Η ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ «ΚΛΕΙΣΤΩΝ» ΔΟΜΩΝ


Γράφει η Ειρήνη Μαρούπα

Ήμουν η πρώτη που χειροκρότησα τα δραστικά μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του θανάσιμου κορωνοϊού. (Το κλείσιμο των σχολείων και των δικαστηρίων, εστιατορίων και καφετεριών).
Όμως η κυβέρνηση επέκτεινε τα μέτρα σε ελεγχόμενη απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των πολιτών. Όχι μόνο των θετικών στον ιό.
Παρά το ότι να βαδίζει κάποιος όσο θέλει όποτε θέλει, ή να κάνει βόλτα με το αυτοκίνητό του είναι ξεκάθαρο ότι δεν διασπείρει τον ιό.
Η ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΤΟΝ ΙΟ.
Είναι δεδομένη η βαθιά αντισυνταγματικότητα του μέτρου αυτού, όπως εξηγούν αναλυτικά οι καθηγητές του συνταγματικού δικαίου Δαγτόγλου και Μάνεσης.
Το εκπληκτικό όμως είναι άλλο! Ενώ περιεστάλη απολύτως και αδικαιολόγητα η ελευθερία των ελλήνων πολιτών, με την 2945/24-3-20 ΦΕΚ 1016 θεσμοθετήθηκε η «σύσταση δομών προσωρινής υποδοχής πολιτών, οι οποίοι έχουν αιτηθεί διεθνή προστασία»!
Το ελληνικό κράτος δηλαδή, λαμβάνει απόφαση, την παραμονή της επετείου αποτίναξης του τουρκικού ζυγού και εθνικής ανεξαρτησίας μας, να φυτέψει 28 μουσουλμανικές πόλεις σε ολόκληρη την Ελλάδα!
28 μουσουλμανικές πόλεις εν μέσω κορωνοϊού!
Κάνει άραγε καλό αυτό στο ελληνικό κράτος και έθνος; Ή αντίθετα είναι το απόλυτο κακό, μια διπλή ωρολογιακή βόμβα;
Η πρώτη βόμβα, η υγειονομική, θα εκραγεί άμεσα και αφορά τον κορωνοϊό.
Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν ελεγχθεί αν είναι μολυσμένοι. Και προωθούνται σε ολόκληρη την Ελλάδα την στιγμή που οι έλληνες είμαστε έγκλειστοι στα σπίτια μας.
Στους ίδιους όμως, επιτρέπεται να βγαίνουν από τις δήθεν κλειστές δομές από ώρα 7 το πρωί ως ώρα 7 το βράδυ, σε ομάδες ως 10 ατόμων (!!!), κατά την ΠΝΠ, χωρίς άδεια και χωρίς να λένε πού θα πάνε!
Το αποτέλεσμα είναι για παράδειγμα, ότι μεγάλες ομάδες των 20 ατόμων από την δομή του Σχιστού κάθε Δευτέρα πρωί πηγαίνουν στην λαϊκή της Ελευσίνας….
Διότι το ελληνικό κράτος το επιτρέπει, αντί να τους κρατήσει έγκλειστους όπως κάνει με τους έλληνες.
Στην «κλειστή» δομή στις Σέρρες, 5 απέδρασαν. Άγνωστο αν ήταν φορείς του ιού!
Από την δομή Ριτσώνας μία γυναίκα που δεν είχε ελεγχθεί, γέννησε στο μαιευτήριο Αλεξάνδρα.
Μετά, διαπιστώθηκε ότι ήταν φορέας του ιού, ότι στο Αλεξάνδρα 4 γιατροί νόσησαν (ασχέτως ή όχι) και στην Ριτσώνα βρέθηκαν 20 ακόμα θετικοί!
Αναρωτιέμαι!
Έχει καταλάβει κανείς στην κυβέρνηση ότι οι άνθρωποι αυτοί, που ανέλεγκτοι για κορωνοϊό συγχρωτίζονται (υγιείς και ασθενείς), θα κολλήσουν όλοι μαζί συγχρόνως;
Ότι θα χρειαστούν νοσοκομεία και εντατικές που γενναιόδωρα θα τους παρέχει το ελληνικό κράτος;
Άρα θα καταρρεύσει το σύστημα υγείας που πλήρωσαν οι έλληνες πολίτες για να τους νοσηλεύσει αν το χρειαστούν!
Όμως επίσης οι λαθρομετανάστες κινούνται ελεύθερα στις πόλεις και διασπείρουν ανεξέλεγκτα τον ιό!
Επομένως θα νοσήσουν και οι έλληνες πολίτες εξαιτίας της ανευθυνότητας του κράτους, παρά τις προφυλάξεις που παίρνουμε.
Η δεύτερη βόμβα και έκρηξη, η μεσοπρόθεσμη, που είναι απείρως σοβαρότερη, αφορά την εθνική ομοιογένεια και συνοχή του ελληνικού κράτους.
Κανείς φυσικά δεν πιστεύει το παραμύθι ότι οι δομές είναι προσωρινές.
Το προσωρινό εδώ είναι για ΠΑΝΤΑ.
Δεν χρειάζεται να το εξηγήσω.
Επιπλέον ο περιορισμένος πληθυσμός τους σήμερα, σύντομα, με τις συνεχείς ροές από τα νησιά, (που ποτέ δεν διακόπηκαν), γίνεται μεγάλος!
Και μεσοπρόθεσμα με τον ρυθμό γεννήσεων 8 προς 1 των λαθρομεταναστών προς τους έλληνες, γίνονται συντριπτική πλειοψηφία!
Το αποτέλεσμα είναι ο καθαρός λαθρεποικισμός όλης της Ελλάδας απ’άκρη σ’άκρη!
Όλοι το ξέρουμε ότι αυτοί ΔΕΝ ΑΦΟΜΟΙΩΝΟΝΤΑΙ.
Όλοι το ξέρουμε ότι ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ.
Ο Νταβούτογλου στο βιβλίο του «το στρατηγικό βάθος της Τουρκίας» αναφέρει ότι «η ιστορική κληρονομιά μπορεί να αναγκάσει την Τουρκία ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ σε de facto καταστάσεις που εμφανίστηκαν ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ»
και παρακάτω «η υπεράσπιση της Ανατολικής Θράκης και της Ειστανμπούλ δεν εξαρτάται από την τοποθέτηση συμβατικών μονάδων αλλά από τη ενεργή χρήση σε διπλωματικό και στρατιωτικό επίπεδο των πεδίων επιρροής που θα δημιουργηθούν ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΜΕΘΟΡΙΟΥ».
Επίσης «….βασική συνιστώσα της εξωτερικής πολιτικής είναι τα ΕΥΡΕΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ, που συμβολίζουν την υιοθέτηση μίας ενεργής και διορατικής στάσης, της οποίας η συγκυρία έχει μελετηθεί καλά… και ο διπλωματικός και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ συντονισμός της έχει επαρκώς εξασφαλιστεί».
Τι δεν κ-α-τ-α-λ-α-β-α-ί-ν-ε-τ-ε;
Με απλά λόγια. Οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες αποτελούν τον Δούρειο Ίππο για να μετατρέψει η Τουρκία την Ελλάδα, διπλωματικά, ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ αν χρειαστεί, σε επαρχία της.
Δεν γνωρίζω σε ποιο σχολείο έμαθε ο πρωθυπουργός ότι η πολυπολιτισμικότητα είναι καλό πράγμα και το να καταπολεμάς τον νατιβισμό στο κράτος που κυβερνάς, είναι σωστό.
Αλλά γνωρίζω ότι οι Hans Morgenthau και Kenneth Waltz θεωρούν ότι «το εθνικό συμφέρον είναι το υπέρτατο και έσχατο κριτήριο των διεθνών συναλλαγών και διαπραγματεύσεων».
Άρα συμφωνίες να καταστούν λιμάνια της Κρήτης και της Ρόδου, υποδοχείς λίβυων δήθεν προσφύγων απαγορεύονται.
Γιατί το εθνικό συμφέρον δεν το επιτρέπει. Όπως δεν το επιτρέπει και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Και το εθνικό συμφέρον απαγορεύει την δημιουργία 28 μουσουλμανικών πόλεων μέσα στην Ελλάδα.
Ο ελληνικός λαός ΑΝΤΙΤΑΣΣΕΤΑΙ στην μετατροπή του κράτους του σε μουσουλμανικό, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟ. (Το απέδειξαν η Χίος και η Λέσβος).
Το ελληνικό κράτος είναι το έσχατο καταφύγιο της συλλογικής μας ελευθερίας.
Ο λαθρεποικισμός είναι απείρως καταστρεπτικότερος από τον κορωνοϊό.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ!!!

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη