Ο Μητσοτάκης είναι ύπουλος και κακός και θα ξαναχτυπήσει


Ύποπτο και σίγουρα πολύ ύπουλο παιχνίδι παίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στις πλάτες των κατοίκων των νησιών του βορείου Αιγαίου.

Την ώρα που διάφορα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για αποχώρηση των ΜΑΤ από τη Λέσβο και τη Χίο, σύμφωνα και με τα όσα είπε το βράδυ της Τετάρτης (26 Φεβρουαρίου) στον Alpha ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, αποστέλλονται κρυφά κι άλλες αστυνομικές δυνάμεις στη Λέσβο.
Μάλιστα, λέγεται ότι η αποστολή θα σταματήσει πρώτα στη Χίο προκειμένου εκεί να αποβιβαστεί η πρώτη δύναμη και από εκεί θα συνεχίσει για το λιμάνι της Μυτιλήνης!
Την πληροφορία διέρρευσε σε κατοίκους του νησιού αστυνομικός ο οποίος μάλιστα ενημέρωσε ότι οι κλούβες των ΜΑΤ θα είναι άδειες και οι αστυνομικοί θα είναι ντυμένοι με πολιτικά προκειμένου να μην… κινήσουν υποψίες. Επιπλέον, έχουν ζητηθεί ενισχύσεις σε «πολεμικό» υλικό όπως δακρυγόνα, χειροβομβίδες κρότου – λάμψης, κ.ά.
Όπως όλα δείχνουν το… επιτελικό σχέδιο είναι να πιαστούν οι κάτοικοι της Λέσβου και της Χίου στον ύπνο προκειμένου να μην τους «υποδεχθούν» στα λιμάνια των δύο ακριτικών νησιών και να μην εντοπιστεί ο χώρος όπου θα στρατωνιστούν. Και φυσικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχειρεί να κερδίσει κάποιους από τους χαμένους… πόντους στο επικοινωνιακό παιχνίδι, έχοντας δείξει από χθες ότι κάνει ένα βήμα πίσω στη διαχείριση της έκρυθμης κατάστασης!

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη