Σύμφωνα με τη διαρροή που παίζει τις τελευταίες ώρες στα Social Media, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έσπασε χθες όλα τα... κοντέρ στο Survivor και κατόρθωσε να προσεγγίσει ποσοστό αρκετά πάνω από το 50%, τέτοιο που δεν είναι δυνατόν να ανατραπεί απόψε το βράδυ.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το ποσοστό που συγκέντρωσε χθες ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ήταν κοντά στο 20% και όπως εύκολα μπορείτε να αντιληφθείτε, θα πρέπει απόψε να έρθουν τα πάνω - κάτω για να μπορέσει να καλύψει ποσοστιαία διαφορά 30 και πλέον μονάδων.
Οσο για τον Κωνσταντίνο Βασάλο; Αποχώρησε με... ψηλά το κεφάλι από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς κατόρθωσε ουσιαστικά να κοντράρει τον Μάριο, με τη μεταξύ τους διαφορά να κυμαίνεται κοντά στις 8 μονάδες, υπέρ του Κύπριου.
Τι θα συμβεί απόψε λοιπόν; 
Αυτό που αναμένει η μεγάλη πλειοψηφία των τηλεθεατών του Survivor; Η εκτίμησή μας είναι πως ναι... Ο Ντάνος θα είναι ο μεγάλος νικητής της αποψινής βραδιάς και ο παίκτης που και μετά την έξοδό του από το ριάλιτι, θα έχει τη μεγαλύτερη «εμπορική» αξία, καθώς ήδη τον περιμένουν εταιρίες - κολοσσοί, για να του προσφέρουν αποκλειστικά συμβόλαια συνεργασίας, προώθησης των προϊόντων τους.