Οι σταλινικοί απαξίώνουν τα πάντα και ξεφτιλίζουν την έννοια της πολιτικής και της πατρίδας


Ο πινόκιο Τσίπρας, αυτός ο αρρύθμιστος τύπος που παριστάνει τον πρωθυπουργό, πιστεύει ότι κάνοντας τον καραγκιόζη σε μια διαλυμένη Ελλάδα με πολιτικό προσωπικό εντελώς άχρηστο και αποδεδειγμένα πολύ επικίνδυνο, μπορεί να επικρατήσει τελικά, αφού πρώτα τους ταπεινώσει τους διασύρει και τους αναγκάσει να αυτοεξευτελιστούν. Το κακέκτυπο αυτό του Ανδρέα Παπανδρέου κάνει πλάκα με τους θεσμούς, με τους νόμους, παίζει με το Σύνταγμα, αλλάζει τα αποτελέσματα δημοψηφισμάτων, δείχνει απροκάλυπτα την αμορφωσιά του αφού δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν.

Μας κάνει πλάκα ο μπολσεβίκος, όταν ανακοινώνει ότι σύμβουλός του είναι μια πιτσιρίκα 24 ετών, χωρίς ειδίκευση, χωρίς πτυχίο και φυσικά χωρίς καμία εμπειρία εκτός από την ταυτότητα μέλους της ανθελληνικής αριστεράς. Της αριστεράς που μισεί οτιδήποτε είναι Ελληνικό. Μισούν την Ιστορία, μισούν την αριστεία και τη μόρφωση, μισούν τον πολιτισμό και θέλουν να μας κάνουν άπλυτους σαν τα μούτρα τους.

Διαβάζουμε το Βιογραφικό της συμβούλου του φερόμενου ως πρωθυπουργού και με δυσκολία κρατάμε το στομάχι μας....

"Ονομάζομαι Κωνσταντίνα – Μαρία (Νάντια) Ρούμπου, γεννήθηκα το 1995 στο… Κερατσίνι και μεγάλωσα στην Αμφιάλη. Τελείωσα το 2ο Γελ. Κερατσινίου. Από τα μαθητικά μου χρόνια ανέπτυξα πολιτική δράση. Εκπροσώπησα την Β’ Πειραιά στη ΙΖ σύνοδο της βουλής των εφήβων, συμμετείχα σε ρητορικούς αγώνες, οργανώθηκα στην αντικαπιταλιστική αριστερά όπου δραστηριοποιήθηκα για 2 χρόνια .Παράλληλα, υπήρξα συντονιστικό-ιδρυτικό μέλος της ΚΕΕΡΦΑ Κερατσινίου (κίνηση ενωμένοι ενάντια στον ρατσισμό και την φασιστική απειλή) απ’το 2012 που δημιουργήθηκε. Άρθρα και δημόσιες τοποθετήσεις μου έχουν δημοσιευτεί στο μαθητικό περιοδικό Anticapitalista και στην εφημερίδα «Εργατική Αλληλεγγύη."



Το κορίτσι δεν εχει ουτε ενα πτυχίο εχει όμως κομματική εμπειρία Μέλος της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς ειχε συμμετοχή σε ρητορικούς Αγώνες!!!

Με υπογραφή Τσίπρα την έχρισε σύμβουλο γιατί έχει εμπειρία στις σέλφι φωτό με αριστερό ταπεραμέντο όπως στη φωτό στην οποία ποζάρει με καμάρι δίπλα στο σύνθημα » Καλύτερα στο άσσο παρα με άντρα Μπάτσο»


Δυστυχώς αυτούς τους λεχρίτες πληρώνει ο Έλληνας και από αυτούς θα αφανιστεί αν δεν αντιδράσει εγκαίρως.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη