Αυτό είναι το κάθαρμα, ο Ουκρανός μεγιστάνας που έφτιαξε τον Ζελένσκυ.


Στην αρχη εφτιαξε μια εταιρεια παραγωγης ταινιων τηλεοπτκων προγραματων κλπ Μετα προσελαβε τον Ζελενσκυ και τον εκανε πρωταγωνιστή στην σειρα ο υπηρετης του λαου, οπου ενας απλος δασκαλος γινεται προεδρος της Ουκρανιας.
Μετα ριχνει απειρα χρηματα στην διαφημιση της σειρας εως οτου ολοι να μιλουν για την σειρα και τον Ζελενσκυ. εκατομυρια. οπως λεμε λιστα πετσα αλλα για την σειρα και τον Ζελενσκυ. ολοι μιλουσαν και εγραφαν για αυτο. Αφου εκανε την σειρα και τον Ζελενσκυ οτι πιο δημοφιλες υπαρχει στην ουκρανια, χρηματοδοτει την ιδρυση του κομματος ο υπηρετης του λαου και βεβαιως εχει πεισει τον ζελενσκυ να γινει προεδρος της ουκρανιας. Πολλα χρηματα...
Αρα το αφεντικο του Ζελενσκυ αυτος, δηλαδη που χρηματοδοτει οτιδηποτε εχει να κανει με τον Ζελενσκυ ειναι ο Koloimosky.
Αλλα τι δουλεια κανει ο Koloimosky?
Ελεχγει μια τραπεζα στην ουκρανια και μεσα απο αυτην 6 αεροπορικες εταιρειες τρεις ουκρανικες 2 σουηδικες και μια δανεζικη.
Βεβαιως ασχολειται με τα μεταλευματα και την ενεργεια.
Εχει 8 ουκρανικα τηλεοπτικα καναλια
Το ονομα του εμπλεκεται και με την εταιρεια burisma οπου στο διοικητικο συμβουλιο ειχε προσληφθει και ο γιος του σημερινου προεδρου της Αμερικης με 50χιλιδες δολλαρια μηνιαιως.
Δεν πληρωνει μονο τον Ζελενσκυ πληρωνει και τον γιο δηλαδη.
Και για τους δυο υπαρχουν παμπολλες φημες στο διαδυκτιο οτι τους αρεσουν οι ασπρες σκονες προφανως και οι υψηλες θεσεις και τα πολλα χρηματα. ξερολουκουμα για τον Κολοιμοσκυ.
Εχει κατηγορηθει για βρωμικα παιχνιδια και ξεπλυμα χρηματος. στην ρωσια ειναι persona non grata και στην αμερικη του εχει απαγορευτει η εισοδος ωε επικίνδυνος. (επι Τραμπ εννοειται, δεν ξερω τωρα. )
Διευθυνει τις επιχειρησεις του απο την Ελβετια.
Βεβαιως εχει ασχοληθει με την πολιτικη. εννοειται. Εχει στηριξει την Τιμοσενκο που ηθελε να κανει την Ρωσια καμμενη γη. Εχει δημιουργησει διαφορα παρακρατικα κλπ κλπ.
Παρόλο που η wiki δεν γραφει συνηθως για τα απλυτα των αγαπητων της, μια προσεκτικη αναγνωση θα αποκλυψει πολλα απο τα απλυτα του Κολοιμοσκυ.
Απατεωνας και θρασυς γενικα.
Στην Ουκρανια απαγορευται να εχεις δυο διαβατηρια.
οταν του ζητηθηκε να απολογηθει απαντησε οτι αυτος εχει τρια και οχι δυο, αρα δεν παρανομεί. κλπ κλπ κλπ.
Εδω μονο ολιγα για τον ανθρωπο που κινει τα νηματα στην Ουκρανια και βρισκεται πισω απο τον πολεμο που εχει διχασει τον υπολοιπο κοσμο, σε φιλορωσους η σε φιλοουκρανους.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη