Header Ads

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ αποκαλύπτει τι δεν πρέπει να φας ποτέ στο εστιατόριο


Ο Γκόρντον Ράμσεϊ είναι ένας από τους πιο διάσημους σεφ στον κόσμο και σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που έχει δοκιμάσει πολλά και διαφορετικά φαγητά.

Ο Σκωτσέζος, που τον έχουμε δει σε εκπομπές να μην μασάει τα λόγια του και να λέει πάντα την άποψή του, μιλά για το τι είναι καλό να κάνουμε σε ένα εστιατόριο.

Αν, δηλαδή, ποτέ έχετε αναρωτηθεί τι δεν θα πρέπει ποτέ να παραγγείλετε σε ένα εστιατόριο, ο Γκόρντον Ράμσεϊ έχει την απάντηση.

Το Town and Country mag τον ρώτησε και εκείνος απάντησε.

Ποιο είναι το πρωτόκολλο, αν το γεύμα είναι «κακό»;
Ο πελάτης είναι ο βασιλιάς. Βγαίνεις για να έχει ένα όμορφο βράδυ, οπότε σε μια μη ικανοποιητική εμπειρία, ενημέρωσε το προσωπικό ώστε να μπορέσει να το διορθώσει στο μέλλον. Είναι εξίσου σημαντικό να συγχαρείς το καλό φαγητό και την εξυπηρέτηση, οπότε δεν υπάρχουν ντροπές.

Ρωτάμε τον σερβιτόρο να μας προτείνει ένα πιάτο;
Εξαρτάται πραγματικά από τα εστιατόρια, ωστόσο, οι σερβιτόροι συνηθίζουν να δοκιμάζουν τα περισσότερα πιάτα του μενού και έχουν μια εικόνα. Μου έχουν κάνει πολλές καλές προτάσεις.



Τι δεν πρέπει να παραγγείλουμε ποτέ σε ένα εστιατόριο;
Ρωτήστε για τη χθεσινή σούπα ημέρας πριν από το σημερινό σπέσιαλ πιάτο. Μπορεί να είναι πιθανότητα η σούπα του μήνα.

Είναι τα μενού του Αγίου Βαλεντίνου «παγίδα»;
Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η χειρότερη ημέρα του χρόνου για να βγεις έξω.   Μια πολυάσχολη κουζίνα σημαίνει πως δεν έχει την πραγματική αίσθηση του εστιατορίου. Θα πρέπει να μαγειρεύεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τι πιο ρομαντικό μαζί με ένα μπουκάλι κρασί.

Είναι πασέ να ζητάς το κρέας σου καλοψημένο;
Καλή ερώτηση. Το πρόβλημα με τα μαγειρεμένα κρέατα είναι πως μειώνεται η γεύση και περιορίζεται η υφή. Γι΄ αυτό άκουσε την πρόταση των σεφ και απόλαυσε το μέτρια ψημένο.

Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Από το Blogger.