Κορωνοϊός: Ο (υ)ιός του ύπνου!!


Δημοσίευση από την Ελένη Παπαδοπούλου

Με τον κορονοϊό έχουμε ξεχασει το τί γίνεται στον Έβρο και στα νησιά. Πόσοι μπαίνουν, τι τους κάνουν, τι γίνεται με την Τουρκία; Βλέπω επίσης ο κ. Μηταράκης να συνεχίζει την βλακωδη πολιτική των μεταφορών σε ορθανοιχτες δομές. Απαγορεύεται στους Έλληνες να μετακινηθούν και ο άλλος διασπείρει λάθρο που δεν ξέρουμε τι κουβαλάνε σε όλη την χώρα, λες και δεν συμβαίνει τίποτα. Απαγορευτικό για τις βλακείες του Μηταράκη δεν υπάρχει;

Συνεχίζονται επίσης τα τζάμπα διαμερίσματα και τα πάσης φύσεως επιδόματα. Στην Αθήνα κυκλοφορουν με τις βαλίτσες, προφανώς άρτι αφιχθεντες από τα νησιά, λες και είναι τουρίστες. Τα δε μαγαζιά τους ανοίγουν με την ταχύτητα του φωτός. Που βρίσκουν τα χρήματα; Και αυτός ο δήμος κάνει κανέναν ελεγχο στα χαρτιά τους ή τελικά κάποιοι επιτήδειοι τα παίρνουν για να γίνουμε Καμπούλ; Έχει καταντήσει αηδία πια το θεμα.

Επί της ουσίας επίσης δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για κλειδωμένα κέντρα κράτησης να τελειώνουμε με αυτό το χάλι. Ο Μηταράκης να φτιάξει πρώτα θεοκλειστα κέντρα και μετά να αρχίσει τις μεταφορές.
Επίσης όταν κλειδώνουν τους Έλληνες μέσα στα σπίτια τους καλά θα κάνουν να κλειδώνουν και τους λάθρο. Μαζί με τους αλληλέγγυους αλήτες που χτες διαδήλωσαν, ενώ ο εισαγγελέας τους θαύμαζε από το παράθυρο του γραφείου του. Οι δικαστικοί δεν έχουν πειθαρχικά θα ήθελα να ήξερα; Κυνηγάμε τις οικογένειες στις παραλίες και την αληταρία την αφήνουμε να κάνει τα γούστα της. Δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Η κυβέρνηση να ξέρει ότι αρκετοί το θέμα αυτό το παρακολουθούμε και δεν βλέπουμε να γίνεται σοβαρή δουλίτσα όσον αφορά και τις αποτροπές στα νησιά και την διαχείριση των λάθρο που βρίσκονται εντός. Και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη