Ήταν σχέδιο, ο τραυματισμός του Μάριου Πρίαμου;


Ο Βασίλης Αδαμάκης, πρόεδρος τους Εθνικού Αστέρα FC, της ποδοσφαιρικής ομάδας στην οποία αγωνιζόταν επί τρία χρόνια ο Γιώργος Αγγελόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη στην «Espresso» και, μεταξύ άλλων, υποστηρίζει ότι πίσω από τον τραυματισμό του Μάριου Ιωαννίδη υπήρχε κάποιο… σχέδιο.
«Είμαι λίγο αντίθετος που επέστρεψε στο “Survivor”, διότι από τις γνώσεις που έχω λόγω του αθλητισμού αν, όπως είπαν, έπαθε θλάση στην κλείδα και χτύπησε στα πλευρά, μέσα σε δύο εβδομάδες δεν υπήρχε περίπτωση να γυρίσει… Δυστυχώς, πιστεύω ότι ήταν σχέδιο. Βγήκε έξω 15 μέρες, έφαγε, ήπιε, είχε επικοινωνία και πήρε μια ιδέα για το τι γίνεται εδώ, στην Ελλάδα», ανέφερε για τον Κύπριο παίκτη.

«Βλέπω ότι έχει καλή σχέση με τον Γιώργο. Είδε ότι ο Γιώργος είναι αγαπητός και είπε να βρίσκεται κοντά του, αλλά και με όποιους έχει φιλική σχέση εντός του παιχνιδιού πιστεύω ότι θα τους ενημερώσει» υποστήριξε.
Αναφερόμανος στον Ντάνος, ανέφερε: «Ως παίκτης της ομάδας που τον ζήσαμε βοηθούσε σε όλα τα θέματα. Βοηθούσε τον βοηθό προπονητή να κουβαλήσει πράγματα, ήταν πρόθυμος σε όλα και πάντοτε ευδιάθετος. Δεν κάνει κάτι για να φανεί ή για να λειτουργήσει σαν αρχηγός. Κάνει ό,τι μπορεί για το σύνολο».

Καταλήγοντας, επεσήμανε: «Θέλω το καλό του, γιατί είναι ταλαιπωρημένο παιδί, μαχητής της ζωής! Εχει πεθάνει ο πατέρας του, έχει προβλήματα με τη μάνα του και τρέχει για να στηρίξει όλη την οικογένεια».
[via]

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη