Η άκρατη χυδαιότητα της αριστεροφασίστριας Ακρίτα



Της Χριστίνας Σιδέρη

Στην πρώτη ανάρτηση σας κυρ Ακρίτα μου, θα συμφωνήσω απολύτως μαζί σας. Τον δικό σας Τζορτζ Φλόιντ, όντως τον έλεγαν Ζακ Κωστόπουλο. Είναι άξιο θαυμασμού πως δύο παρίες γίνανε ήρωες με αριστερή προπαγάνδα.

Στη δεύτερη θα διαφωνήσω μερικώς. Δεν είναι φασίστες αυτοί που παρομοιάζουν τον Κωνσταντή Κατσίφα με τον Τζορτζ Φλόιντ, είναι διανοητικά καθυστερημένοι γιατί πως είναι δυνατόν να βλέπουν ομοιότητες ανάμεσα σε έναν πρεζέμπορο, αλκοολικό, πορνοστάρ, μπράβο και φυλακόβιο όπως ήταν ο Τζορτζ Φλόιντ και σε έναν Εθνικό ήρωα που επέλεξε να πεθάνει για τα χώματα της Βορείου Ηπείρου και την Ελληνική Σημαία, όπως ήταν ο Κωνσταντίνος Κατσίφας;

Κυρ Ακρίτα μου πάντως σας "θαυμάζω" για το θράσος σας ως συνταξιοδοτούμενη άγαμη κόρη και όπως γράψατε και η ίδια... «Μια χυδαία γυναίκα με εξωφρενική σεμνότητα, θεωρεί τον εαυτό της ίσο με μια διακεκριμένη γυναίκα». Σας ταιριάζει γάντι.

Υ.Γ Αν προσβάλαμε τους κκ Αντετοκούμπο, ας μας συγχωρήσουν. Μπορούν πάντα να επιστρέψουν την Ελληνική υπηκοότητα και να πάρουν τη Νιγηριανή για να μην αισθάνονται μειονεκτικά τα παιδιά.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη