Άνθρωποι και ανθρωποειδή.


Υπάρχουν δυο ειδών άνθρωποι!!!! Οι ΕΜΨΥΧΟΙ- με ψυχή δηλαδή και οι ΆΨΥΧΟΙ οι όποιοι παίρνουν ενέργεια από τον έμψυχο μια που δεν μπορούν να πάρουν ενέργεια από τον Δημιουργό!!!! 
Υπάρχουν εξωγήινοι Θετικοί, καλοί που βάζουν πρώτα το συμφέρον όλων και μετά το δικό τους και οι κακοί που τα θέλουν όλα δικά τους. Αυτοί ονομάζονται ερπετοειδή και βρίσκονται στη Γη πριν ακόμα έρθει ο άνθρωπος!!! Αυτή η << φυλή >> μαζί με τα ανθρωποειδή (τους εκπέσωντες για πολλούς) είναι υπεύθυνη για την μετάλλαξη του DNA του ανθρώπου από 12 έλικες σε 2!!!! 

Αυτή είναι και η λεγόμενη << πτώση >> του Αδάμ και της Εύας από τον << Παράδεισο >> από την 3η δηλαδή διάσταση στην 5η!!!! Πολλές από αυτές τις οντότητες έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνονται και να παίρνουν ανθρώπινες μορφές ώστε να μην γίνονται αντιληπτοί!!!! Έτσι κυκλοφορούν και ανάμεσα μας!!!! Δεν κυκλοφορούν όμως μόνο οι αρνητικοί εξωγήινοι( που είναι 5 ράτσες) ανάμεσα μας αλλά και οι θετικοί που είναι 12!!!! 

Οι κυβερνήσεις αποτελούνται από ανθρώπους που τοποθετούνται από τους ερπετοειδείς στις θέσεις εξουσίας << για τα μάτια >> του κόσμου. Οι τωρινές κυβερνήσεις σε παγκόσμια κλίμακα είναι φθαρμένες!!!! Τώρα αυτοί που ασχολούνται με αυτά τα πράγματα λένε ότι θα αντικατασταθούν αυτές οι κυβερνήσεις από σωστές και θα αναλάβουν αυτόν το ρόλο στη συγκεκριμένη ιστορική στιγμή!!!!


Δικαιολογημένα πολλοί θα πείτε ότι λέω παραμύθια. Άλλα δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο παρακάτω που γραφώ!!!! Τις απογευματινές ώρες της 19 Νοεμβρίου 1999, φθάνει στην Αθήνα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον!!!! Την επόμενη ημέρα και προ της αναχωρήσεως του, ο Πρόεδρος πήγε στην Ακρόπολη, και μετά στους Δελφούς που είναι ο ισχυρός τόπος δύναμης της χώρας μας!!!! 

Εκεί ο Κλίντον στον λόγο που απηύθυνε, αποχαιρετώντας τους Έλληνες και κυρίως τους πολιτικούς και επιχειρηματίες που τον συνόδευαν και ο οποίος μεταδόθηκε απευθείας από την τηλεόραση, ξεκίνησε λέγοντας:

<< Όλοι οι λαοί της γης ,γενετικά είναι ίδιοι εκτός από το 0,2% >> και συνέχισε μετά την άσχετη αυτή δήλωση του, την ομιλία του με οικονομικά και άλλα θέματα. Ο πληθυσμός για τον οποίο μίλησε είναι περίπου 12.000.000 άνθρωποι διαφορετικοί από τους υπολοίπους!!!! Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι άνθρωποί και γιατί το ανέφερε μόνον στην χώρα μας!;! Σίγουρα πρόκειται για μας τους Έλληνες!!!! Γιατί σύμφωνα με μελέτες σε 12.000.000 ανθρώπους έχει αποδειχθεί από καθηγητές αιματολογίας ότι υπάρχει ένα επί πλέον υλικό στο αίμα τους και αυτοί οι άνθρωποι είναι οι Έλληνες!!!! 

Δεν σας κάνει εντύπωση ότι στα καλά καθούμενα ο Κλίντον από τους Δελφούς είπε ότι το 0,2% των ανθρώπων είναι διαφορετικοί!;! Αν νομίζετε ότι σας κάνω πλάκα δεν έχετε παρά να αναζητήσετε την ομιλία του και θα δείτε το πόσο δίκιο έχω !!!! Από την άλλη αν δεν αναφέρθηκε στους Έλληνες τότε σίγουρα μιλούσε για τους Χολιδοκέφαλους Δρακόντειους Ερπετήτες της φυλής του!!!!


Panagiotis Darivas

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη