Ο πλουτισμός και το ξεσάλωμα των σταλινικών


Δεν με προβληματίζει το γεγονός ότι αριστεροί πολιτικοί είναι εκατομμυριούχοι...με προβληματίζει όμως ο ξαφνικός πλουτισμός τους και η αποφυγή τεκμηρίωσης του πόθεν έσχες, αναλυτικά και με χρονική σειρά.

Αυτό ισχύει και για τους δεξιούς πολιτικούς, αλλά υποτίθεται , σύμφωνα με τις διακηρύξεις της αριστεράς, ότι αυτοί υπηρετούν το κεφάλαιο και την παγκοσμιοποίηση της αγοράς, ενώ η αριστερά είναι με την πλευρά των φτωχότερων πολιτών που νιώθουν αδικημένοι από το ψυχρό καπιταλιστικό μοντέλο που έχει επικρατήσει.

Θα περίμενε κανείς από τους αριστερούς βουλευτές και κυβερνητικούς να κρατούν μία διαφορετική στάση. Κρίμα που έχουν απογοητεύσει την πλειοψηφία των αριστερών, οι οποίοι δεν είναι ακραίοι, ούτε ταυτίζονται με τους απατεώνες σταλινικούς του Τσίπρα ή του ΚΚΕ, αλλά το μόνο που ζητούν είναι περισσότερο κοινωνικό κράτος και περισσότερη δικαιοσύνη.


Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ είναι εκείνα τα συστημικά κόμματα που αβαντάρουν τους ξεσαλωμένους νεοταξίτες (πολιτικούς και επιχειρηματίες) και έχουν προδώσει και έχουν ξεφτιλίσει κάθε έννοια αριστερής ιδεολογίας. Στο χέρι των ψηφοφόρων είναι να τους στείλουν στον αγύριστο!!!

Γιάννης Μαυρουδής

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη