Η άθλια διαπλοκή από τις κομματικές συμμορίες και ο ξεπεσμός των δούλων του χρήματος και της εξουσίας

Χωρίς ιδιαίτερη ένταση, με την παθητική ευλογία των μέσων ενημερώσεως χαρίστηκαν τεράστια ποσά από καταλογισμούς προστίμων για λαθρεμπόριο, δόθηκαν ασυλίες, δημιουργήθηκε στην ουσία ένας άτοκος δανεισμός με συμφωνίες που έχουν γίνει μεταξύ κυβερνήσεως και νέας διαπλοκής.
Έτσι, χωρίς κανείς να μπορεί να εξηγήσει γιατί η ΣΕΚΑΠ απαλλάχθηκε από πρόστιμα 38 εκατομμυρίων ευρώ, δημιουργώντας σε μια χώρα που βασανίζεται από το λαθρεμπόριο(2 δισεκατομμύρια εκτιμάται η απώλεια εσόδων), ένα ακόμα προηγούμενο.
Έως πότε θα συνεχίζεται η αισχρή νομοθέτηση για ειδικούς σκοπούς, η απάντηση είναι εύκολη: όσο συνεχίζεται η άθλια διαπλοκή από τις κομματικές συμμορίες που προκειμένου να εξασφαλίζουν εξουσία, οφέλη, και χρόνο για να διαπράττουν τα αίσχη τους, θα χρησιμοποιούν τη νομοθετική εξουσία για απαλλαγές κάθε τύπου σε κάθε περίπτωση.
Η νέα περίπτωση κατασκευασμένης φωτογραφικής νομοθέτησης που κανένα σκοπό ανάπτυξης δεν εξυπηρετεί δείχνει την ποιότητα του πολιτεύματος και την εκούσια πλάνη των πολιτών που εξακολουθούν - όσοι εξακολουθούν- να του δείχνουν εμπιστοσύνη. Μια ληστοκρατία υπάρχει που αλλάζει ρόλους, αφεντικά αλλά έχει πάντοτε το ίδιο κοινό.
Σημειώνουμε για να θυμίσουμε την οριζόντια σχέση διαπλοκής του συστήματος με την γκαγκστερική πλουτοκρατία ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχαν προχωρήσει σε άλλες ανάλογες νομοθετικές πρωτοβουλίες η νομιμοποιήσεις για την αύξηση των επενδύσεων δήθεν.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη