Η συμμαχία των σατανιστών-νεομαρξιστών του Great Reset δεν είναι θεωρία συνωμοσίας αλλά πολιτικό-κοινωνικός σχεδιασμός

 


Ας ξεκινήσουμε με την  virtual ομιλία, με τίτλο “Ας φωτίσει η δάδα της πολυμερούς τον δρόμο της ανθρωπότητας προς τα εμπρός”, που εκφώνησε ο Σι Τζινπίνγκ, Πρόεδρος (ισόβιος) της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, στην εικονική εκδήλωση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για την ατζέντα του Φόρουμ του Νταβός, στις 25 Ιανουαρίου 2021.

Έγινε πέντε ημέρες μετά την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν ως 46ου POTUS.  Και, λιγότερο από μια βδομάδα αφότου η κύρια διεθνής νέμεση του Xi, ο 45ος Πρόεδρος, δεν εκπροσωπούσε πλέον την Αμερική.

Ο καθηγητής Klaus Schwab, ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, συνέδεσε την ομιλία του Xi με την ακόλουθη δήλωση:

“Το περασμένο έτος σημαδεύτηκε από την ξαφνική επίθεση της πανδημίας COVID-19. Η παγκόσμια δημόσια υγεία αντιμετωπίζει σοβαρή απειλή και η παγκόσμια οικονομία βυθίστηκε σε βαθιά ύφεση. Η ανθρωπότητα αντιμετώπισε πολλαπλές κρίσεις που σπάνια έχουν παρατηρηθεί στην ανθρώπινη ιστορία.

Το περασμένο έτος έγινε επίσης μάρτυρας της τεράστιας αποφασιστικότητας και του θάρρους των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο στη μάχη κατά του θανατηφόρου κορονοϊού. Με γνώμονα την επιστήμη, τη λογική και το ανθρωπιστικό πνεύμα, ο κόσμος πέτυχε μια πρώτη πρόοδο στην καταπολέμηση του COVID-19. Τούτου λεχθέντος, η πανδημία απέχει πολύ από το τέλος της. Η πρόσφατη αναζωπύρωση των κρουσμάτων COVID μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα. Ωστόσο, παραμένουμε πεπεισμένοι ότι ο χειμώνας δεν μπορεί να σταματήσει την άφιξη της άνοιξης και το σκοτάδι δεν μπορεί ποτέ να σκεπάσει το φως της αυγής. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ανθρωπότητα θα νικήσει τον ιό και θα βγει ακόμη πιο δυνατή από αυτή την καταστροφή”. (Προσέξτε τις εωσφορικές κωδικές αναφορές στο Φως και την Αυγή )

Η ομιλία του Σι ξεκίνησε λέγοντας: “Η ιστορία κινείται προς τα εμπρός και ο κόσμος δεν θα επιστρέψει σε αυτό που ήταν στο παρελθόν. Κάθε επιλογή και κίνηση που κάνουμε σήμερα θα διαμορφώσει τον κόσμο του μέλλοντος. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσουμε σωστά τα τέσσερα μεγάλα καθήκοντα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της εποχής μας”.  

Αυτό που δεν έκανε ο Σι, ούτε αναμενόταν να κάνει, ήταν να ζητήσει συγγνώμη για την απελευθέρωση από την Κίνα -από ατύχημα ή από πρόθεση, άγνωστο- του ιού από ένα εργαστήριο βιολογικού πολέμου στο Γουχάν της Κίνας.  

Εδώ ήταν τα τέσσερα αρχικά του σημεία στο μέρος 1:

1. “Το πρώτο είναι να εντείνουμε τον συντονισμό της μακροοικονομικής πολιτικής και να προωθήσουμε από κοινού την ισχυρή, βιώσιμη, ισορροπημένη και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξη της παγκόσμιας οικονομίας”.

2. “Το δεύτερο είναι να εγκαταλείψουμε τις ιδεολογικές προκαταλήψεις και να ακολουθήσουμε από κοινού ένα μονοπάτι ειρηνικής συνύπαρξης, αμοιβαίου οφέλους και αμοιβαίας συνεργασίας, από την οποία κερδίζουν όλοι”.

(Καμία αναφορά στις απειλές προς την Ταϊβάν, ούτε στη σύγκρουση με τα στρατεύματα της Ινδίας κοντά στα κοινά τους σύνορα. Και, καμία αναφορά στο Θιβέτ, ούτε στη ζημιά που προκαλούν τα κινεζικά φράγματα στα έθνη κατάντη του ποταμού Μεκόνγκ που υφίστανται την απώλεια ψαριών, ούτε τίποτα για τα 12 εκατομμύρια Ουιγούρους, κυρίως μουσουλμάνους, στο Σιντζιάνγκ, πολλοί από τους οποίους βρίσκονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Αλλά τότε ποιος στο Νταβός ενδιαφέρεται για την αλιεία του Βιετνάμ και τους Ουιγούρους);

3. “Το τρίτο είναι να κλείσουμε το χάσμα μεταξύ αναπτυγμένων και αναπτυσσόμενων χωρών και να επιτύχουμε από κοινού την ανάπτυξη και την ευημερία για όλους”.

(Καμία αναφορά στην πρωτοβουλία Belt & Road της Κίνας που φέρνει υποδομές σε ορισμένες αναπτυσσόμενες χώρες δανείζοντας χρήματα στις κυβερνήσεις τους που ο πληθυσμός τους δεν μπορεί να αντέξει, ούτε να αποπληρώσει, και χρησιμοποιώντας τα δανεικά χρήματα για να προσλάβουν Κινέζους εργάτες και κατασκευαστικές εταιρείες, και στη συνέχεια προσφέροντας ένα αντάλλαγμα σε είδος μέσω της κινεζικής πρόσβασης στους φυσικούς πόρους των οικοδεσποτών. [AKA: η παγίδα χρέους] Δείτε την Κίνα να εξορύσσει την πλούσια πηγή λιθίου στο Αφγανιστάν με αντάλλαγμα τη δημιουργία έργων της Πρωτοβουλίας Belt and Road για τους Ταλιμπάν, ώστε να μπορούν να οδηγούν όλα τα νέα αμερικανικά οχήματά τους σε ένα δίκτυο ασφαλτοστρωμένων δρόμων που έχουν κατασκευαστεί από την Κίνα).

4. “Η τέταρτη είναι να ενωθούμε απέναντι στις παγκόσμιες προκλήσεις και να δημιουργήσουμε από κοινού ένα καλύτερο μέλλον για την ανθρωπότητα”.

(Πώς εξηγείται, λοιπόν, η συνεισφορά της Κίνας στη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα με ένα μικρό ποσό σε σύγκριση με το μερίδιο των ΗΠΑ, μέχρι που ο Τραμπ την ακύρωσε, αλλά τώρα ο Μπάιντεν επανέφερε τις πληρωμές).
Στο δεύτερο μέρος της ομιλίας του, ο Σι τονίζει διάφορα σημεία που σχετίζονται με τα εξής: “Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος είναι περίπλοκα και πολύπλοκα. Η διέξοδος από αυτά είναι μέσω της διατήρησης της πολυσυλλεκτικότητα  και της οικοδόμησης μιας κοινότητας με κοινό μέλλον για την ανθρωπότητα”.

1. “Πρώτον, θα πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο άνοιγμα και τη συμμετοχικότητα αντί της κλειστότητας και του αποκλεισμού”.  (Ποιοι είναι “εμείς”; Σίγουρα δεν ήταν η Κίνα).

2. “Δεύτερον, θα πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο διεθνές δίκαιο και τους διεθνείς κανόνες αντί να επιδιώκουμε τη δική μας υπεροχή”.  (Πρόκειται για την ίδια Κίνα που έχει, επί δεκαετίες, παραβιάσει κατάφωρα τους διεθνείς νόμους περί διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας; Η ίδια Κίνα που παραβίασε μια συμφωνία 50 ετών για το μέλλον του Χονγκ Κονγκ, με τη βία; Ή, η ίδια Κίνα που συχνά έμπαινε με πλοία στα συνοριακά ύδατα των κρατών της ΝΑ Ασίας για να λαθροχειρήσει τις αλιευτικές τους περιοχές;)

3. “Τρίτον, θα πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στη διαβούλευση και τη συνεργασία αντί της σύγκρουσης και της αντιπαράθεσης”.  (Πότε άρχισε το “παραμένουμε”;)

4. “Τέταρτον, θα πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο να συμβαδίζουμε με την εποχή αντί να απορρίπτουμε την αλλαγή”.  (Ποιανού οι καιροί; Ποιος απορρίπτει την αλλαγή;  Δύο από τα επιχειρήματα του Σι που αποτελούν κόκκινο πανί. Επιπλέον, προσφέρει μια διαφήμιση για τον φίλο της Κίνας, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο οποίος βοήθησε να αποσιωπηθεί η είδηση της απελευθέρωσης του Covid μέχρι να προλάβει να εξαπλωθεί στο εξωτερικό).

Τέλος, στο 3ο μέρος της ομιλίας του ο Xi κλείνει με πέντε υποσχέσεις:

1. “Η Κίνα θα συνεχίσει να συμμετέχει ενεργά στη διεθνή συνεργασία για το COVID-19”.  (Αυτό είναι σαν να προσφέρεται ο επικεφαλής ενός μεξικανικού καρτέλ ναρκωτικών να βοηθήσει να αναχαιτιστεί το κύμα των υπερβολικών δόσεων ναρκωτικών στην Αμερική).

 2. “Η Κίνα θα συνεχίσει να εφαρμόζει μια win-win στρατηγική ανοίγματος”. (Εδώ και δεκαετίες κάνουν άνοιγμα στις δυτικές εταιρείες και εκμεταλλεύονται την ευκαιρία που προσφέρει το φτηνό εργατικό δυναμικό για πολλά από αυτά που πουλάνε στη Walmart, ενώ εξορύσσουν ξένη τεχνολογία, ενώ οι θέσεις εργασίας στην αμερικανική και παγκοσμια μεταποίηση στερεύουν.)

3. “Η Κίνα θα συνεχίσει να προωθεί τη βιώσιμη ανάπτυξη”. (Μήπως αυτό σημαίνει ότι η Κίνα σχεδιάζει να κλείσει κάποια από τα πάνω από 1.000 εργοστάσια άνθρακα – τα μισά από όλα όσα υπάρχουν στον κόσμο – για να προωθήσει καθαρότερο αέρα;)

4. “Η Κίνα θα συνεχίσει να προωθεί την επιστήμη, την τεχνολογία και την καινοτομία”. (Θα συνεχίσει αυτή η πρόοδος να βασίζεται, όπως στο παρελθόν, στην πνευματική ιδιοκτησία που “δανείζεται” από το εξωτερικό;)

5. “Η Κίνα θα συνεχίσει να προωθεί έναν νέο τύπο διεθνών σχέσεων”.  Ιδού πώς αναλύει ο Xi τον “νέο τύπο” σχέσεων: “Το παιχνίδι μηδενικού αθροίσματος ή ο νικητής τα παίρνει όλα δεν είναι η κατευθυντήρια φιλοσοφία του κινεζικού λαού… Ως σταθερό μέλος των αναπτυσσόμενων χωρών, η Κίνα θα εμβαθύνει περαιτέρω τη συνεργασία Νότου-Νότου και θα συμβάλει στην προσπάθεια των αναπτυσσόμενων χωρών να εξαλείψουν τη φτώχεια, να ελαφρύνουν το βάρος του χρέους και να επιτύχουν μεγαλύτερη ανάπτυξη. Η Κίνα θα εμπλακεί πιο ενεργά στην παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και θα προωθήσει μια οικονομική παγκοσμιοποίηση που θα είναι πιο ανοικτή, χωρίς αποκλεισμούς, ισορροπημένη και επωφελής για όλους. (Μια “ξύπνια” Κίνα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν πλέον παγίδες χρέους για τις φτωχές χώρες;)

Ο μεταμοντέρνος, νεομαρξισμός έχει γίνει το σύνθημα της Μεγάλης Επαναφοράς, όπου: “Δεν θα σας ανήκει τίποτα. Και θα είστε ευτυχισμένοι”.

Η τελική δήλωση του Σι θα μπορούσε να κάνει τους κατοίκους του Νταβός να σηκωθούν, να ενώσουν τα χέρια τους και, με μια φωνή, να τραγουδήσουν τη “Διεθνή”.

Επειδή ο μεταμοντέρνος, νεομαρξισμός έχει γίνει το σύνθημα της Μεγάλης Επαναφοράς όπου: “Δεν θα σας ανήκει τίποτα. Και θα είστε ευτυχισμένοι”.  

Για να κλείσουμε: Κοιτάζοντας πίσω τώρα, δεν ήταν ο ιός της Γουχάν ένα εξαιρετικά βολικό γεγονός για να τοποθετηθεί η εξάπλωση μιας παγκόσμιας ουτοπίας στη Γη;

Και, σήμερα, το Αμερικανικό Δημοκρατικό Κόμμα δεν προωθεί δημοσιονομικές πολιτικές που κινούν το έθνος προς τη χρεοκοπία (AKA: χρεοκοπία του δημόσιου χρέους), οι οποίες θα ταιριάξουν όμορφα στη Μεγάλη Επαναφορά;  

Υ.Γ. Πριν από αρκετά χρόνια, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) πρότεινε ότι το δολάριο ΗΠΑ θα πάψει να είναι το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα και θα αντικατασταθεί από ένα καλάθι που θα περιέχει τα πέντε ισχυρότερα νομίσματα.

Το παιχνίδι είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ ό,τι μπορεί κανένας να φανταστεί. Η συμμαχία των σατανιστών-νεομαρξιστών του Great Reset δεν είναι θεωρία συνωμοσίας αλλά πολιτικό-κοινωνικός σχεδιασμός που θέλουν να επιβάλλουν στις κοινωνίες χωρίς την συγκατάθεση τους. Η απάντηση στα σχέδια τους μπορεί να είναι μόνο μια. Αντίσταση, μέχρι εσχάτων! Αντίσταση παντού!

Με στοιχεία από το ρεπορτάζ του FCP

πηγη

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη