ούτε ο Χρυσοχοΐδης (εσχάτως), δεν κατόρθωσαν να κάνουν κάτι, αλλά αντιθέτως ο σύζυγός μου τους έχει στήσει στον τοίχο, ανέλαβε δράση το Δουβλίνο !!

Ο σύζυγός μου αυτή τη στιγμή συντάσσει αγωγή κατά της Facebook του Δουβλίνου, την οποία βεβαίως θα καταθέσει στην Ελλάδα και στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών (αφού τόπος τέλεσης του αδικήματος είναι η χώρα μας), ενώ εξετάζει και τα δεδομένα για να καταθέσει και μήνυση εναντίον των νομίμων εκπροσώπων της Facebook και κατά παντός άλλου υπευθύνου, στην Εισαγγελία Πλημμλειοδικών Αθηνών.

Την ίδια ώρα, το Orus Reis αλωνίζει ακόμη στο Αιγαίο, αλλά η κυβέρνηση εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δεν έχουν ποντίσει τα καλώδια που έχει ρίξει και ότι επομένως δεν τίθεται θέμα ουσιαστικής αντίδρασης από την ελληνική πλευρά.

Είναι απολύτως ξεκάθαρη η ΑΝΤΙΦΑΣΗ:

Εάν το Orus Reis δεν έχει ποντίσει καλώδια και επομένως ΔΕΝ έχει παραβιάσει την υφαλοκρηπίδα μας και απλώς πλέει σε διεθνή ύδατα, γιατί τότε του ζητάνε να απομακρυνθεί επειδή βρίσκεται ...παράνομα στην υφαλοκρηπίδα;;; Δεν είναι αυτό ομολογία ότι έχει ποντίσει;;;

Αυτά, και άλλα πολλά, δεν θέλει το σύστημα να γράψει ο σύζυγός μου και τον απέκλεισε (για αρχή -μέχρι να δούνε πόσο μακριά θα το φτάσει και αυτός) για 24 ώρες...

Μέχρι αύριο που θα ...αποφυλακιστεί, σας στέλνει τους χαιρετισμούς του!!


Μαριάννα Ρουπαλιώτη

 

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη