Rebekah Barnett: Αποκάλυψη κρυφής ατζέντας στο αφήγημα του εμβολίου

 


Η Rebekah Barnett, μια ατρόμητη ανεξάρτητη δημοσιογράφος και συγγραφέας, αφιερώνει τη ζωή της στο να είναι ένας φάρος ελπίδας και υποστήριξης για όσους τραυματίζονται από τα εμβόλια. Ως αφοσιωμένη εθελόντρια με το Jab Injuries Australia, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή ενός κινήματος που αμφισβητεί την αφήγηση.

Κάποτε πίστευε στις πολιτικές της κυβέρνησης για την πανδημία, το ταξίδι της Rebekah πήρε μια δραματική τροπή καθώς άρχισε να αμφισβητεί τα εξελισσόμενα γεγονότα. Έβλεπε τον συντριπτικό αντίκτυπο των απροσδόκητων mini-lockdown στις μικρές επιχειρήσεις, που γκρεμίζουν όνειρα και προκαλούν οικονομική καταστροφή.

Στη Δυτική Αυστραλία, μια διετής καραντίνα δημιούργησε ένα αδιαπέραστο φράγμα, απομονώνοντας τους ανθρώπους της από τον κόσμο. Η Ρεμπέκα άκουσε από πρώτο χέρι αφηγήσεις για την ακραία βία που χρησιμοποιήθηκε στη Μελβούρνη, όπου η επιβολή των εντολών εμβολιασμού οδήγησε σε σοβαρούς τραυματισμούς, εγείροντας ανησυχητικά ερωτήματα σχετικά με την αστυνομική βία.

Οι έρευνες της Rebekah την οδήγησαν να αμφισβητήσει τις ενέργειες του Dan Andrews, κατηγορώντας τον ότι ασκούσε τη δύναμή του σαν τύραννος, μεθυσμένος από την εξουσία. Αυτό εγείρει ένα ανατριχιαστικό ερώτημα: Μήπως η αυστραλιανή κυβέρνηση εξανάγκασε σκόπιμα τους πολίτες της σε μια επικίνδυνη ιατρική διαδικασία, έχοντας πλήρη επίγνωση της πιθανής βλάβης;

Η πλοκή πυκνώνει με μια διαρροή δεδομένων στη Νέα Ζηλανδία, υπονοώντας μια απαίσια σύνδεση μεταξύ της κυκλοφορίας του εμβολίου και της αύξησης των ανεξήγητων θανάτων. Στη Δυτική Αυστραλία, τα δεδομένα των νοσοκομείων και των ΜΕΘ παρουσιάζουν μια ανησυχητική εικόνα: όσοι εμβολιάστηκαν φαίνεται να υποφέρουν από σοβαρές ασθένειες και θανάτους σε υψηλότερο ποσοστό από τους μη εμβολιασμένους. Καθώς τα αιτήματα για την Ελευθερία της Πληροφορίας προς την αυστραλιανή κυβέρνηση αποδοκιμάζονται, οι ψίθυροι για συγκάλυψη γίνονται όλο και πιο δυνατοί.

Η Ρεμπέκα στέκεται απτόητη, αναρωτιέται εάν παίζουν αόρατες ψυχοπαθείς δυνάμεις μέσα στις μεγάλες φαρμακευτικές και στους παγκόσμιους οργανισμούς όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Δεν αναφέρει απλώς ειδήσεις αλλά αποκαλύπτει μια πιθανή παγκόσμια συνωμοσία, παλεύοντας για την αλήθεια σε έναν κόσμο σκιών.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη