Με σχέδιο και μεθοδικότητα η προδοσία του Δένδια και της Κούλειας κυβέρνησης. Η Ελλάδα γίνεται μικρότερη!!



Παρακολουθώντας όλη την συνέντευξη, δίνοντας απαντήσεις που ακούγονται ευχάριστα σε φιλοκυβερνητικό ακροατήριο, ωστόσο μένω σε 2 σημεία που απάντησε:

1 Δήλωσε στο 7.12 λεπτό (ακούστε) " Αν η Τουρκία βρήκε καλή την συμφωνία οριοθέτησης ΑΟΖ με την Ιταλία κ την μερική επήρεια σε κάποια μικρά νησιά, τότε ας έρθει ο φίλος μου ο Τσαβούσογλου σε μια διαπραγμάτευση για να τα βρούμε και στην υφαλοκρηπίδα των νησιών, και στην επήρεια των νησιών, πάντα όμως στην βάση του Δικαίου"

2. Ερώτηση της δημοσιογράφου στο τέλευταιο λεπτο! " γιατί δεν προβήκαμε στην ανακήρυξη ΑΟΖ με την Κύπρο?" Απάντηση " αυτό είναι το μόνο εύκολο, θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυριο"
Και τότε γιατι δεν το κάνετε? Απάντηση ΥΠΕΞ, όλα με την σειρά τους!

Τα σχόλια δικά σας!

Το δικό μου σχόλιο είναι ότι η νυν κυβέρνηση μας προετοιμάζει σε μια συμβιβαστική κατ εμέ επώδυνη λύση για συνδιαχείριση, συνεκμετάλλευση και μερικής επήρειας σε κάποια νησιά, ώστε για άλλη μια φορά να ταΐσουμε το θηρίο που πεινάει...για να αγοράσουμε ακόμα λίγο χρόνο "ειρήνης" ... μέχρι να ξαναπεινάσει.... τα υπόλοιπα στην συνέχεια!

Αφου δεν του τέθηκε η κρίσιμη ερώτηση ,αν η Ελλάδα θα επεκτείνει τα 12 νμ και πότε! Ολα τα άλλα ειναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη