Ο Μητσοτάκης παίζει το κεφάλι του με τον γερμανοκινεζοτσολιαδισμό

 


Όποιος πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Καμμένος που φόρεσε το Σοβιετικό καπέλο, το ΚΚΕ και οι Καραμανλικοί, στηρίζουν τον Πούτιν που ιδεολογικά είναι αντίθετος με ό,τι πρεσβεύουν οι προαναφερόμενοι, είναι εντελώς ηλίθιος! Στηρίζουν φαινομενικά Ρωσία, διότι γνωρίζουν ότι στην αμερικανική γεωπολιτική τροφική αλυσίδα, βρίσκεται η Κίνα μετά την πτώση της ΕΣΣΔ, ως η τελευταία Κομμουνιστική υπερδύναμη του πλανήτη και οι Κινεζοτσολιάδες, διά του αντιαμερικανισμού, μασκαρεμένου σε φιλορωσισμό, προστατεύουν την Κίνα και τον σοσιαλισμό.

Ο Κινεζοτσολιαδισμός, είναι πολύ έντονος στην Ελλάδα, ίσως περισσότερο και από το Γερμανοτσολιαδισμό, ως πυλώνα του εκπορνευμένου πολιτικού μας συστήματος. Να σας δώσουμε ένα μικρό παράδειγμα για το τι εννοούμε ως Κινεζοτσολιαδισμό. Όποιος θεωρεί την Ελεύθερη Ώρα, πατριωτική εφημερίδα, είτε είναι πολιτικά αναλφάβητος, είτε φύση ηλίθιος, είτε πράκτορας του εν λόγο συστήματος, διότι η Ελεύθερη Ώρα, είναι σύστημα, όχι εφημερίδα. Η δουλειά της, είναι πρώτα εκ μέρους των γερμανικών συμφερόντων να γελοιοποιεί τους Ρώσους και δεύτερη εργολαβία που έχει αναλάβει, είναι να γελοιοποιεί και να αποδομεί τον πατριωτικό χώρο, ταυτίζοντάς τον με γέροντες, προφήτες, συνωμοσιολογία, αντισημιτισμό και ματζούνια για πάσα νόσο και πάσα μαλακία, όπως παρόμοια τα εκφράζει και ο Βελόπουλος.

Αρχιερέας του Κινεζοτσολιαδισμού, είναι ο Καραμανλής, που έφερε τους Κινέζους στο λιμάνι του Πειραιά, αφού πρώτα ήρθε με το Γιωτόπουλο στο ίδιο αεροπλάνο το 1974, ο θείος του, Εθνάρχης του ΚΚ Ελλάδας κατά την Μεταπολίτευση. Τα παπαδοπαίδια του Καραμανλικού Κινεζοτσολιαδισμού, είναι διάφορα ανυπόληπτα δημοσιογραφάκια, που κάνουν καριέρα σε δήθεν πατριωτικά έντυπα, προσπαθώντας να πουλήσουν στους πολιτικά αδαείς, φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Κινεζοτσολιαδισμό, θα βρούμε μπόλικο και στον ΣΚΑΙ του Αλαφούζου, κάτω από την ταμπέλα και το φλάμπουρο του αμερικανικού Δημοκρατικού κόμματος.

Εάν συμβεί το, πολιτικά, φρικιαστικό και σχηματιστεί κυβέρνηση με τον Τσίπρα, το Βαρουφάκη, το ΠΑΣΟΚ και με ψήφο ανοχής του ΚΚΕ, τότε η ασφάλεια των αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα και οι ζωές των Αμερικανών στρατιωτών, βρίσκονται σε κίνδυνο. Το ΚΚΕ, δείχνει ιδιαίτερα επιθετικό ακτιβισμό απέναντι στο ΝΑΤΟ και στους Αμερικανούς, στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί το κινεζικό Κομμουνιστικό καθεστώς και αυτό, θα έχει πολύ σοβαρές επιπτώσεις σε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα.

Ο Μητσοτάκης, πρέπει να πάρει μέτρα και μάλιστα άμεσα. Ακόμα και εάν χρειαστεί να σύρει στο ειδικό δικαστήριο τον Τσίπρα και όποιον άμεσα ή έμμεσα στηρίζει τον Κινεζοτσολιαδισμό. Καμία φυγή στο εξωτερικό και στην αγκαλιά της Ευρώπης, δε θα τον γλιτώσει από τις ευθύνες του και από το χάος που έφερε στην Ελλάδα με τις πολιτικές του και το οποίο θέτει τα θεμέλια για εμφύλιο ή και Εθνικό ακρωτηριασμό.

China 1

Ο Εθνάρχης του ΚΚΕ, Κωνσταντίνος Καραμανλής, παρέδωσε την Κύπρο στους Τούρκους. Ο ανιψιός του, μαζί με τον Τσίπρα και τον Παυλόπουλο, παρέδωσαν την Μακεδονία στους Σκοπιανούς. Ένα πολιτικό κυβερνητικό έκτρωμα, με ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕΡΑ 25, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ, θα αποτελειώσει την Ελλάδα και αυτό, δε θα επιτρέψουμε να συμβεί. Θα υπερασπιστούμε την εναπομείνουσα χώρα με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο. Κυβέρνηση και Κινεζοτσολιάδες, να ξέρουν ότι το παιχνίδι δε θα τελειώσει καλά γι’ αυτούς. Ο καθένας πλέον, ας κάνει τα κουμάντα του, διότι το πράγμα θα αγριέψει πολύ. Απλά θα προειδοποιήσουμε τους Έλληνες εφοπλιστές, ότι βρίσκονται στο στόχαστρο δυνάμεων και θα πέσει άγριο διεθνές ξύλο στην ελληνική ναυτιλία…

πηγη

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη