Header Ads

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ!!!


Όχι, δεν έχετε ψηφίσει να προηγηθούν οι Δανειολήπτες των funds της εξαγοράς των δανείων τους, αλλά ετοιμάζεστε να αλλάξετε και τον νόμο 4354/15 δίνοντας στους εγκληματίες την πλήρη ελευθερία να κάνουν ότι θέλουν λεηλατώντας τις περιουσίες του λαού, εξασφαλίζοντας τους τελικά πλήρη κάλυψη και ασυλία!!!

  
     Από τη μια ντροπή στην άλλη και τελικά στον αφελληνισμό και στην προδοσία της χώρας! Ντροπή σε όλους σας, κυβέρνηση κι αντιπολίτευση!!!   
             

     Εσείς πλέον οδηγείτε τον λαό σε εξέγερση και κατά όπως το πάτε, η ώρα αυτή δεν θα αργήσει να ‘ρθει. Καταλαβαίνετε ανόητοι κι απατρίδες τι κάνετε και τι θα συμβεί στη χώρα;

     ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΠΛΕΟΝ ΑΡΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!!!  

  
     Πώς μπορείτε να στερείτε από τους Έλληνες και συνανθρώπους σας το δικαίωμα της διεκδίκησης και διακράτησης της περιουσίας τους, προσφέροντας αυτές αντί πινακίου φακής στους λεηλάτες της πατρίδας σας στέλνοντας τους στα παγκάκια και στον θάνατο και να βγαίνετε την άλλη στιγμή στα κανάλια να μιλάτε για αξίες και αρχές; 
 
     Πώς θα δείτε στα μάτια τα παιδιά σας την επόμενη μέρα όταν προδίδετε τον λαό και τη χώρα σας; Τι σόι άνθρωποι είστε και πόσο ανέντιμοι πρέπει να ‘στε για να θυσιάζετε τα πάντα για την τσέπη σας και τα οφίτσια σας;        


     Αδέλφια, δεν πάει άλλο! Πλέον της οικονομικής μας καταστροφής, σύντομα θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε σοβαρά Εθνικά θέματα! Με ποια κυβέρνηση;
   
  
 
     Η σημερινή είναι ανύπαρκτη κι ανυπόληπτη, παρίας και απορριπτέα απ’ όλους, συμμάχους και μη. Οι άλλοι περιμένουν έτοιμοι στο προαύλιο της βουλής να φορέσουν τις κουκούλες τους να συνεχίσουν το ξεπούλημα της χώρας, καθώς το μόνο που ενδιαφέρει κι αυτούς είναι να τα ‘χουν καλά με τους Γερμανούς και τους δανειστές, για να τους δώσουν σε αντάλλαγμα την εξουσία!!!!!!        

     Και ενώ είμαστε από τα πρώτα και ιδρυτικά μέλη της Ε.Ε, μέλη του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ κανείς δεν βάζει πλέον πλάτη, μας απέρριψαν ολοι και κανεις τους δεν κρατά πια ούτε τα προσχήματα! 
     Τα βόρεια σύνορα μας φλέγονται και οι Τούρκοι εν ψυχρώ καταπατούν και διεκδικούν τα εδάφη μας από γης, θάλασσα και αέρα μπροστά στα μάτια των συμμάχων μας και του ΝΑΤΟ, σε Αιγαίο και Κύπρο και κανείς τους δεν αντιδρά!   
  
 

     Πού είναι οι σύμμαχοι μας;

     Έχουμε καταλάβει ότι μετά το οικονομικό μας Βατερλώ μας περιμένουν κι άλλα χειρότερα μεγαλύτερα προβλήματα στα Εθνικά μας θέματα, με συνέπειες που ίσως αποδειχτούν μη αναστρέψιμες;
     Τι κάνουμε σαν λαός γι’ αυτό και γιατί δεν αντιδρούμε; Ο τόπος χάνεται κι αυτοί οι ανομολόγητοι “πολιτικοι” μας το μόνο που κάνουν είναι να γελοιοποιούνται στη  βουλή βγάζοντας ο ένας τα άπλυτα του άλλου, αφήνοντας τη χώρα απροστάτευτη και στο χάος! Έως που θα πάει αυτό;

     Αδέλφια, ξεσηκωθείτε η Πατρίδα κινδυνεύει!!!                      
     Γι’ άλλη μια φορά κάνω έκκληση προς όλους σας:

     ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ VIRAL ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ  ΜΑΣ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠ’ ΑΚΡΗ Σ’ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ, ΜΗ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ!!! 

  
     Δώστε μας τη δύναμη να οργανώσουμε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων ετών έξω από τη Βουλή, να αποδείξουμε σ’ αυτούς τους ανάλγητους και ξεπουλημένους που μας κυβερνούν ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!!!

  
     Πατριώτες και πατριώτισσες, βοηθήστε να γλυτώσουμε τη χώρα μας, τις περιουσίες, τους μισθούς και τις συντάξεις των συνανθρώπων μας. Ας το κάνουμε όσο ακόμα μπορούμε. Μετά θα ‘ναι αργά και για τον λαό μας και για τον τόπο μας!!!!!!


ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ!!!   


Με απόλυτο σεβασμό


Β. Αναγνώστου
 
www.manifesto.com.gr
       
Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Από το Blogger.