Πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας για τις ποινικές ευθύνες γιατρών και του υπουργείου υγείας



Τεράστιες οι επιστημονικές αλλά και ποινικές ευθύνες των εξαρτημένων από τους «Άνωθεν» δήθεν γιατρούς που κάνουν ότι τους πουν «οι άνωθεν» και όχι η συνείδηση τους και ο όρκος τους


Εμείς που παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο διαδίκτυο, γνωρίζουμε ότι ο ο Γάλλος καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Ντιντιέ Ραούλ, θεράπευσε ασθενείς που είχαν προσβληθεί από τον Κορωνοϊό χορηγώντας σε συνδυασμό «Plaquenil» με «ζιθρομάξ». Και τα δυο φάρμακα υπάρχουν στην ελληνική αγορά. Το ερώτημα είναι γιατί οι υποτιθέμενοι «θεράποντες» δεν χορηγούν τα φάρμακα αυτά στους 100 και πλέον νοσηλευόμενους και γιατί άφησαν μέχρι τώρα 17 συνανθρώπους μας να πεθάνουν αβοήθητοι. 

Επίσης τα τελευταία 10 χρόνια τα σωματεία και οι ενώσεις των γιατρών καταγγέλλουν τις ελλείψεις σε μόνιμο προσωπικό, σε νοσοκομεία, σε ΜΕΘ, σε υλικά και υποδομές, ενώ η επίσημη επιστημονική κοινότητα, οι λοιμωξιολόγοι, οι καθηγητές ιατρικής και οι ειδικοί –πλην λίγων εξαιρέσεων– σιωπούν. 

Το σύστημα υγείας στην Ελλάδα έχει καταρρεύσει προ πολλού!!

Αν υπήρχε ανεξάρτητη δικαιοσύνη θα έπρεπε ήδη να διεξάγεται έρευνα για τις ποινικές και αστικές ευθύνες, πωλητικών, νοσοκομείων και δήθεν «ιατρών».

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη