Ο χαζοβιόλης Ντορογιός δίνει παράσταση για τον αντισημιτισμό.

 



Διαβάζουμε: "Η Αθήνα στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του αντισημιτισμού – Ξεκίνησε η Παγκόσμια Σύνοδος Δημάρχων". Είναι από αυτες τις φαεινές ιδέες του τύπου που παριστάνει τον δήμαρχο και το παίζει διεθνής παράγοντας, να κουβαλήσει και άλλους 25 (😂) δημάρχους από όλον τον κόσμο να μιλήσουν για τον αντισημιτισμό. Οι οποίοι, εκτός από απειροελάχιστοι, πρέπει να ειναι τριτοτέταρτοι, γιατί εκτός από τον δήμαρχο Νέας Υόρκης δεν βλέπω να αναφέρει κανέναν άλλον. Εχουν σοβαρότερες δουλειές να κάνουν οι δήμαρχοι από το να χαζοβιολίζουν σε ξενοδοχεία.
Δεν ξέρω πώς διογκώνεται ο αντισημιτισμός, διότι προσωπικά δεν βλέπω παγκοσμίως να συμβαίνει κάτι τέτοιο, οπότε αυτές οι παγκόσμιες σύνοδοι για την μάχη κατά του αντισημιτισμού μου είναι ακατανόητες. Επιπλέον δεν κατανοώ γιατί ενώ ο ελληνισμός διώκεται ακόμη και μέσα στην ίδια του τη χώρα, ενώ οι απειλές που δεχόμαστε είναι συνεχείς, ενώ η μισή σχεδόν Κύπρος είναι ακόμη κατεχόμενη, ο Μπακό κάνει παγκόσμιες διασκέψεις για τον αντισημιτισμό, όπου λέει και ένα σωρό ξύλινες βλακείες, όπως μας εχει συνηθίσει αλλωστε (1ο σχόλιο).
Σε άλλα νέα την Αθήνα την αγοράζουν μαζικά Ισραηλινοί.
Αυτά και ντροπή και αίσχος.
Δεν έχω πρόβλημα με τον λαό, αλλά κάπου γκώσαμε με την θυματοποίηση. Πανίσχυροι είναι οι Ισραηλινοί και μπράβο τους. Καλά θα κάνουμε να κοιτάξουμε κι εμείς τα του οίκου μας και να αφήσουμε τις μπούρδες.
Τον Μπακό ούτε και τον ενδιαφέρει τι γίνεται στην πόλη.
Δημόσιες σχέσεις κάνει μπας και τον στηρίξουν για καμιά πρωθυπουργία (λολ και πάλι λολ) και μας το πλασάρει ως φοβερό γεγονός. Εντάξει. Καταλάβαμε.


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη