Σε γνωρίιιιιζω από την κόοψη, του σπαθιουουουού την τρομερή!


«Σε γνωρίιιιιζω από την κόοψη, του σπαθιουουουού την τρομερή!,
Σε γνωρίιιιζω από την όψη που με βιάααα μετράει την γη!,
Απ’τα κόοοοκκαλα βγαλμένη, των ελλήνων τα ιερά…..»,
Στροβιλίζουν τα λόγια στο μυαλό μου.
Ποιος άλλος εθνικός ύμνος στον κόσμο έχει άραγε λόγια για σπαθιά κοφτερά, για την βία με την οποία μέτρησαν την γη της πατρίδας μας οι πατεράδες μας κι οι παππούδες μας ως τους απώτερους προγόνους μας;
Σε ποιο άλλο κράτος τα λόγια των στίχων του εθνικού τους ύμνου μιλούν για κόκκαλα ιερά που όταν τ’ακούς ανατριχιάζεις;
Για ελευθερία βγαλμένη από κόκκαλα ιερά των ελλήνων, των παππούδων μας, που μέτρησαν την δική τους γη και την οριοθέτησαν με την βία των σπαθιών τους που είχαν την κόψη τους τρομερή για να σταματήσουν τους εχθρούς που επιβουλεύονταν τα εδάφη της πατρίδας μας;
Τα σύνορα στα κράτη δεν τα βάζουν μαγικές δυνάμεις. Δεν τα βάζει το διεθνές δίκαιο, οι διεθνείς οργανισμοί για την ειρήνη, τα διεθνή δικαστήρια. Ούτε μπαίνουν μόνα τους. Ούτε στέκονται εκεί που είναι μόνα τους. Ούτε ο αρχάγγελος Γαβριήλ τα μετακινεί. Ούτε καν ο από μηχανής αρχαίος έλληνας θεός συνεπικουρούμενος από την θεά Αθηνά.
Τα σύνορα μπαίνουν εκεί που κουράστηκαν οι λαοί να πολεμούν (και πάψτε να χρησιμοποιείτε το ρήμα πολεμάω για να πείτε ότι ανεβήκατε μία ανηφόρα ή βιδώσατε μία βίδα!).
Τα σύνορά μας είναι ποτισμένα με το αίμα των παππούδων μας. 8.500 στο Κιλκίς, στον Λαχανά, χιλιάδες στα σύνορα με Αλβανία, από την εποχή του Βασιλείου του Βουλγαροκτόνου με την Βουλγαρία, Στην Θράκη, ακόμα αχνίζει το τελευταίο αίμα των κωνσταντινουπολιτών του 55, και στην Κύπρο το ίδιο από το 74, στην Ανατολική Ρωμυλία, την βόρεια ήπειρο, Κρήτη το 1897, για την σφαγή της Χίου, κατέβασαν τον πίνακα του Ντελακρουά από το μουσείο της Χίου.
Σαν να ντρεπόμαστε για τις σφαγές εις βάρος μας. Σαν να θέλουμε να ξεχάσουμε για να συμβεί και πάλι…
Το έθνος κράτος είναι η μεγαλύτερη βαθμίδα διεθνών σχέσεων, λέει ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής γεωστρατηγικής Mersheimmer.
Αυτά, τα έθνη κράτη είναι υπεύθυνα μόνα τους για τα σύνορά τους. Για το μεγάλωμα των συνόρων τους ή για την συρρίκνωση.
Είναι το φυσιολογικό, λέει ο Mersheimmer, τα έθνη κράτη να θέλουν να μεγαλώσουν, επειδή επιθυμούν να αυξήσουν την ισχύ τους, για να σταθεροποιήσουν τα ήδη υπάρχοντα σύνορά τους, τουλάχιστον.
Κάνας ακροδεξιός, εθνικιστής θα είναι κι αυτός!.............
Ή μήπως όχι; Καθηγητής πανεπιστημίου στο Σικάγο είναι ο άνθρωπος. Ο μεγαλύτερος εν ζωή παγκοσμίου φήμης καθηγητής γεωστρατηγικής, ο οποίος παρατηρεί και περιγράφει όσα συμβαίνουν στον κόσμο.
Δίνει εξηγήσεις για αυτό που μας έχουν πεθάνει να λένε οι δικοί μας καθηγητές «πολυπολικότητα», ότι δεν κάνει ένα κρατος κουμαντο δηλαδή, "τουρκικό αναθεωρητισμό», ότι θέλει η Τουρκία να καταλάβει την μισή Ελλάδα και να εξοντώσει τους Έλληνες, προσπαθώντας να εξηγήσουν γιατί «όποιος ελέγχει το αιγαίο και την ανατολική μεσόγειο ως το περσικό ελέγχει τον κόσμο ολόκληρο», δηλαδή οποίος ελέγχει τα στενά και το κατεβασμα της ρωσιας είναι ισχυρος διαπραγματευτικα με ολους τους γιγαντες (ΗΠΑ Ρωσία Κίνα), και γιατί το δικό μας κράτος παρουσιάζει «άρνηση εθνικής λειτουργίας» δηλαδή την διάλυση που ζούμε
Ακροδεξιοί θάναι κι αυτοί. Κι οπωσδήποτε εθνικιστές. Κακά πράγματα. Άκου άρνηση εθνικής λειτουργίας, και φυσιολογικό πράγμα να θέλει ένα κράτος να επεκταθεί εις βάρος του άλλου για να αυξήσει την ισχύ του και τουλάχιστον να την σταθεροποιήσει. Α παπα- παπα –παπα -παπα!
«Σε γνωριιιιίζω από την κόψη, που με βιάααααα μετράει την γη, και σαν πρώτα ανδρειωμένη χαίρε ώ χαίρε, ελευθεριά απ’ τα κόκκαλα βγαλμένηηηη, των ελλήηηηνων τα ιερά!»
Καθώς σιγομουρμουράω τον εθνικό μας ύμνο, αυτές τις δύο μόνες στροφές που μου έμαθαν στο σχολείο (η προηγούμενη γενιά ήξερε όλες τις στροφές, η τωρινή καμία….), συνειδητοποιώ την ταύτιση με την πραγματικότητα και με τον Mersheimmer.
Ότι η πορεία του ελληνικού λαού, η ιστορική του διαδρομή, εκφράζεται απολύτως από τις δυο αυτές στροφές.
Και ότι οι στίχοι αυτοί συμπίπτουν απολύτως με την ανέκαθεν ισχύουσα θεωρία για τα έθνη κράτη. Αυτήν την κραταιά θεωρία του Μersheimmer, που σας είπα με δυο λόγια προηγουμένως. Ή το κράτος θα αυξηθεί, ή θα συρρικνωθεί και θα τελειώσει.
Έτσι απλά!
Κι εμάς το κράτος μας και το έθνος μας συρρικνώνονται. (Έχω κάνει ειδική προγύμναση στον εαυτό μου για να μπορώ να λέω την λέξη «έθνος»).
Κακή την είχα μάθει την λέξη έθνος που βγαίνει από το εθος και σημαίνει εμείς του ίδιου λαού , με το ομογλωσσο, ομοτροπο, ομοαιμο. Κακή, (ακροδεξιά, φασιστική και λοιπές συμπαρομαρτούσες μπούρδες), δεν περνούσε καν από το μυαλό μου, πόσο μάλλον την μιλιά μου η λέξη.
Ώσπου στάθηκα ένα βήμα πιο πίσω, κι αναρωτήθηκα. Πώς γίνεται ο αμερικανικός λαός, (ένα συνοθύλευμα φυλών, μόλις 400 κι ούτε ετών), να αποκαλείται «American nation» και να είναι τόσο υπερήφανοι γι’αυτό όλοι, μέσα κι έξω από την χώρα, ρεπουμπλικανοί και δημοκρατικοί και λοιπά κράτη;
Εκεί δεν είναι ακροδεξιός φασιστικός εθνικισμός;
(παρεμπιπτόντως τι θα πει ρεπουμπλικανοί; Δημοκρατικοί δεν θα πει; Ποια η διαφορά στα ονόματα των κομμάτων τους;)
Αλλά εκεί που έμεινα άναυδη, ήταν όταν η Περιστέρα με τον άντρα της, τον Τσίπρα, τρανοί αριστεροί (νάχαμε να λέγαμε), πήγανε στην Αμερική παριστάνοντες τους κυβερνήτες της Ελλάδας.
Βρε τι καμάρι τράβαγαν με το χέρι στην καρδιά, ευθυτενείς και οι δύο, τραγουδώντας μάλιστα τον αμερικανικό εθνικό ύμνο,
βρε τι American nation, μας έλεγαν πομπωδώς κι έσταζε μέλι ο κακοφορμισμένος στόμας τους.
Άκου να λένε αμερικανικό έθνος με καμάρι, σε στάση προσοχής, και να τραγουδάνε τον ξένο εθνικό ύμνο εκεί για να τιμήσουν το ξένο κράτος
κι εδώ, ο άντρας της Περιστέρας να βάζει τα χέρια του στ’αχαμνά του μ αυτό το βαριεστημένο (αρρύθμιστο ως συνήθως), βλέμμα του, πότε θα τελειώσει ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας, του κράτους που τον έχει στην κορυφή της πυραμίδας του….
Έτσι λοιπόν. Το ελληνικό έθνος και κράτος όπου νάναι τερματίζει αδέλφια.
Βάζει τελεία στην 5χιλιετή και βάλε πορεία του στην γη.
Όχι μόνο γιατί πράκτορες ή βλάκες, ή συνδυασμός και των δύο, έχουν καταλάβει την ηγεσία όλων των θεσμών μας, κυβέρνησης, αντιπολίτευσης, κομμάτων, ενόπλων δυνάμεων, σωμάτων ασφαλείας, δικαστηρίων.
Αλλά και γιατί εσύ έλληνα, εσύ ελληνίδα, αποσυντονίστηκες τόσο πολύ που δεν πιστεύεις τα μάτια σου τώρα που βλέπεις να εκτυλίσσεται και να πραγματοποιείται με γοργά βήματα το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας που σου αποκάλυψε ο Στηβ Λάλας, το 1993.
Τότε, που το μητσοτακέϊκο που σε κυβερνάει ακόμα, έφτασε τον πολυτιμότερο πράκτορα για την Ελλάδα, να παραδίδει τα πολύτιμα μυστικά της δεύτερης πατρίδας του της Αμερικής, εις βάρος της πρώτης, της μάνας Ελλάδας, σε καμιά 25αριά άτομα στην Ελλάδα, όποιον νάναι.
Και το κακό συνέβη!
Συνελήφθη ο αντρειωμένος κι άξιος να ονομάζεται έλληνας αυτός, επειδή αποκάλυψε στην ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό το σχέδιο δημιουργίας κράτους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, με τμήμα των Σκοπίων και τα δικά μας εδάφη ως τον Όλυμπο.
Συνωμοσία των συμμάχων μας για δημιουργία κράτους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ. Για διχοτόμηση του Αιγαίου ανατολικά του 25ου μεσημβρινού.
Για αυτονόμηση της Κρήτης….
Ωραίοι σύμμαχοι θα μου πείτε!
Έτσι είναι αυτά, θα σας πω!
Στην πολιτική δεν υπάρχει συναίσθημα. Υπάρχουν συμφέροντα. Τότε και τώρα.
Ο Στηβ Λάλας, ως άλλος Julian Assange, Snowden, Karen Huddes, σαν τον οικονομικό δολοφόνο του Κούλογλου (του Κούλογλου, που γονάτισε μπρος στον οικονομικό δολοφόνο και τα παρέδωσε όλα με χαρά και ανταλλάγματα από τότε που έγινε ευρωβολευτής! Και γιατί μας τα αποκαλύψεις τότε αυτά θρασύδειλα κουτοπόνηρε κουλογλου;).
Ένας whistleblower ήταν ο Στηβ Λάλας. Μας σφύριξε το μυστικό. Μπας και σωθούμε. Ότι η σύμμαχός μας Αμερική για κάποιον λόγο που εξυπηρετεί δικά της συμφέροντα αντίθετα στα δικά μας, επιδιώκει τον εδαφικό ακρωτηριασμό της πατρίδας μας.
Κι όμως. Με μεγάλη μου λύπη συνειδητοποίησα σε δυο ομιλίες που έκανα στην Κρήτη, αλλά και από το σύνολο των δημοσιολογούντων αξιόλογων αναμφίβολα, του πατριωτικού χώρου, ότι ΤΟΝ ΣΤΗΒ ΛΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. Ούτε καν τώρα που τα γεγονότα προχώρησαν.
Αναζητείστε πόσοι στον δημόσιο λόγο τους μιλούν για τον διαμελισμό, για τον εδαφικό ακρωτηριασμό της πατρίδας μας!
Κανείς. Μόνο εγώ!
Μπορεί κάποιοι καθηγητές (Γρίβας, Ήφαιστος, Φίλης Γιώργος, Μάζης τελικά, να μιλούν υπαινικτικά, «αναθεωρητική δύναμη η Τουρκία», «καταστροφική η συμφωνία των Πρεσπών, μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα στο μέλλον με μακεδονικές μειονότητες», κλπ.)
Αλλά καθαρά και ξάστερα δεν μιλάει κανείς.
Όλοι συμμορφώνονται με την γενικότερη επιθυμία του μελλοθάνατου ελληνικού λαού και των δημίων κυβερνώντων του να ζήσει χωρίς πόνο και όμορφα αλλη μια μέρα πριν τον θάνατο του!(Παναγιώτη Κονδύλη τεράστιε!).
Βρείτε μου έναν από τους λοιπούς επιφανείς δημοσιολογούντες που λέει τα πράγματα με τ’όνομά τους και προτείνει λύσεις.
Κανείς…..
Άκυρη λέει η συμφωνία των Πρεσπών, προσύμφωνο την ονομάζουν (την ψηφισμένη και κυρωμένη από την Βουλή),
και εφησυχάσου εσύ έλληνα. Κάποιος άλλος κάπου αλλού θα κάνει την δουλειά σου.
Όχι. Εσύ το πολύ να βγάλεις καμιά σημαία στο μπαλκόνι, κι αυτή με κόπο, πού να ψάχνεις τώρα,
άντε να πας και σε καμιά ομιλία, πρόθυμος κι ευκολόπιστος σε όποιον σου τάξει ακύρωση της κατάπτυστης χωρίς να σου λέει τον τρόπο!
Ναι. Ευκολόπιστος στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα,
ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, μην τυχόν και χρειαστεί να μετρήσεις την αντρειοσύνη σου.
Μην τυχόν και αναμετρηθείς με το μπόϊ σου.
Μην τυχόν και πρέπει να κάνεις πράξη ΕΣΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΚΎΡΩΣΗ της κατάπτυστης συμφωνίας γιατί οδηγεί στον διαμελισμό της πατρίδας σου.
Μην τυχόν και είσαι εσύ εκείνος που πρέπει να ματαιώσεις την συνωμοσία που σου αποκάλυψε ο Στηβ Λάλας, και εξέτισε ποινή 16 ετών για το αδίκημα της «αποκάλυψης μυστικών σε σύμμαχο χώρα», σε φυλακές υψίστης ασφαλείας.
Εσείς κρητικοί, χανιώτες που με ρωτήσατε αν στ’αλήθεια θα συμβούν όσα σας είπα, και σας απάντησα «Ρε παιδιά τζάμπα έκατσε φυλακή ο Στηβ Λάλας 16 ολόκληρα χρόνια από την ζωή του; Δεν τον πιστεύετε ενώ αυτά που μας αποκάλυψε υλοποιούνται ενώ μιλάμε;».
Εσείς Μακεδόνες, που ντρέπεστε να πείτε ότι πρέπει να σταματήσουμε το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας, μην σας πούνε γραφικούς, ή και γιατί όχι, παλαβούς,
και με ευχαρίστηση ακούτε ότι με έναν μαγικό τρόπο, ένας υπερεθνικός δικαιοδοτικός οργανισμός θα την ακυρώσει μόνος του γιατί μας αγαπάει κι έχει αδυναμία στα ατομικά και συλλογικά δικαιώματα,
ή το ίδιο το διεθνές δίκαιο θα απονεμηθεί μόνο του, με ένα νεύμα του χεριού του Πάκη, ο οποίος μας έχει ταράξει στο διεθνές δίκαιο για την επικράτηση του οποίου για λογαριασμό της πατρίδας μας δεν κουνάει ούτε το μικρό του δαχτυλάκι ο ίδιος, παρότι φτασμένος καθηγητής,
ή ακόμα κι ο Άγιος Παϊσιος θα ακυρώσει την κατάπτυστη και θα μπει μπροστά στα τουρκικά στρατεύματα, γιατι το πρόβλεψε ότι θα διαλυθούν τα Σκόπια και θα πάρουμε το Μοναστήρι. Όλα τα πιστευεις ΔΕΙΛΕ ΕΛΛΗΝΑ, κι ας μην είπε ποτέ ο αγιος ότι ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
Αρκεί να μην μετρήσεις την αντρειοσυνη σου!
Όλοι εσείς λοιπόν βέβαιοι ότι κάνατε το καθήκον σας στην πατρίδα, επειδή πήγατε σε μια ομιλία, ή χειροκροτήσατε σθεναρά έναν ή μία που σας μίλησε για ακύρωση της κατάπτυστης.
Σας έχω νέα!
Εσείς μόνοι σας με του σπαθιού σας την τρομερή κόψη, θα μετρήσετε με την βία την γη των πατέρων σας για να μην ακρωτηριαστεί εδαφικά η πατρίδα μας. Σαν τους παππούδες σας….
Γιατί πράγματι, παγκοσμίως, και στην Ελλάδα όπως το είπε ο εθνικός ποιητής
Απ’ τα κόκκαλα είναι βγαλμένη (των ελλήνων τα ιερά), (και σαν πρώτα αντρειωμένη χαίρε ω χαίρε) η ελευθεριά!
Αντισταθείτε στον φόβο που σας έχει καταλάβει την ψυχή
Μην αυτοευνουχίζεστε,
Ρωτήστε λοιπόν ευθέως, , όσους σας υπόσχονται ακυρώσεις μαγικές και συμμάχους φύλακες άγγελους,
«ΜΕ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ;» όπως έλεγε η αείμνηστη Μαλβίνα, που μας άφησε νωρίς.
Ετοιμαστείτε ψυχικά, φτιάξτε το φρόνημά σας, αποκτήστε νόμιμα όπλα, όλοι άντρες γυναίκες, γιατί «πρέπει να παραδεχθούμε κατ’ανάγκην ότι θα πολεμήσουμε», όπως τόπε ο Ιωάννης Παυλόπουλος, άρτι αποστρατευθείς αρχηγός στόλου στην τελευταία του διαταγή.
Σας ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΥΤΆ, που ένας εκ των δημοσιολογούντων πατριωτών μου είπε ότι είναι γραφικά αυτά που λέω....
Κούνια που κούναγε την δειλή, νωθρή και παρακμιακή ύπαρξη του.
Σας τα λέω εγώ αυτά.
Εγώ, που έχω πασχίσει όσο περισσότερο μπορούσα και μπορώ για να διαψευσθώ σε όσα έχω πει,
εγώ, που έχω αγωνιστεί με όλες μου τις δυνάμεις, ψυχικές, πνευματικές,
έχω γράψει δικόγραφα, έχω κάνει δικαστήρια και ομιλίες και εκπομπές με σκοπό να σας αφυπνίσω και να σας ενεργοποιήσω και τελικά να σταματήσω την συνωμοσία που θέλει την Ελλάδα ως την Λάρισα και την Πρέβεζα.
Εγώ που αγωνίστηκα κι αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις να παραμείνουν γραφικά όσα λέω και να δικαιωθούν όσοι ευνουχισμένοι με λοιδωρούν….
Γιατί έχει δίκιο ο Ήφαιστος όταν λέει ότι
«το κράτος είναι η έσχατη λύση της συλλογικής μας ελευθερίας»,
κι ο Γρίβας όταν εξηγεί γιατί πρέπει να οπλιστούμε μόνοι μας και πώς, στο άρθρο του
«παλλαϊκή άμυνα και διευρυμένη εθνοφυλακή», γιατί ζούμε σε «άρνηση εθνικής λειτουργίας».
Και γιατί αδέλφια έχει δίκιο ο Mersheimmer, δεν είναι θέμα καλού ή κακού κράτους.
Τα κράτη θέλουν να μεγαλώσουν για να μεγαλώσουν, για να αυξήσουν την ισχύ τους και να μην χαθούν.
Και ναι, τα κράτη είναι η υψηλότερη βαθμίδα διακανονισμού των διεθνών σχέσεων».
Δεν υπάρχει ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ....
Αγαπημένε έλληνα Στηβ Λάλα, εκεί στην Καβάλα που κατοικείς αποδιωγμένος από τους προδότες που κυβερνούν, ένα έχω να σου πω.
Δεν πήγαν τζάμπα τα 16 σου χρόνια στην φυλακή, που σε στερήθηκε η οικογένειά σου για να προστατεύσεις εμάς, τον ελληνικό λαό και την πατρίδα.
Γιατί ΕΓΩ σε πίστεψα.
Και σ’έκανα σημαία μου.
Και όσα είπες ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ.


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη