Τα τούρκικα σκυλιά έχουν έτοιμο ένα πανάθλιο και διαβολικό σχέδιο βιολογικού πολέμου


Του Αλκη Αλεξιου.
Ο ΝΕΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ .

Όταν ημουν μικρος, θυμαμαι που η μητερα μου, μου ελεγε …’’κακος γειτωνας, μην σου τυχει  παιδι μου !!
Για πανω από 14 αιωνες ο Ελληνισμος όχι μονον αντιμετωπιζει το Ισλαμ αλλα και υπηρξε ο Ευρωπαικος κυματοθραυστης , κατι που δυστυχως , το μορφωμα που λεγεται ‘’Ευρωπη’’, σπανιως εξετιμησε !


Ποτε μας κανεις δεν ξεχασε τον ραδιουργον Αυστριακον Καγκελαριον Μεττερνιχ  και τις ομηρικες πριν και αφου γιναμε Κρατος  κοντρες του με τον Καποδιστρια αλλα και το κατά τυχη ξεκινημα της ναυμαχιας του Ναυαρινου, που τοσο πολύ βοηθησε την επανασταση και τον Ελληνισμον.

Δυστυχως όπως ο γραφων εχει αναλυσει πολλακις τηλεοπτικως αλλα και σε πολλα του αρθρα, ο πολεμος πλεον ,ΔΕΝ είναι ο ιδιος !
Πλεον δεν είναι μονο οι κατευθυνομενες βομβες που μπορουν να σε πληξουν από 300χλμ αλλα και οι πυραυλοι από 1000 και πλεον χλμ!!


Βιολογικός πόλεμος
Το χειροτερο ολων όμως ,κατι το οποιο δοκιμαστηκε στον Α’ Π.Π με καταστροφικες συνεπειες για τους αντιμαχομενους, είναι ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ πολεμος. Ειτε είναι πολεμος αεριων ειτε είναι ‘’πολεμος’’, με καποιον μολυσματικον ιον !!

Αυτό το τελευταιον μας αφορα πλεον αμεσα, διοτι ο κακος γειτων, φαινεται ότι παιζει τα ρεστα του στο Αιγαιον , πριν την τελικην κοντραν , με τις γεωτρησεις  φυσικου αεριου, φυσικα.


Το νέο σχέδιο
Δεν θα σας κουρασω κ άλλο με το τι είναι  ο Κορωνα ιος ουτε ποιος τον δημιουργησε αλλα ουτε  και το τι εχει συμβει εως σημερα !! Όμως υστερα από πληροφοριες μυστικων υπηρεσιων πολλων κρατων ( και Ελληνικων ) οι οποιες εχουν τραβηξει μεχρι και βιντεο μεσα σε τουρκικο εδαφος ,  η ΕΥΠ αλλα και η Ελληνικη Κυβερνηση εχουν στα χερια τους , το νέο παναθλιον και  διαβολικον τουρκικον σχεδιον…..
‘’Επιλεγουν τους ασθενεις με κορωνα ιο, τους επιβιβαζουν σε σαπιοκαραβο και προσπαθουν να τα προσαραξουν σε Ελληνικα νησια’’.
Αντιλαμβανεσθε ότι ομιλουμε πλεον για ΤΕΡΑΣΤΙΟΝ ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟΝ με ανεξελεγκτα αποτελεσματα  σε ζωες αλλα και την Ελληνικην οικονομιαν !!


Συμπέρασμα
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ‘’ΧΘΕΣ’’ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ??
  1. Επι Ελληνικου εδαφους   θα πρεπει αφου επικαλεσθει λογους ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , να σφραγισει όλα τα λιμανια στα οποια φερνει η τουρκια, κοσμο και εμπορευματα – ΜΕ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΙΟ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Transit- , να σφραγισει όλα τα περασματα του Εβρου….Καστανιες, Κηπους, Φερρες και φυσικα να κλεισει την Εγνατια οδο σε κάθε τουρκικο μεταφορικο μεσο, κατι που φυσικα θα στοιχισει έναν ετησιο τζιρο 5ΔΙΣ , με τρελλη επιβαρυνση στην τουρκικη οικονομια για να φθασει, αν φθασει, στις Ευρωπαικες αγορες.
  2. Να αυξησει τα μιλλια σε 12 επιτελους σε θαλασσα και αερα, ενημερωνοντας Τουρκια, Ε.Ε και διεθνεις φορεις, οπου σε συνδιασμο με θεσπιση και κοινοποιηση             ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΜΠΛΟΚΗΣ , θα κανει σαφες  στην τουρκια ότι δεν θα διστασει ειτε να βυθισει πλοιον ειτε να καταρριψει αεροπλανον , εάν παραβιασθουν τα Εθνικα Συνορα.

3. Να ενημερωσει όλους τους διεθνεις οργανισμους  με αποδειξεις για το τι συμβαινει και να ζητησει  από την Ε.Ε να συμπαραταχθει εμπρακτως στην υπερασπιση των ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ , με χρημα και διαθεσιμα μεσα ! Τα ανωθεν να κοινοποιηθουν και στον ΟΗΕ ( Πληρες σφραγισμα συνορων κλπ)
4. Να ζητηθουν επισημα τα περιπου 700.000.000 που στοιχιζει ένα τοιχος σ ολον τον Εβρον , τσιμεντενιο, με αισθητηρες, θερμικες καμερες, παρατηρητηρια και αγκαθωτα συρματα στα 10μετρα από πανω.
5. Αποχωρηση  από τις συνθηκες ΔΟΥΒΛΙΝΟ Ι- ΔΟΥΒΛΙΝΟ  ΙΙ – ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΑΡΟΚΟ – Κ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΝΚΕΝ  ώστε να παψει η Ελλας να αποτελει ελκυστικον προορισμον.
6.Να ζητηθουν  ζωνες ασφαλειας για ελεγχο από FRONTEX επι τουρκικου εδαφους σε Εβρο και τουρκικα παραλια.


7. Να ξεκινησουν νηοψιες με την περιβοητη Ευρωπαικη αρμαδα, ολων των υποπτων πλοιων σε Αιγαιον-Μεσογειον-Ιονιο και φυσικα παρακολουθηση με δορυφορους.
8. Να απαιτηθουν  εμπρακτες κυρωσεις από την Ε.Ε και τον ΟΗΕ στην Τουρκια αλλα και να γινει σε διεθνη δικαστηρια, αγωγη αποζημιωσης της Ελλάδος από την Τουρκια. Για οσους δεν ξερουν ότι γινονταν στον Εβρον τοσες μερες, περαν της υγειας των δυναμεων μας, στοιχιζε πανω από 300.000 ημερησιως στο Ελληνικον κρατος


Αλκης Αλεξίου
Αναλυτής Γεωπολιτικης & Γεωστρατηγικης

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη