Survivor: Τίποτα ΔΕΝ είναι Τυχαίο…Το σχέδιο για να εξοντωθούν οι δυνατοί παίκτες!


Το ότι βλέπουμε τον θυμώδη και πολλές φορές αυταρχικό Ντάνο να κάνει μόνο το σταυρό του –γύρω στις 15 φορές σε κάθε παιχνίδι- και να μη λέει άλλη λέξη, δεν είναι τυχαίο.
Το ότι βλέπουμε τον Μάριο να λέει κάτι ακατάληπτα κυπριακά ή να παρεξηγείται κάθε φορά μια φράση του, δεν είναι τυχαίο.
Το ότι βλέπουμε τον Αναγνωστόπουλο, μόνο όταν είναι τσατισμένος με το παιχνίδι δεν είναι τυχαίο.
Οι προσεκτικά επιλεγμένες σκηνές δείχνουν αυτό που θέλουν οι παραγωγοί: Το Ντάνο αρνί, τον Κύπριο άστοχο, τον Κώστα τσαντίλα. Επίσης δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Σπαλιάρας, ο παίκτης με τις ατυχέστερες και πιο επιπόλαιες δηλώσεις μοιάζει σαν να είναι διαμεσολαβητής του ΟΗΕ.
Φυσικά δεν υπάρχει ζεν στον Σπαλιάρα και το τρέιλερ της Κυριακής το αποδεικνύει. Ο παίκτης που έδιωξαν κακήν – κακώς οι Μαχητές, κυρίως επειδή τους εκνεύριζε –σε αυτό είναι μοναδικός- συνεχίζει την ανόητη στάση του παίζοντας δεύτερο βιολί όπου βλέπει να υπάρχει πρώτο και δυνατός παίκτης. Στο ίδιο τρέιλερ της Κυριακής, ο Αναγνωστόπουλος αρπάζεται μαζί του γιατί ο Σπαλιάρας –αν είναι δυνατόν!- “καθοδηγεί και βοηθάει” τον Ντάνο στο παιχνίδι. Καθισμένος όμως στον πάγκο των Μαχητών και όχι με τον Ντάνο, ο Σπαλιάρας απαντά «δεν υπάρχουν ομάδες, παίζουμε ατομικά». Γιατί δε θα συγχωρήσει ότι είναι έξω από την παρέα των Μαχητών κι ας έχει την εξυπνάδα να το κρύβει στην κάμερα. Τουλάχιστον αγνώμων θεωρείται ο παίκτης που τον έχουν βοηθήσει όσο κανέναν άλλο οι Μαχητές. Και άλλη μια φορά επιπόλαιος. Αλλά βλέποντας τον Ντάνο –που τον θεωρεί φίλο του- (καλά θα κάνει να δει τις σκηνές που τον κοροϊδεύουν οι Διάσημοι όταν βγει από το παιχνίδι) να προχωρά ακάθεκτος, βιάζεται να ταυτιστεί μαζί του.

Η εξόντωση των παικτών σύμφωνα με τις «θεωρίες συνωμοσίας» έχει σαν πρώτο στόχο τον Αναγνωστόπουλο. Φυσικό πράγμα. Αφού τον διέλυσαν μιλώντας για τα κακά ελληνικά και τα νεύρα του με αποτέλεσμα να μην είναι ψηλά στην κατάταξη δημοφιλίας στην ψηφοφορία του κόσμου, σειρά θα έχει ο Μάριος. Δε τον θέλουν με τίποτα στον τελικό, όπου εκεί θα παιχτεί το παιχνίδι από τον κόσμο. Ξαφνικά, εδώ και ένα μήνα, ότι λέει ο Μάριος είναι άστοχο, λάθος, τον στηρίζουν οι Κύπριοι!, δεν κάνει fairplay? Και διάφορα απίθανα.
Ακόμα δεν έχουν παραλάβει τον Βασσάλο γιατί στόχος είναι να φτάσει μετά τον «ιδιότυπο ημιτελικό των τριών» εκείνος ή ο Σπαλιάρας και στη συνέχεια στον τελικό. Και αφού ψηφίζει το κοινό στον τελικό -και μέχρι τώρα ξέρει η παραγωγή ότι ο Ντάνος είναι πολύ ψηλά στις λίστες δημοφιλίας (και φυσικά υπάρχει και η καθημερινή καμπάνια της Ελεονώρας Μελέτη υπέρ του!)-, το έχουν σίγουρο ότι θα πάρει το έπαθλο των 100.000 ο Ντάνος. Μόνο που καμιά φορά ο τελικός μπορεί να κάνει την έκπληξη! Κρίμα μετά από 4 μήνες καταπόνηση, ταλαιπωρία και τραυματισμούς το έπαθλο να πάει στον πιο δημοφιλή. Είναι αν μη τι άλλο ότι πιο αντιαθλητικό για ένα παιχνίδι που δε σημαίνει τίποτα χωρίς το αγωνιστικό κομμάτι.Εκτός όλων των άλλων, είναι και μια εντελώς αντιαθλητική συμπεριφορά.

Αν γίνει καμιά πλάκα να βγει ο Σπαλιάρας που τον έχει κάνει αγγελούδι η παραγωγή θα γελάσει ο κόσμος που με μεγάλη αγάπη έβλεπε τα αγωνίσματα και τις επιδόσεις κάθε παίκτη και του χρόνου θα πάει όποιος νάναι στο Survivor που θα έχει τη μισή θεαματικότητα από φέτος αν μυριστεί ο κόσμος ότι όλα είναι “μελετημένα”. Ή θα γυρίσει τους δέκτες του να βλέπει “Φάρμα” και να χαίρεται σανό και βουκολική φύση!

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη