ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ.


 

Maroupa Eirini



ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ.
Το Αφγανιστάν βρίσκεται στην Νότια Ασία και συνορεύει με την Κίνα, το Πακιστάν, το Ιράν, το Τουρκμενιστάν, το Ουζμπεκιστάν και το Τατζικιστάν.
Κατελήφθη ολοκληρωτικά από τους Ταλιμπάν, οι οποίοι νίκησαν στον 20ετή πόλεμο με τις ΗΠΑ. Έχει σχεδόν 33 εκατομμύρια κατοίκους, πολλοί εκ των οποίων, θα μεταναστεύσουν στην καθόλου κοντινή τους, Ευρώπη!
Πρώτοι οι σοβιετικοί ενεπλάκησαν πολεμικά στο Αφγανιστάν, το 1980.
Οι μουτζαχεντίν υποστηριζόμενοι και εξοπλιζόμενοι από τις ΗΠΑ, το Πακιστάν, την Κίνα, το Ιράν και την Σαουδική Αραβία, πολέμησαν σθεναρά τους σοβιετικούς που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το 1989. Οι ΗΠΑ τότε γελούσαν εις βάρος των σοβιετικών.
Το σκληρά θεοκρατικό καθεστώς των Ταλιμπάν (διάδοχοι των μουτζαχεντίν), κυριάρχησε στο Αφγανιστάν το 1996.
Μετά την πτώση των δίδυμων πύργων, την 11/9/2001, οι ΗΠΑ επενέβησαν στρατιωτικά, με πρόσχημα την τρομοκρατία που οι ίδιοι εξέθρεψαν και όπλισαν.
Ο πρόεδρος Μπους ο δεύτερος, με την "ευφυία" που όλοι θυμόμαστε, μετά τον καταστροφικό, ψευδεπίγραφο κι αχρείαστο πόλεμο με το Ιράκ, έμπλεκε τις ΗΠΑ σε μία ακόμα ανεπανάληπτη ήττα.
Ήταν η σειρά των ρώσων πλέον να χαίρονται για το μπλέξιμο των ΗΠΑ!
Πάνω από 2 τρις στοίχισε το Αφγανιστάν στους αμερικανούς! Η τελική δαπάνη θα ανέλθει στα 4 τρις δολλάρια (εκτίμηση του πανεπιστημίου Borwn)!
Χρήματα που oι ΗΠΑ δανείστηκαν και για τα οποία έχουν ήδη καταβάλλει 500 δις δολλάρια τόκους, προκαλώντας μας την απορία: Ποιοί και γιατί κάνουν τους πολέμους;
Οι άχρηστοι και προσχηματικοί πόλεμοι στο Ιράκ, την Συρία, την Λιβύη και στο Αφγανιστάν, επιβεβαίωσαν την επικυριαρχία του στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος στην υπερδύναμη των ΗΠΑ, (και των δυτικότροπων κρατών).
Γι'αυτήν την ανάρμοστη εξουσία, μας είχε προειδοποιήσει, ο στρατηγός πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντουάιατ Αϊζενχάουερ, το 1961, στον τελευταίο του λόγο, όταν παρέδωσε την προεδρία των ΗΠΑ, στον μετέπειτα δολοφονηθέντα πρόεδρό της Τζον Κένεντυ, ο οποίος προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να ανακτήσει το αυτεξούσιο της θέσης του προέδρου των ΗΠΑ.
«Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στο στρατιωτικό – βιομηχανικό σύμπλεγμα να αποκτήσει αθέμιτη και γιγαντωμένη επιρροή στην κυβέρνηση...
Δεν πρέπει ποτέ να επιτρέψουμε το βάρος αυτού του συνδυασμού να απειλήσει τις ελευθερίες μας ή τις δημοκρατικές διαδικασίες…», είπε ο πρόεδρος Αϊζενχάουερ.
Ανέθεσε μάλιστα την αποτροπή "ανόδου της ανάρμοστης εξουσίας", στους "επαγρυπνούντες και ενήμερους πολίτες".
Διότι βλέπετε, ο πρόεδρος Αϊζενχάουερ, είχε γνωρίσει την ισχύ του συμπλέγματος από μέσα, υπηρετώντας το, κατά την θητεία του (απειλή χρήσης πυρηνικών όπλων κατά της Κορέας και της Κίνας! πραξικοπηματική ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης της Γουατεμάλας και του Ιράν!).
Ο Κένεντυ το πολέμησε καθαρά, λεβέντικα. Μετά την δολοφονία των Τζον και Ρόμπερτ Κένεντυ, την διακυβέρνηση των ΗΠΑ ανέλαβε ξεκάθαρα το στρατιωτικοβημαχανικό, οικονομικό σύμπλεγμα.
Η συγκέντρωση οικονομικής δύναμης στις πολυεθνικές και ο έλεγχος του χρήματος το έκαναν πολύ εύκολο.
Από το 1913 το νόμισμα των ΗΠΑ δεν εκδίδεται από το κράτος, αλλά από έναν συνεταιρισμό ιδιωτών τραπεζιτών, την FED.
Το 1971 ο Νίξον κατήργησε τον χρυσό κανόνα (υποχρέωση του κράτους να κόβει νόμισμα με αντίκρυσμα σε χρυσό).
Η FED μπορούσε να δανείζει πληθωριστικά, όσα χαρτιά-νομίσματα ήθελε στις ΗΠΑ και να ελέγχει την υπερδύναμη, χρεώνοντάς την.
Οι ΗΠΑ, δηλαδή, δανείζονται τα κρατικά χρήματά τους από την FED (ιδιώτες τραπεζίτες), ΕΝΤΟΚΑ!!!
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι μία λιγότερο ή περισσότερο, όμορφη, ή χαζή μαριονέττα και το κράτος μετά βεβαιότητας εξαρτημένο από τον ιδιώτη που εκδίδει το χρήμα, ο οποίος είναι αυτός που αληθινά κυβερνάει.
Ο στρατηγός Wesley Clark, αμερικανός διοικητής του ΝΑΤΟ το 1993 στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας, αποκάλυψε ότι το 2001 είχαν προσχεδιαστεί από τις ΗΠΑ 7 ανεξήγητοι πόλεμοι, που στερούνταν στρατηγικής σκοπιμότητας για τις ΗΠΑ (κι έπρεπε να διερευνηθούν για τον σκοπό τους).
Οι πόλεμοι κατά του Ιράκ, της Συρίας, της Λιβύης, του Αφγανιστάν, αποτελούν και αποδεικνύουν την ήττα της δυτικής δημοκρατίας μας, έναντι του στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος που αληθινα κυβερνάει.
Το σύμπλεγμα κυβερνά κι επιθυμεί την χειραγώγηση όλων των εθνών κρατών, μέσω της επιβαλλόμενης πολυπολιτισμικότητας.
Ο τρόπος είναι απλός: "προκαλείται σκόπιμη αναταραχή στην χώρα πηγή και κατευθυνόμενη μαζική μετανάστευση στην χώρα στόχος, όπου θα κυριαρχήσει το χάος εξαιτίας της πολυπολιτισμικότητας.
Τα πολιτισμικά και δημοκρατικά δικαιώματα των αυτοχθόνων θα πιεστούν σε υποχώρηση, και θα προκληθούν πολιτικές, στρατιωτικές ή οικονομικές παραχωρήσεις από το κράτος.
Η εξαναγκαστική μηχανική μετανάστευση αποτελεί στρατιωτικό σκοπό που έχει στρατηγικά επιλεχθεί",
λέει η Kelly Greenhill, καθηγήτρια στο Tuffts University και σύμβουλος του αντιπροέδρου John Kerry, στο βιβλίο της "τα όπλα της μαζικής μετανάστευσης" (2010).
Και συνεχίζει ότι "αποτέλεσμα του στρατηγικού αυτού όπλου της μαζικής κατευθυνόμενης μετανάστευσης είναι η αποδυνάμωση, καθώς η χώρα στόχος θα εξασθενήσει στο σύνολό της, και η κατάργηση της δυναντότητας του κράτους να πετύχει πολιτικές ή στρατιωτικές νίκες".
Εσωτερικές συγκρούσεις, δυσαρέσκεια και υποχώρηση των πολιτικών δικαιωμάτων των γηγενών,
σε συνδυασμό με την ισχύ των πολιτικών ομάδων υπέρ των δήθεν προσφύγων-μεταναστών, η οποία ενισχύεται περαιτέρω,
από διεθνείς ΜΚΟ, οι οποίες ωρύονται περί παραβιάσεων του διεθνούς δικαίου, οδηγούν νομοτελειακά στην κατάρρευση των πολιτικών των κρατών στόχων της μετανάστευσης.
Οι ανεπτυγμένες φιλελεύθερες δημοκρατίες είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στην εξαναγκαστική μηχανική μετανάστευση, λέει η καθηγήτρια του Ταφτς,
διότι αφενός, παρέχουν εγγυήσεις προστασίας στους μετανάστες-πρόσφυγες και αφετέρου με τις εγγυήσεις αυτές περιορίζεται η δυνατότητα των κρατών να ελέγχουν τα σύνορά τους....
Αυτό ακριβώς που ζούμε τα τελευταία 30 χρόνια στην Ελλάδα(από το άνοιγμα των συνόρων μας για τους αλβανούς, επί υπεξ Σαμαρά και μετά).
Ο δρόμος που πρέπει να διανύσουν οι αφγανοί για την Ευρώπη είναι πολύς! Πάνω από 5.000 χλμ. Πρέπει να διασχίσουν κάθετα το Ιράν και την Τουρκία σε όλο τους το πλάτος!
Κι όμως μαριονέττες σαν τον φέρελπι Μαργαρίτη Σχοινά μας προετοιμάζουν για γιγάντιο κύμα μετανάστευσης προς την Ευρώπη.
Ήδη τα Σκόπια προσφέρονται να φιλοξενήσουν αφγανούς, καθώς επίσης και η Αλβανία (στην Βόρεια Ήπειρο, εξαφανίζοντας την ελληνική εθνική μειονότητα).
Για την Ελλάδα γνωρίζουμε ήδη! Η θάλασσα δεν έχει σύνορα μας είπαν οι εθελόδουλοι εντολοδόχοι ξένων εθνικών συμφερόντων που μας κυβέρνησαν.
Είναι ξεκάθαρο ότι στόχος της μετανάστευσης και αλλαγής πληθυσμού είναι η Ευρώπη.
Η Ελλάδα που βρίσκεται στην πύλη της, (και είμαστε οι μόνοι που δεν φυλάμε τα σύνορά μας στην γειτονιά), είναι το περισσότερο επιρρεπές σε οριστική διάλυση, κράτος.
Καθώς, χάνεται οριστικά η εθνική ομοιογένεια που είχαμε εκ Θεού σε ποσοστό 98% το 1993 (χωρίς εθνοκαθάρσεις και γενοκτονίες, όπως κάνουν για να την αποκτήσουν, άλλα κράτη) .
Επιπλέον, τα μνημόνια επιδείνωσαν στοχευμένα το δημογραφικό μας πρόβλημα.
Επεβλήθη στον ελληνικό λαό 1) στοχευμένη μαζική μετανάστευση των παραγωγικών ηλικιών του από 23-50 (της τάξης των 700.000 ανθρώπων σε 10 χρόνια), με την εκροή αυτή, (αξιόλογου, επιστημονικού, έμψυχου δυναμικού), να συνεχίζεται,
και 2) στοχευμένη υπογεννητικότητα (εκτός της ανεργίας και της καταβαράθρωσης μισθών και συντάξεων, έφτασε να φορολογείται το 3ο παιδί).
Η ελληνίδα από 2,1 παιδιά που γεννούσε το 2009 κατέληξε, λόγω κυρίως, της οικονομικής μνημονιακής δυσπραγίας, να γεννάει μόλις 0,6 το 2020.
Στο μεταξύ η δεδομένη γεννητικότητα των μουσουλμάνων που συρρέουν στην πατρίδα μας (κατά μέσο όρο 4+ παιδιά), χρηματοδοτείται αφειδώς τόσο από την ΕΕ, όσο και από το ελληνικό κράτος.
Την επόμενη δεκαετία, λόγω και της γήρανσης του πληθυσμού μας, μετά βεβαιότητας θα καταλήξουμε μειοψηφία στον τόπο μας και το κράτος μας δεν θα είναι ελληνικό, εθνικό, ορθόδοξο χριστιανικό. Στοχευμένα και καθοδηγούμενα.
Η απειλή για το ελληνικό έθνος είναι απειλή ιστορικής ευθανασίας. ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ.
Και κάτι πρέπει να κάνουμε γι'αυτό. Αν όχι αυτοί που μας κυβερνούν, ακολουθώντας τις εντολές του διευθυντηρίου, (Ανδρέας Παπανδρέου, 1996), ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη