Survivor Αποκάλυψη! Η οικειοθελής αποχώρηση του Γιώργου Αγγελόπουλου που δεν έμαθε κανείς


Μία πληροφορία ήρθε σήμερα, η οποία φέρνει τα πάνω κάτω.
Το τελευταίο διάστημα, συγκεκριμένα τις τελευταίες 2 εβδομάδες, βλέπουμε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη αναστάτωση στους παίκτες. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Αγγελόπουλος φαίνεται τρομερά εκνευρισμένος, να φωνάζει, να πετάει πράγματα… Φυσικά όπως σας γράψαμε στο Youweekly.gr και στο Dimisblog αυτές είναι υπερβολές της παραγωγής, δείχνοντας απομονωμένα αποσπάσματα!


Ένα περιστατικό όμως μας μετέφερε η πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο, την οποία δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, πριν 10 μέρες ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι… Συγκεκριμένα ο παίκτης, όταν άρχισαν οι «Διάσημοι» και έχαναν τα φαγητά και υπήρχε ένταση και πίεση από τους συμπαίκτες του και το όλο κλίμα, ο ίδιος ένιωθε ότι έχει αρχίσει και χάνει την ψυχραιμία του με αποτέλεσμα να κάνει κακό στον εαυτό του αλλά και να μην αποδίδει στα αγωνίσματα.
Ευτυχώς την απόφαση του αυτή την είπε σε ορισμένα άτομα της παραγωγής, συγκεκριμένα σε αυτούς που είναι εκεί που τους φυλάνε, αλλά και σε μία δημοσιογράφο, οι οποίοι του ζήτησαν να ηρεμήσει και να σκεφτεί τι θέλει. Ο Μπο και ο Χρανιώτης ήταν εκείνοι που έπεσαν κατά πάνω του μόλις το έμαθαν. Συγκεκριμένα, όπως μετέφερε η ίδια πηγή στο Youweekly.gr, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν πιέστηκε επειδή δεν έφαγαν ή επειδή μπορεί να είχε αντιπαλότητα με κάποιους συμπαίκτες του, γιατί αυτό το είχε συνηθίσει…

«Ρε μόλις είδε ότι χάνει στα αγωνίσματα δεν άντεξε! Στην… αυτό είπε ακριβώς! Ότι δεν αντέχει να χάνει στα αγωνίσματα και χάρη σε αυτόν να μην τρώει η ομάδα του! Το είχε πάρει όλο πάνω του, ότι έφταιγε εκείνος…», μου είπε χαρακτηριστικά. Φυσικά όλο αυτόν είχε προέλθει από τον πόλεμο που του είχαν κάνει και έψαχναν να τον βρούνε λάθος για να τον διώξει κι εκείνη την στιγμή θεώρησε ότι τους επιβεβαίωσε κατά κάποιο τρόπο. Μιλώντας λοιπόν με τον Μπο και τον Χρανιώτη τον καθησύχασαν αμέσως! Του εξήγησαν ότι δεν μπορεί να τρέχει αυτός για να τρώει όλη η ομάδα, είναι αναμενόμενο κάποια στιγμή να χάσουν!
Αυτό ακριβώς μας μετέφερε στο Youweekly.gr o άνθρωπος της παραγωγής. Φυσικά μας εξήγησε ότι ξεσπάσματα και αποχωρήσεις της στιγμής έχουν συνέχεια. Όμως του Αγγελόπουλου τους αιφνιδίασε, αλλά μόλις τους είπε για ποιον λόγο κατάλαβαν ότι προφανώς του έκαναν πάλι μούτρα και πόλεμο οι συμπαίκτες του! Φυσικά τώρα είναι πολύ καλά και δεν το βάζει κάτω. Το ότι η ομάδα και οι κλίκες έσπασαν με τις αποχωρήσεις είναι κάτι που τον ευνόησε πολύ, αφού τελείωσαν τα πισώπλατα μαχαιρώματα!

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη