Άγριο έγκλημα στη Λαμία. Γνωστή παιδοψυχίατρος βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος, στο ίδιο της το σπίτι.


Η 45χρονη Λαμιώτισσα παιδοψυχίατρος βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος. Όλα μέχρι τώρα, δείχνουν ότι το άγριο έγκλημα δεν είχε κίνητρο τη ληστεία…Σοκαρισμένη είναι όλη η Λαμία από το χαμό της γνωστής Παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα που σήμερα το πρωί βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της, από τον αδελφό της Κώστα. Σύμφωνα με το LamiaReport, η 45χρονη ήταν πεσμένη στο κρεββάτι της μέσα σε μια λίμνη αίματος και ήταν χτυπημένη με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και στο στήθος. Επίσης είχε και τραύματα στα χέρια, που δείχνουν ότι ίσως πάλεψε με τον δολοφόνο της.
Το αιχμηρό αντικείμενο δεν βρέθηκε, αλλά πιθανότατα πρόκειται για μαχαίρι. Η αστυνομία ερεύνησε το χώρο και δεν υπήρχε ίχνος παραβίασης. Επίσης ο δολοφόνος φαίνεται πως δεν είχε κίνητρο τη ληστεία, αφού δεν πείραξε τα κοσμήματα και τα χρήματα της άτυχης 45χρονης.
Οι πληροφορίες λένε ότι κάποια στιγμή νωρίς το πρωί η μητέρα της, που μένει στο ισόγειο, άκουσε φωνές αλλά νόμισε ότι ήταν κάποια παιδιά απ’ έξω…
Ποιος σκότωσε τη χαμογελαστή Θώμη;
Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο δολοφόνος ήταν γνωστός του θύματος, ήταν μέσα στο σπίτι και φεύγοντας απλώς τράβηξε την πόρτα η οποία δεν ήταν κλειδωμένη. Τον τόπο του εγκλήματος έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» οι αστυνομικοί του εγκληματολογικού, ενώ από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν εκει ο Διοικητής της Ασφάλειας Λαμίας Χρήστος Μουτσώκος, ο Αστυνομικός Δ/ντης Μιχάλης Πάππος αλλά και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Νικήτας Θεολογίτης.
Οι δικοί της άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι μη μπορώντας να πιστέψουν το κακό που έγινε. «Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να ήθελε να κάνει κακό στη Θώμη, που ήταν ψυχάρα και όλοι το γνώριζαν πόσο κόσμο βοηθούσε. Σήμερα το πρωί είχαμε ραντεβού να πάμε στο λογιστή για μια δουλειά. Μιλήσαμε το βράδυ, ήταν μια χαρά όπως πάντα. Δεν μπορώ να το πιστέψω…», έλεγε ο αδελφός της.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας έχουν αναλάβει την υπόθεση και είναι εκείνοι που πρέπει να ρίξουν φως την άγρια δολοφονία που έχει σοκάρει όλη τη Λαμία και όχι μόνο.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη