Header Ads

Ξεφτιλισμένοι καθηγητές θέλουν να καταργήσουν τις βιολογικές διαφορές και να κάνουν τα παιδιά μας ανώμαλαΕκδήλωση ΣΟΚ στην Καβάλα – Δείτε τι ετοιμάζουν για τα Ελληνόπουλα: Φωτογραφίες, βίντεο - «Κούκλες» στα αγόρια – «Αυνανισμός» από τα 5 - Όλα με τις ευλογίες των επικίνδυνων σταλινικών του ΣΥΡΙΖΑ


Με λίγα λόγια να προχωρήσει στα σχολεία η κατάργηση των βιολογικών διαφορών και η παραίνεση σε όλους τους μαθητές να παίζουν με όλων των ειδών τα παιχνίδια, πχ τα αγόρια με κούκλες.

Να μην υπάρχουν δηλαδή οι όροι «αγορίστικα παιχνίδια» και «κοριτσίστικα παιχνίδια» αλλά όλα τα παιδιά να παίζουν με όλα, συνθέτοντας ένα νέο ουδέτερο κοινωνικό φύλο.

Η καθηγήτρια του ΑΠΘ κα Δήμητρα Κογκίδου, προωθώντας το νέο της βιβλίο με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Πέρα από το ροζ και το γαλάζιο – Όλα τα παιχνίδια για όλα τα παιδιά», ισχυρίζεται, χωρίς να παραθέσει επιστημονικά δεδομένα, πως δεν υπάρχουν βιολογικά φύλα αλλά κοινωνικά και πως πρέπει να καταργηθούν στερεότυπα.

Απορώ, πως δεν βρέθηκε ένας... ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ...

Μήπως, ως κοινωνία, γίναμε πολύ ανεκτικοί σε υπανθρώπους, που προωθούν ότι ανώμαλο οι ίδιοι είναι;;;

Όταν σε θέσεις εκπαιδευτικών, βρίσκονται ανώμαλα υποκείμενα, πως να πάει μπροστά αυτή η κοινωνία;;;;

Καλλιόπη Σουφλή, Αττικά Νέα 

Στον δήμο Καβάλας οργανώθηκε διημερίδα στην δημοτική βιβλιοθήκη με τίτλο «Οι διαφυλικές σχέσεις και ο έμφυλος διαχωρισμός των παιχνιδιών».

Με λίγα λόγια να προχωρήσει στα σχολεία η κατάργηση των βιολογικών διαφορών και η παραίνεση σε όλους τους μαθητές να 
παίζουν με όλων των ειδών τα παιχνίδια, πχ τα αγόρια με κούκλες.

Να μην υπάρχουν δηλαδή οι όροι «αγορίστικα παιχνίδια» και «κοριτσίστικα παιχνίδια» αλλά όλα τα παιδιά να παίζουν με όλα, συνθέτοντας ένα νέο ουδέτερο κοινωνικό φύλο.

Ευτυχώς η εκδήλωση συγκέντρωσε και τις δύο ημέρες που κράτησε μόλις 20-25 άτομα.


Ωστόσο, απεικονίζει αυτό που προωθείται από
συγκεκριμένες μειοψηφίες στα σχολεία και τις ευλογίες του κράτους με την μορφή των σεμιναρίων για τις «έμφυλες ταυτότητες.

Σε αυτή την εκδήλωση μίλησε, μεταξύ των άλλων, η καθηγήτρια του ΑΠΘ κα Δήμητρα Κογκίδου, προωθώντας το νέο της βιβλίο με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Πέρα από το ροζ και το γαλάζιο – Όλα τα παιχνίδια για όλα τα παιδιά».

Μάλιστα το είχε παρουσιάσει πριν λίγες μέρες στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ισότητας, παρουσία της κας Φωτεινής Κούβελα αλλά και της κας Στέλλας Μπελιά, προέδρου των οικογενειών “Ουράνιο Τόξο”, με την στήριξη της ομοφυλοφιλικής κοινότητας. 

Δείτε ποιες θα είναι οι «σεξουαλικά αποδεκτές συμπεριφορές»:

Τα σχόλια περισσεύουν. 

Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο από δημοσιογράφους, στο οποίο η καθηγήτρια ισχυρίζεται, χωρίς να παραθέσει επιστημονικά δεδομένα, πως δεν υπάρχουν βιολογικά φύλα αλλά κοινωνικά και πως πρέπει να καταργηθούν στερεότυπα όπως εκείνο του «κοριτσιού πριγκίπισσας», ακριβώς όπως παλαιότερα αν θυμάστε είχε πει και η κυβέρνηση μέσω του υπουργείου Παιδείας.
Τα σχόλια δικά σας:
Σχόλιο:
Ευτυχώς που όπως βλέπετε, υπάρχουν κάποιοι γονείς που στέκονται στο ύψος τους. "Μα έτσι γεννιέμαι. Θέλετε να αλλάξουμε την βιολογία;" ρωτάει ένας γονιός. 


Αλλά η κυρία Κογκίδου συνεχίζει τις αοριστολογίες :
-Μπορούμε να ακούσουμε κάτι άλλο; (απαντάει η κυρία Κογκίδου!) 
Όταν δεν συμφωνούν μαζί μας και λένε την άλλη άποψη, το αυτονόητο δηλαδή, το φυσιολογικό, ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ άντρες και γυναίκες, ότι τα δύο φύλα έχουν διαφορετικό σώμα, διαφορετική ψυχοσύνθεση. η Κογκίδου σταματά τον διάλογο καταφεύγει στο ακροατήριο για να βρει στήριγμα (δηλ κάποιον που να συμμερίζεται τις απόψεις της)!


Αριστεριστές -που στα φοιτητικά τους χρόνια η μόνη απασχόληση τους συνήθως ήταν να κολλάνε αφίσες) κατέλαβαν Πανεπιστημιακές έδρες, εκβιάζουν φοιτητές που δεν αποδέχονται τις μονολιθικές προκλητικές απόψεις τους και ... εκπαιδεύουν την νέα γενιά δασκάλων.

Θα κλείναμε με την ευχή "Ο Θεός να φυλάξει τα παιδιά μας" αλλά μήπως ήρθε η ώρα να αναλάβουμε προσωπικά τις ευθύνες μας, όπως έκαναν οι 2 γονείς;

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


ΥΓ: Ο Υπουργός παιδείας είναι για φτύσιμο, δημόσια στην πλατεία ΣυντάγματοςΔεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Από το Blogger.