Η ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


Την 14/12/2015 υπογράφηκε η σύμβαση παραχώρησης των 14 χρυσοφόρων αεροδρομίων μας στην FRAPORT!

Tην 1/12/2015 πωλήθηκαν οι μετοχές των ελληνικών τραπεζών, αντί 1 λεπτού η μετοχή στον Πόλσον και τα άλλα κοράκια!
Οι μετοχές των τραπεζών στις οποίες χάρισαν οι ελληνικές κυβερνήσεις 330 δις τα αμέσως προηγούμενα χρόνια, μέσω ανακεφαλαιοποιήσεων!
Τις τραπεζικές μετοχές, που μας είπε ο ΓΑΠ και οι Τσιπροκαμμένοι, ότι άξιζε να εκχωρήσουμε περιουσία και κυριαρχία για να τις κρατήσουμε δικές μας!!!
Τέλος, την ίδια εβδομάδα του 2015 παρολίγον να ψηφιστεί νόμος διά του οποίου μεταβιβαζόταν ο έλεγχος του fir Αθηνών στην ΕΕ και στην fraport!!
Τον νόμο αυτόν απέτρεψε την τελευταία στιγμή ο πρόεδρος της ΥΠΑ Αλεβιζόπουλος απειλώντας την τότε κυβέρνηση ότι θα φροντίσει να κάτσουν οπωσδήποτε στο σκαμνί για εσχάτη προδοσία, αν τολμήσουν να παραδώσουν την κρατική επιτήρηση του FIR Αθηνών σε άλλο κράτος ή στην ΕΕ.
Δηλαδή η κυβέρνηση τότε, ήθελε να αφαιρέσει από το ελληνικό κράτος την ευθύνη και την εξουσία να καταγράφει και να αποτρέπει τις παραβάσεις του fir Αθηνών από τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα!!!,
Και αυτήν την λειτουργία που ταυτίζεται με την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ να την ασκεί μία αδιάφορη τεχνική υπηρεσία των Βρυξελλών ή της fraport.!!!
Την εβδομάδα που νομοθετήθηκαν όλα αυτά τα εκτρωματικά και παραδόθηκε το βιος μας, ιδιωτικό και δημόσιο, παραδόθηκε η ίδια η πατρίδα μας στην κυριαρχία κρατών δοχείων (vessel state όπως η Γερμανία) και κορακιών (Πόλσον, Σόρος κλπ), οι έλληνες κοιτούσαν αλλού.
Ώ του θαύματος, λίγες μέρες πριν, ένα ποδοσφαιρικό συμβάν έχει αποσπάσει την προσοχή μας!!!
Στις 21 Νοεμβρίου 2015 διακόπτεται το ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στην Λεωφόρο με απόφαση του διαιτητή. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ, γιατί οι παίκτες του Ολυμπιακού μπαίνοντας στο γήπεδο «δέχθηκαν» φωτοβολίδες. Μετά την διακοπή οπαδοί του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στο γήπεδο. Ο χώρος μέσα και έξω από το γήπεδο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. 50 προσαγωγές και 16 συλλήψεις.
Τα μέσα ενημέρωσης δεν ασχολήθηκαν καθόλου με τα ζητήματα που ήταν αληθινά φλέγοντα. Τα αεροδρόμια, τις τράπεζες, την εθνική κυριαρχία.
Οι πολίτες είχαν κατακλυστεί από την «είδηση» για τα ποδοσφαιρικά συμβάντα και δεν πήραν είδηση για τα πραγματικά σημαντικά!
Σας θυμίζει τίποτα;
Προ 10ημέρου εκδόθηκε η απόφαση για την πολυϊδιοκτησία Σαββίδη σε ΠΑΟΚ και ΞΑΝΘΗ και αποφασίστηκε ο υποβιβασμός των δύο ομάδων, (ο ΠΑΟΚ ανταγωνίζεται τον καταγγέλλοντα Ολυμπιακό για το φετινό πρωτάθλημα).
Μαντέψτε τι έγινε μετά!
Η Τουρκιά (Ορούτς Ρέϊς) εισήλθε στην ελληνική (μη οριοθετημένη) ΑΟΖ του ελληνικού Καστελόριζου.
Στην αρχή μας είπανε ότι το ξέσυρε ο αέρας(!!!).
Αργότερα ότι το παρακολουθούσε η φρεγάτα Νικηφόρος και ανέμενε καρτερικά και με «ψυχραιμία» την οικειοθελή αποχώρηση των άρπαγων Τούρκων από το σπίτι μας!!!
Και στην Λέσβο είχαμε πρόβα τζενεράλε για κατάληψη του νησιού μας από τους δήθεν «πρόσφυγες»!!
Αλλά το ποδόσφαιρο είχε κλέψει την προσοχή μας!
Και ξαφνικά συνέβη το αδιανόητο:
«ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΩΡΑ», ανακοίνωσε ο φέρελπις διευθύνων σύμβουλος του ΠΑΟΚ σε αθλητική εκπομπή.
Αποφασιστικός και περιχαρής!
Δηλαδή, μας είπε ο κύριος αυτός (Μάκης Γκαγκάτσης), ότι θεωρεί λογικό, συνετό, φυσιολογικό, σωστό να επιδιώξει ο ίδιος προσωπικά ως εκπρόσωπος της πρωταθλήτριας ομάδας του, τον εδαφικό ακρωτηριασμό της Ελλάδας, διότι δήθεν ή και πραγματικά κατά την εκτίμησή του αδικήθηκε!!!
«Σύνορα στα Τέμπη» φώναζαν προ διετίας οι οπαδοί του ΠΑΟΚ επειδή πίστευαν ότι είχε αδικηθεί και δεν πήρε το πρωτάθλημα έναντι του ευνοημένου Ολυμπιακού!
Η επίσημη διοίκηση του ΠΑΟΚ διά στόματος Γκαγκάτση και η θύρα 4 μας υπέδειξαν ότι ένα άδικα χαμένο πρωτάθλημα ήταν αρκετό για να «φυτρώσει το λουλούδι της απόσχισης» (κατά την ανακοίνωση της θύρας 4) και μία απόφαση υποβιβασμού ήταν αρκετή για να «ωριμάσει το λουλούδι της απόσχισης» (κατά την ίδια ανακοίνωση).
Η λέξη «λουλούδι» δηλώνει κάτι ωραίο.
Μας λένε αυτοί οι τύποι ότι η απόσχιση, ο διαμελισμός, είναι κάτι ωραίο!!!
Επίσημοι παράγοντες (Γκαγκάτσης), βοηθούν συνειδητά ή ασυνείδητα στον διαμελισμό προφέροντας την φράση «Αφού κάποιοι μας θεωρούν μη έλληνες, ε τότε δεν είμαστε έλληνες»!!!
Θυμίζω, από ένα ντέρμπι στο Μαξιμίρ μεταξύ Κροατών και Σέρβων ξεκίνησε το 1990 ο διαμελισμός της Γιουγκοσλαβίας …
Γι’αυτό, κοιτώντας στα μάτια τους «παράγοντες»;;; που ξεστόμισαν τα βαριά αυτά λόγια, με τον ίδιο θυμό, απαντώ:
«Αν κάποιοι δεν αισθάνεστε έλληνες και δεν θέλετε να πολεμήσετε μαζί μας για την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας, ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!
Τα εδάφη της Ελλάδας μας που έχετε την τιμή να τα πατάτε και ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΤΕ θα μείνουν ΠΑΚΤΩΜΕΝΑ ΓΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!
Χωνέψτε το!
Κι εσείς αγαπημένοι φίλαθλοι οποιασδήποτε ομάδας, που αγαπάτε την ομάδα σας, αλλά φυσικά αγαπάτε την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ, ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ!
Μην στοιχίζεστε με πράκτορες ξένων εθνών που εκτρέπουν την οπαδική διαμαρτυρία σε αποσχιστικό κίνημα. Απομονώστε τους και ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ τους.»
Αυτό έχω να σας πω. Και σας το λέω εγώ που ψήφισα ΟΧΙ στον υποβιβασμό της ΞΆΝΘΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ αμιγώς για εθνικούς λόγους!

Ειρήνη Μαρούπα

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη