Αποκάλυψη Βόμβα: Πως στήθηκε η πλεκτάνη εναντίον του Γιώργου Αγγελόπουλου


Σας έχουμε αποκάλυψη που σπάει κόκαλα! Τις τελευταίες ήμερες γίνεται ένας κακός χαμός με την αποκάλυψη του Τανιμανίδη για την κλοπή φαγητού και το «εμπόριο» ή αν θέλετε την «μαύρη αγορά» των παικτών του Survivor με ντόπιους.
είδαμε την κίνηση του Τανιμανίδη μέσα στο παιχνίδι καταλάβαμε ότι το Survivor ξεκινάει επίθεση και βάζει στο στόχαστρο Ντάνο και Σπαλ! Διαβάστε παρακάτω…

Μετά από λίγες ώρες ο Χανταμπάκης που ο ίδιος είχε αθωώσει τον Αγγελόπουλο και είχε εκθέσει την παραγωγή του παιχνιδιού κατεβάζει την ανάρτηση του άραγε με τίνος εντολή;
Καπάκι το μεσημέρι στην ίδια μέρα να και η Πασχάλη, που ξαφνικά αποφάσισε να μιλήσει για όλους και για όλα, στην Ελεωνόρα Μελέτη!

Εκεί λοιπόν που δεν είχαν δοθεί ονόματα, δήθεν για λόγους ηθικής, στο κανάλι που φιλοξενεί το παιχνίδι εμφανίζεται μια πρώην παίχτρια η οποία τι κάνει; Στοχευμένα, αθωώνει τον Χρανιώτη, αφού πρώτα ομολογεί ότι εκείνος έκανε την κλοπή φαγητού, αλλά κατακεραυνώνει τον Αγγελόπουλο με την υποψία ότι εκείνος έκανε ανταλλαγή με αντικείμενα που ανήκαν σε όλους στην ομάδα και έτρωγε το φαγητό μόνος του!!!
Φυσικά δεν σταμάτησε εκεί! Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω υποστηρίζει ότι αυτό το είχε πει ο Χρανιώτης μόνο στο Σπαλιάρα και στον Αγγελόπουλο, σε αυτούς δηλαδή που την ψήφισαν!



Ερώτημα: Αφού κυρία μου δεν αρνήθηκες να φας πως κατηγορείς τον «κλέφτη» που σου έφερε το φαγητό;
Και τελειώνουμε με την τελευταία σοβαρή καταγγελία της Πασχάλη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο ότι ενώ είχαν συμφωνήσει όλοι να μην επαναληφθεί η κλοπή φαγητού στο παιχνίδι εκείνος αντάλλασσε φαγητό από μόνος του πουλώντας πράγματα μέσα από την παράλια των διάσημων δηλαδή το καλάμι άλλα και τα δικά του παπούτσια που είπε ότι τα πίρε το κύμα. Το θέμα είναι αυτό: Η Πασχάλη πως το διαπίστωσε; Δια της ατόπου απαγωγής όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω:



Συμπέρασμα: Για πολλούς λογούς που δεν γνωρίζουμε έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος εναντίον του Γιώργου Αγγελόπουλου, του Σπαλιαρα και καταλάθος παίρνει η μπάλα και τον Χρανιώτη.



Όχι όμως δεν φτάνει αυτό…η Σόφη Πασχάλη συνεχίζει και προχωράει παρακάτω και με άλλη παραβατική συμπεριφορά της ομάδας των τριών! Τους κατηγορεί ότι κάπνιζαν κρυφά, άλλο φοβερό ατόπημα!


Η δασκάλα γιόγκα ανέφερε πως τσάκωσε μαζί με άλλους συμπαίκτες της κάποιους να καπνίζουν κρυφά ανάμεσα στα δέντρα και στο σκοτάδι.
Συγκεκριμένα δήλωσε πως «Την τελευταία φορά λίγο πριν φύγω κοιμόμασταν και κάποιος είχε καταλάβει ότι όταν κοιμόμαστε τρία άτομα φεύγουν από την παραλία και πάνε έξω. Και λέω εγώ στα κορίτσια θέλετε σήμερα να κάνουμε πως κοιμόμαστε και να ξυπνήσουμε όταν φύγουν να πάμε να δούμε τι κάνουν; Και τέλος πάντων τις παίρνω και συναντήσαμε μπροστά μας κάτι που φωτίζει; Τι φωτίζει; ο αναπτήρας! Τι κάνουμε με τον αναπτήρα;»



Μετά από αυτό η Ελεονώρα την ρώτησε αν αυτοί που κάπνιζαν ήταν αυτοί που την έβαλαν στον ντάκο και εκείνη απάντησε ναι εννοείται.
Να σας θυμίσουμε εμείς λοιπόν πως αυτοί που την έβαλαν στον ντάκο ήταν αυτοί που την ψήφισαν, δηλαδή ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας κι άλλος ένας που δεν έδειξαν οι κάμερες…



Μιλάμε για μια σαφέστατη και οργανωμένη προσπάθεια να πληγεί η αξιοπιστία του Γιώργου Αγγελόπουλου. Για να μην φανεί όμως, ότι ένα ολόκληρο σύστημα του την πέφτει, κοτσάρουν δίπλα τους Σπαλιάρα και Χρανιώτη!
Και τώρα ερχόμαστε όμως στο ζουμί και την μεγάλη αποκάλυψη του Youweekly.gr. Πως έμαθαν στην παραγωγή του Survivor ότι έγινε η «μαύρη αγορά» και η κλοπή φαγητού από τον Χρανιώτη και δήθεν από τον Αγγελόπουλο; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας τους κάρφωσε…
…Ένας φρουρός από αυτούς που φυλάνε την περίμετρο της παραλίας των «Διάσημων» και όχι κάποιος ντόπιος, όπως είπε ψεύδος ο Σάκης, είχαν όμως απλά εικασίες δεν γνώριζαν ούτε λεπτομέρειες ούτε τίποτα!
Στην συνέχεια η παραγωγή, κάλεσε την Ευριδίκη Βαλαβάνη και οι υποψίες έγιναν κατηγορίες και έμαθαν τα πάντα και όσα δεν γνώριζαν, η Ευριδίκη προφανώς δικαιολογημένα και κάτω από πίεση, ομολόγησε την πράξη του Χρανιώτη, όμως δεν σταμάτησε εκεί…

Εδώ είναι η είδηση… Υποστήριξε η κοπέλα ότι «μαύρη αγορά» έκανε και ο Αγγελόπουλος, κάτι που δεν γνώριζε και δεν είχε δει με τα μάτια του κανείς!!!
Αυτές ήταν οι υποψίες της Σόφης Πασχάλη και ίσως του Χανταμπάκη. Τότε μετά την αποχώρηση Πασχάλη, αυτό το θέμα, έλυναν ο Αγγελόπουλος με την Βαλαβάνη, γι’ αυτό δεν μας άφηναν να ακούσουμε τι λένε ενώ υπάρχει καταγεγραμμένη η συνομιλία τους! Και να το βίντεο…



Δεν ξέρουμε τι παιδί είναι ο Αγγελοπουλος! Κωλόπαιδο, αλήτης, κάθαρμα…Ήρωας, αγωνιστής μάγκας… βάλτε ότι θέλετε!
Είμαστε κάθετα αντίθετοι στο youweekly.gr να στοχοποιούν έναν παίχτη μονο και μονο, επειδή τον αγαπάει ο κόσμος. Στην τελική ανάλυση όλα στο φως, να ερωτηθεί ο Αγγελόπουλος και να απαντήσει σε όλα αυτά μέσα στο συμβούλιο. Δεν μπορεί να βγάζουν τα «εξαπτέρυγα» τους σε εκπομπές και να ρίχνουν λάσπη χωρίς να μπορεί να απαντήσει ο κάθε Αγγελόπουλος!
Στην τελική αν έφαγαν όλοι από το ψωμί που έφερε ο Χρανιώτης είναι όλοι ένοχοι. Η κυρία Πασχάλη ας είχε τα κότσια να μην φάει από το καρβέλι για να μπορεί να μιλάει περί ηθικής.
Επίσης να είχε την δύναμη όλα αυτά που λέει τώρα η Σοφή για τον Αγγελόπουλο να τα έλεγε μπροστά του στο συμβούλιο να της απαντήσει. Διαφορετικά όλα αυτά, είναι κουτσομπολιά που μόνο γυναικούλες και όχι γυναικάρες σαν την Σόφη Πασχάλη λένε…





Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη