Βίντεο ντοκουμέντο: Τα αποσπάσματα που «καίνε» μισθοφόρο-Πρίαμο!


Το θέμα που απασχολεί τους πάντες από το χθεσινό επεισόδιο στο Survivor και το συζητούν όλοι, από το τηλεοπτικό κοινό μέχρι και τις εκπομπές, είναι η απίστευτη ανατροπή που έγινε στον τελικό αγώνα των δύο ομάδων μιας και αποδείχθηκε ότι ο Ντάνος δεν πάτησε το σκαλάκι όπως έλεγαν οι κανονισμοί, με αποτέλεσμα να κερδίσουν οι «Μαχητές»!

Στο Πρωινό λοιπόν σχολίασαν την απίστευτη ένταση στο Survivor, την κλεψιά του Ντάνου, αλλά και την επίσκεψη του Σάκη Ρουβά στην παραλία των παικτών.
Ωστόσο, άλλο ήταν αυτό που μας έκανε εντύπωση και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Άλλη ήταν η αποκάλυψη-βόμβα που έγινε στο Πρωινό και μας κούφανε! Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε πλάνο πριν την ένσταση του μισθοφόρου από αγώνα μεταξύ Χρανιώτη-Μάριου, όπου και ο Μάριος δεν πατάει το σκαλάκι! Μια αποκάλυψη-βόμβα, που προκάλεσε χαμό!

«Χίλια δίκια είχε ο Ντάνος! Ο μισθοφόρος αν κέρδιζε θα το έλεγε; Εδώ το έκανε ο Μάριος, και δεν τον βόλευε να το πει! Δεν έχουν δείξει καθόλου τα προηγούμενα πέναλτι; Δεν είναι ωραίο αυτό! Επιλέγουν συγκεκριμένα πράγματα, αυτό που είναι πρωταγωνιστής ο Ντάνος! Αντέδρασε σωστά! Ο μισθοφόρος πάντως έχει κερδίσει εκτός κανονισμών!» κατέληξαν και προέβαλαν πλάνο από το αγώνισμα της 9ης Μαΐου, όπου ο μισθοφόρος κερδίζει αγώνισμα, όντας εκτός κανονισμών!

«Φταίει η παραγωγή! Πρέπει να τα προσέχει! Από εδώ και πέρα θα τα τσεκάρουν όλοι! Θα κέρδιζε ούτως ή άλλως!» είπαν οι συντελεστές της εκπομπής. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



via

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη