Ο Κούλης, οι επιστημονικοί νάνοι, οι παπαγάλοι και ο αόρατος εχθρός



Ο Κούλης καλεί εμάς τους πολίτες να δείξουμε υπευθυνότητα στις κρίσιμες στιγμές ενώ εκείνος, που είναι ο υπεύθυνος μας έλεγε να πλένουμε καλά τα χέρια μας , να φοράνε μάσκες μόνο οι άρρωστοι και για να θωρακίσει την Δημόσια Υγεία έβαλε θερμικές κάμερες στο ΕΛΒΕΛ.

Οι επιστημονικοί νάνοι

Το κύκλωμα είναι απλό. Ο λοιμωξιολόγος, παίρνει μέιλ από τον Αιθίοπα που διόρισε την Γκρέτα επίτιμο επιτελάρχη του Πολέμου. Μετά δείχνει το μέιλ στην Μαρέβα και ακολουθούν οι τηλε-παπαγάλοι με την ενημέρωση.

Βρέθηκε και κάποιος που  ρώτησε το λοιμωξιολόγο για την αξιοπιστία  των τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊόύ, και εκείνος το γύρισε σε Καλαματιανό.

Είπε ότι «η στρατηγική είναι τα τεστ να γίνονται μόνο σε ανθρώπους που εμφανίζουν σοβαρά συμπτώματα», ότι «δεν πρέπει ξοδεύονται άσκοπα τα τεστ», ότι  «υπάρχει έλλειψη αντιδραστηρίων σε παγκόσμιο επίπεδο», ότι ο μαζικός εργαστηριακός έλεγχος «ενέχει τον κίνδυνο διασποράς και έκθεσης στον ιό από άτομα που έχουν μία άλλη απλή ίωση».και ότι  «δεν απαγορεύεται ο έλεγχος στα ιδιωτικά εργαστήρια, αλλά πρέπει να δηλώνεται ώστε να καταγράφονται τα θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα». 


Άρες μάρες κουκουνάρες!!

Ο Κούλης και η ανίκανη κυβέρνηση εναντίον του αόρατου εχθρού


Μέχρι στιγμής 5 τα θύματα από τον «αόρατο εχθρό» που ο Κούλης τον αντιμετώπιζε με Θερμικές Κάμερες στο ΕΛΒΕΛ, αλλά εκείνος πέρασε και αφού πέρασε μας έβαλε στο Γύψο και εν όψει της επόμενης δύσκολης αν η κατάσταση το επιβάλλει, δεν θα διστάσει να λάβει και νέα πιο δραστικά μέτρα. 

70 ασθενείς νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 11 διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και των Πατρών. 14 άνθρωποι άλλοι  που νοσηλεύτηκαν για τον ιό, έχουν πάρει εξιτήριο από τα νοσοκομεία αναφοράς της χώρας. Επομένως 70+14+5=89 οι ασθενείς στα νοσοκομεία. Χθες ανακοινώθηκαν 35 νέα κρούσματα .Ο συνολικός αριθμός  ανέρχεται σε 387. 

11 ασθενείς  είναι ανήλικοι, 59 ηλικίας 18-39 χρόνων, 132 ασθενείς ηλικίας 40-64 χρόνων, ενώ οι υπόλοιποι είναι άνω των 65 ετών. 60  κρούσματα είναι απροσδιόριστης πηγής μετάδοσης.

Στην Αλβανία ο ο σοσιαληστής χασισέμπορος έβαλε το στρατό να μοιράζει σακκούλες με τρόφιμα στους φτωχούς και τους άπορους. Στην Κροατία ανέστειλαν την πληρωμή των δόσεων στην εφορία για 90 ημέρες. 
Στη Σερβία ανάστελλαν την πληρωμή στις τράπεζες των δόσεων των δανείων των πολιτών για 90 ημερες.


Περαστικά μας!!

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη