O Μαρτίνης «καίει» Μητσοτάκη, Σημίτη, Σαμαρά συν πρώην «γαλαζοπράσινους» υπουργούς και ΠτΔ


Με αποκαλύψεις που θα συνταράξουν το πανελλήνιο και την κεντρική πολιτική απειλεί ο πρώην ισχυρός άνδρας του Ερυθρού Σταυρού και του «Ερρίκος Ντυνάν».


Ο Ανδρέας Μαρτίνης, παρεμβαίνοντας live και μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου στο «Ε TV», αργά τη νύχτα της Κυριακής (ξημερώνοντας Δευτέρα 22/5), κι αφού δέχθηκε μια σειρά συγκεκριμένων ερωτήσεων από τον Editor in Chief του RPNTV.gr, Πάρι Κουρτζίδη, εμμέσως πλην σαφώς, προϊδέασε για το τι πρόκειται να συμβεί με όλα όσα θέλει να φέρει στο φως της δημοσιότητας, μιλώντας στη δικαιοσύνη αλλά και καταθέτοντας στην Εξεταστική της Βουλής για την Υγεία.
Ερωτηθείς, μεταξύ άλλων, να σχολιάσει ένα πολύ συγκεκριμένο αποκαλυπτικό «πιπεράτο» δημοσίευμα του RPNTV (στις 21 Φεβρουαρίου 2017), όπου μεγαλόσχημοι, νυν βουλευτές και πρώην υπουργοί, φέρονται να απέκτησαν ακίνητα – φιλέτα με τη βοήθεια του στο «μιλητό»… καθώς επρόκειτο για κληροδοτήματα του ΕΕΣ,  ο Ανδρέας Μαρτίνης, όχι μόνο δεν το διέψευσε, αλλά δήλωσε προς τον δημοσιογράφο Πάρι Κουρτζίδη έτοιμος να μιλήσει και για αυτό, όπως και για άλλα πολλά, κάνοντας συγκλονιστικές αποκαλύψεις με «ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα».
Στη δε ερώτηση (και πάλι του κ. Κουρτζίδη) αν πολιτικοί αρχηγοί, που έχουν χρηματίσει πρωθυπουργοί, τον οδήγησαν σε παρανομίες, ζητώντας του διαπλεκόμενα ρουσφέτια, ο κ. Μαρτίνης απάντησε ότι «μόνο οι κ. Κώστας Καραμανλής και Αλέξης Τσίπρας» δεν τον ενόχλησαν ποτέ και για τίποτα, βάζοντας ξεκάθαρα στο κάδρο όλους τους άλλους.
Σύμφωνα και με τις πληροφορίες της στήλης «πιπεράτα παρασκήνια» του Πάρι Κουρτζίδη στο RPNTV.gr και την εβδομαδιαία εφημερίδα «axia news», ο κ. Μαρτίνης επιθυμεί να διαπραγματευτεί την αποφυλάκιση του με τα στοιχεία που μπορεί να δώσει και να «κάψει» τους πρώην πρωθυπουργούς Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, Κώστα Σημίτη, Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά.
Ειδικά για την Ν.Δ. (πρώην υπουργούς και νυν βουλευτές) και την οικογένεια Μητσοτάκη προτίθεται να παίξει το «παιχνίδι» του Μαξίμου και να καταθέσει ακράδαντα στοιχεία που θα δημιουργήσουν τεράστιο πρόβλημα, ακόμη και στη συνοχή του γαλάζιου κόμματος, αρκεί να γίνει αποδεκτό το αίτημα του, περί αποφυλάκισης του για σοβαρούς λόγους υγείας (75%+ αναπηρία), κι ενώ διανύει το 76ο έτος ζωής.
Το RPNTV.gr πάντως, έχοντας στα χέρια του τα πορίσματα που αφορούν στα κληροδοτήματα και τα ακίνητα του Ερυθρού Σταυρού, που πουλήθηκαν σε εξευτελιστικές τιμέςπεριμένει τις αναλυτικές εκθέσεις των ελεγκτών, καθώς εκτιμάται ότι θα δείξουν τη «μεγάλη εικόνα» του σκανδάλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη λίστα αυτών που ωφελήθηκαν, αποκτώντας ακίνητα-φιλέτα «μπιρ παρά» βρίσκονται πολύ ηχηρά ονόματα, η δημοσιοποίηση των οποίων αναμένεται να προκαλέσει «σεισμό»!


via

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη