ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη Μεσσήνη: Πατέρας σκότωσε με καραμπίνα την 10χρονη κόρη του και αυτοκτόνησε


Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη σήμερα το πρωί  στη Μεσσήνη, όπου ένας πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε την 10χρονη κόρη του με καραμπίνα, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε και ο ίδιος.


Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ένας 59χρονος για άγνωστο λόγο πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και τραυμάτισε θανάσιμα την 10χρονη κόρη του και στη συνέχεια με το ίδιο όπλο έβαλε τέλος στη ζωή του.
Τόσο το άψυχο σώμα του μικρού κοριτσιού, όσο και αυτό του πατέρα βρήκε μέσα στο σπίτι τους στενό συγγενικό πρόσωπο λίγο πριν τις 9.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του πατέρα. Όπως μετέδωσε η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", ο 59χρονος σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπορούσε να αντέξει τον χαμό της συζύγου του που έφυγε από καρκίνο πριν από 4 χρόνια, κάτι που κάνει ακόμα πιο τραγική την όλη ιστορία.
Οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν τους πυροβολισμούς και βγήκαν αναστατωμένοι στους δρόμους, μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό που συνέβη.
Το κοριτσάκι είχε ένα τραύμα στο κεφάλι από την καραμπίνα, ενώ το σώμα του πατέρα της βρέθηκε πεσμένο δίπλα της.

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ 10ΧΡΟΝΗΣ

Το τραγικό νέο έκανε γρήγορα το γύρο της Μεσσήνης, με τους συμμαθητές και τους δασκάλους της 10χρονης να πληροφορούνται την τραγωδία ενώ ήταν στο σχολείο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το 10χρονο κορίτσι ήταν άριστη μαθήτρια, ενώ ο πατέρας της έδειχνε να την υπεραγαπά.
Οι περισσότεροι στην περιοχή, γνώριζαν πως η οικογένεια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα χρήματα ήταν ο λόγος που ο πατέρας προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.




Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη