Ο Γκόρντον Ράμσεϊ είναι ένας από τους πιο διάσημους σεφ στον κόσμο και σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που έχει δοκιμάσει πολλά και διαφορετικά φαγητά.
Ο Σκωτσέζος, που τον έχουμε δει σε εκπομπές να μην μασάει τα λόγια του και να λέει πάντα την άποψή του, μιλά για το τι είναι καλό να κάνουμε σε ένα εστιατόριο.
Αν, δηλαδή, ποτέ έχετε αναρωτηθεί τι δεν θα πρέπει ποτέ να παραγγείλετε σε ένα εστιατόριο, ο Γκόρντον Ράμσεϊ έχει την απάντηση.
Το Town and Country mag τον ρώτησε και εκείνος απάντησε.
Ποιο είναι το πρωτόκολλο, αν το γεύμα είναι «κακό»;
Ο πελάτης είναι ο βασιλιάς. Βγαίνεις για να έχει ένα όμορφο βράδυ, οπότε σε μια μη ικανοποιητική εμπειρία, ενημέρωσε το προσωπικό ώστε να μπορέσει να το διορθώσει στο μέλλον. Είναι εξίσου σημαντικό να συγχαρείς το καλό φαγητό και την εξυπηρέτηση, οπότε δεν υπάρχουν ντροπές.
Ρωτάμε τον σερβιτόρο να μας προτείνει ένα πιάτο;
Εξαρτάται πραγματικά από τα εστιατόρια, ωστόσο, οι σερβιτόροι συνηθίζουν να δοκιμάζουν τα περισσότερα πιάτα του μενού και έχουν μια εικόνα. Μου έχουν κάνει πολλές καλές προτάσεις.
Tags:
gefsi