Τα mRna εμβόλια οδηγούν σε τεράστιες αλλαγές προσωπικότητας.


 Τα mRna εμβόλια οδηγούν σε τεράστιες αλλαγές προσωπικότητας. Τρελαίνουν και αποβλακώνουν τους λήπτες και τους μετατρέπουν σε ζόμπι.

Σε αυτό το βίντεο, οι ειδικοί εξηγούν πώς οι ενέσεις «trans» mRNA όχι μόνο προκαλούν σωματική βλάβη στα όργανα, αλλά βλάπτουν επίσης τα μικρά τριχοειδή αγγεία στον εγκέφαλο, παρακάμπτουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και τελικά οδηγούν σε τεράστιες αλλαγές προσωπικότητας.
Συζητούν επίσης πώς οι ενέσεις mRNA σπάνε τη θέληση ορισμένων ανθρώπων που τις λαμβάνουν, γράφει η The Exposé.

Η συζήτηση έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια μιας συνόδου της Διεθνούς Επιτροπής Ερευνών για τα Εγκλήματα («ICIC») τον περασμένο μήνα. Ο δικηγόρος Δρ. Ο Reiner Fuellmich πήρε συνέντευξη από τον καθηγητή Dr. Sucharit Bhakdi, Καθηγητής Dr. Karina Reiss, Dr. Η Naomi Wolf και ο Dr. Peter R. Breggin.

Prof. Bhakdi και η σύζυγός του Prof. Ο Reiss μίλησε για τα αποτελέσματα της νέας τεχνολογίας «εμβόλιο» mRNA που σύμφωνα με το σχέδιο των υποστηρικτών – Παγκόσμια – θα γίνει το μόνο διαθέσιμο «εμβόλιο» στο μέλλον και θα αντικαταστήσει τα συμβατικά εμβόλια – όπως αυτά για την ιλαρά, τη γρίπη κ.λπ.

Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Δρ. Η Naomi Wolf εξηγεί πώς είναι η σπασμένη θέληση των ανθρώπων μετά τον εμβολιασμό στην πραγματική ζωή. Και ο ψυχίατρος Δρ. Ο Peter Breggin μεγεθύνει τους ανησυχητικούς παραλληλισμούς μεταξύ των επιδράσεων του mRNA στον ανθρώπινο εγκέφαλο και των επιπτώσεων της λοβοτομής, καθιστώντας την εκστρατεία «εμβολιασμού» χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο βάναυσα, ακόμη και σκληρά, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έχουν διαπραχθεί ποτέ.

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν τη λοβοτομή μόνο από την ταινία «One Flew Over the Cuckoo’s Nest», αν και η κρίση του Covid αποκάλυψε ότι τίποτα δεν είναι πολύ τραγικό ή ανατριχιαστικό για τη Big Pharma να σχεδιάσει και να κυκλοφορήσει προϊόντα που προορίζονται για μαζική διανομή που ενίονται σε ομάδες πληθυσμού κάτω από την ετικέτα “εμβόλιο”.

Αυτό το βίντεο περιέχει λεπτομέρειες και εικόνες με τις οποίες ορισμένοι θεατές μπορεί να αισθάνονται άβολα. Είναι όμως πολύ σημαντικό για όλους μας να γνωρίζουμε και να κατανοούμε τι κάνει αυτή η έγχυση mRNA στο σώμα και το μυαλό όσων τη λαμβάνουν. Μόνο τότε θα μπορέσουμε να καταλάβουμε γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι που έλαβαν αυτές τις ενέσεις δεν είναι πλέον προσβάσιμοι από εμάς – τους μη μολυσμένους με mRNA.

ICIC: Ξαφνικά άλλαξε; Αλλαγές προσωπικότητας μετά από έγχυση mRNA, 14 Νοεμβρίου 2022 (1 ώρα 41 λεπτά)


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη