ΟΧΙ, δεν αποδεχόμαστε ένα σύστημα διακυβέρνησης βασισμένο στην παραδοχή πως η πλειοψηφία των πολιτών έχει δίκιο

 



Ίων Αθηναίος 



Να σας πω ένα μυστικούλι, εσάς που σας κακοφαίνεται που αυτοί οι φίλοι και οι φίλες σας που έχουν λιγουλάκι υφάκι και υπεροψιούλα, δεν προσποιούνται πως δεν βαριούνται τις τετριμμένες και προκάτ αναλύσεις σας, copy-paste από τις χωματερές των τηλεοπτικών δεκτών σας.
Ναι, έχουμε σχεδόν πάντα δίκιο, γιατί πολύ νέοι καταλάβαμε πως οι μεγάλες πλειοψηφίες, συνήθως δεν έχουν διάθεση για κάτι άλλο από την καλοπερασούλα τους, και οι ανησυχίες τους εξαντλούνται στο σε ποιό παραλιακό νταμπαντουμπάδικο θα το παίξουν σπουδαίοι το Σαββατόβραδο, με δανεικό χρήμα ή τρύπια τσέπη, (αδιάφορο με ποιά σειρά, μιας και το ένα ακολουθεί το άλλο, μαθηματικά), και ποιό νησάκι θα ντύσει το timeline τους και φέτος, σε ποιά παγκοσμίως άγνωστη υπερτιμημένη χαζοαυλή που σερβίρει "φαγητό της μαμάς", παρτάλια που δεν ξέρουν να βράσουν ένα αυγό, θα τα σκάσουν για να βρουν γίομα στο κενό της αθλίας κενότητάς τους.
Και ΟΧΙ, δεν αποδεχόμαστε ένα σύστημα διακυβέρνησης βασισμένο στην παραδοχή πως ΕΠΕΙΔΗ π.χ. 7 > 3, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ το 7 έχει και εξορισμού δίκιο.
Όχι, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να συνταχθούμε με τους πολλούς, όταν αυτό είναι αυταπόδεικτα σωστό. Έτσι π.χ. δεν ανηφορίζουμε στον Παρνασσό τον Ιανουάριο με βατραχοπέδιλα, ούτε κατεβαίνουμε Τσιμισκή για ψώνια τον Ιούλιο με στολή Εσκιμώου..
Αλλά επειδή είμαστε και του Αλωνιού, όσο και του Σαλονιού, και όταν εσείς ιδρώνετε 1-2 ώρες στις ουρές για να μπείτε στο παπόρο για να στοιβαχτείτε στο Γαϊδουρονήσι των Κυκλάδων με τα ίδια ανθρώπινα ναυάγια που σιχτιρίαζετε στην γειτονιά σας και στο μετρό, εμείς διαλέγουμε να μελετούμε Πολιτική, Ιστορία, Λογοτεχνία, να συναγελαζόμαστε, και να απολαμβάνουμε αυτό που πιθηκίζοντας χαρακτηρίζετε "Κλεινόν Άστυ".. Το οποίο ειρήσθω εν παρόδω, τον Αύγουστο είναι επίγειος παράδεισος.
Να το μυστικούλι λοιπόν: Να εκτιμάτε την παρέα μας, να ακούτε και λιγάκι, και να σέβεστε. Εμείς χωρίς εσάς μπορούμε εύκολα. Επειδή chances are, τα φέρνουμε και καλά βόλτα στην απασχόλησή μας, να σέβεστε τουλάχιστον πως μάλλον οι ΔΙΚΟΙ μας φόροι αποπληρώνουν τα δάνεια με τα οποία το σαπιοκράτος επιδοτεί την παρασιτική ζωή σας.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη