Ένας κομμουνιστής μαφιόζος, στην Ευρωβουλή

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης εμπλέκεται με τα συμφέροντα εταιρειών που έγιναν η αιτία δολοφονίας της δημοσιογράφου Daphne Caruana Galizia.


Την δολοφόνησαν επειδή τόλμησε να καταγγείλει τις εταιρείες DUBRO LIMITED S.A και Aliator S.A. και τις σχέσεις που έχουν στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος με πρωθυπουργούς της ΕΕ και ανθρώπους όπως ο Πέτρος Κόκκαλης υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γιος του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη που ως γνωστό στην χώρα μας το όνομα του συνώνυμο της βαθιάς και σκοτεινής διαφθοράς.
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης εμφανίζεται να είναι μέτοχος της εταιρείας CHILDSEN CAPITAL S.A. στον ΠΑΝΑΜΑ.

Στην ίδια ΠΑΝΑΜΕΖΙΚΗ εταιρεία εμφανίζονται και οι DUBRO LIMITED S.A. και Aliator S.A. κατά το καταστατικό της από τον ΠΑΝΑΜΑ ως οι μέτοχοι νομικά πρόσωπα των αντίκλητων φυσικών αλλοδαπών προσώπων «μπροστινών» αχυράνθρωπων που εμφανίζονται να υπογράφουν την ίδρυση της. 

ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ :

Κατά διαβολική σύμπτωση το πρόσωπο κλειδί της Τράπεζας PILATUS όπου διακινήθηκαν τα μαύρα χρήματα των εταιρειών DUBRO LIMITED S.A. και Aliator S.A., και εμφανίζονται μέτοχοι της εταιρείας CHILDSEN CAPITAL S.A. στην οποία ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης είναι μέτοχος, (όπως παραπάνω επιβεβαιώνουν οι πηγές και τα αποτελέσματα των ερευνών των «The International Consortium of Investigative Journalists») κατά το καταστατικό της από τον ΠΑΝΑΜΑ με τις εταιρείες που κατήγγειλε η δημοσιογράφους από την Μάλτα Daphne Caruana Galizia και έγιναν αιτία δολοφονίας της, είναι στην Αθήνα.

Το πρόσωπο «κλειδί» είναι η Ρωσίδα Maria Efimova, η οποία εμφανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα στην χώρα μας από το πουθενά, παρότι ήτο καταζητούμενο πρόσωπο με Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης των Εισαγγελικών αρχών της Μάλτας που είχε δοθεί και στην Interpol.

Η Ρωσίδα Maria Efimova της Μαλτέζικης τράπεζας Pilatus bank αφού εμφανίστηκε δια μαγείας –εάν δεν διακτινίστηκε ως θρυλικός Mr. Spock των «Star Trek» από την Κύπρο όπου κρυβόταν- την έχει φέρει ο Γιάννης Ρουμπάτης με τα γνωστά κόλπα της ΕΥΠ) στο κέντρο της Αθήνας παρότι καταζητούμενη, ζήτησε και έλαβε προστασία από την Ελληνική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με υποψήφιο ευρωβουλευτής της τον Πέτρο Κόκκαλη και δεν θα εκδοθεί στην Μάλτα παρότι σε εκκρεμότητα ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος της.

Άγνωστο πόσα εκατομμύρια ξεπλύθηκαν και πόσοι πολιτικοί χρηματίστηκαν στην Ευρώπη με χρήματα που περάσαν μέσα από λογαριασμούς της Τράπεζας Pilatus μιας και το εποπτικό συμβούλιο της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας (Νοε. 2018) έκανε ανάκληση άδειας λειτουργίας της στην επικράτειας της ΕΕ.

Ο Πρόεδρος της Τράπεζας Pilatus Bank Ali Sadr Hashemi Nejad συνελήφθη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από το FBI.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και τα συντρόφια στον ΣΥΡΙΖΑ σύσσωμοι δηλώνουν πανέτοιμοι για την πάταξη της διαφθοράς στην χώρα και εφόσον μπορέσουν τώρα με τον Κόκκαλη στα Ευρώ-έδρανα των Βρυξελών θα πατάξουν το έγκλημα διαφθοράς σε όλη την Ευρώπη.

Ολοι οι Έλληνες καθησυχασμένοι στήνονται στις ουρές των κατά τόπου Δ.Ο.Y. και των Τραπεζών για να πληρώσουν αυτά που δεν χρωστούν για να βγάλουν αληθινό το ποίημα «Μαζί τα Φάγαμε» όλα αυτά παριστάνοντας τους έξυπνους για να μην μας πούνε και ηλίθιους.

Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας,
πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)

πηγη

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη