Όταν οι "θεωρίες συνωμοσίας" γίνονται σημαία της συμπαγούς πλειοψηφίας, σημαίνει ότι οι "συνωμοσιολόγοι" έχουν ξεγυμνώσει τους συνωμότες

 



Κωνσταντίνος Βαθιώτης


Δυσκολεύεται κανείς να πιστέψει ότι ο Σύλλογος Προσωπικού της Alpha Bank απέστειλε έγγραφο στην Τράπεζα, με το οποίο απαίτησε να προχωρήσει στην «α π ο μ ό ν ω σ η των α ρ ν η τ ώ ν του εμβολιασμού», και ότι στο τέλος του κειμένου προ των ονομάτων του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα επέλεξε να γράψει με κεφαλαία γράμματα τα εξής τρία συνθήματα:
1. «Ο εμβολιασμός προστατεύει τον εμβολιαζόμενο»
(τον προστατεύει και από τις σοβαρές παρενέργειες που έχουν τα ίδια τα εμβόλια;)
2. «Τα μέτρα προστασίας είναι υποχρέωση όλων μας»
(ακόμη κι όταν είναι αντισυνταγματικά;)
3. «Δεν παίζουμε με την υγεία μας, τη δική μας και των οικογενειών μας για χάρη κάποιων που αρέσκονται σε θεωρίες σ υ ν ω μ ο σ ί α ς»
(είναι θεωρία συνωμοσίας –άραγε ποιος και πώς θα την ορίσει;– ότι τα εμβόλια έχουν λάβει μόνο εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης [Emergency Use Authorization] και άρα ότι είναι πειραματικά; Κατ’ επέκτασιν ότι παίζει με την δική του υγεία όποιος εμβολιάζεται;)
Να προετοιμάζονται για έναν τρομερό κανιβαλισμό οι πολίτες εκείνοι που θα θελήσουν να ασκήσουν το αναφαίρετο δικαίωμά του να μη μετατραπούν σε πειραματόζωα. Η "συμπαγής πλειοψηφία" από τον "Εχθρό του Λαού" του Ερρίκου Ίψεν, η οποία αντλεί την ταυτότητά της μέσα από το κοπάδι, θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να κατασπαράξει την μειοψηφία.
Όσοι νιώθετε τρόμο από τα διχαστικά νύχια των εμβολιολατρών δυναμώστε από την επιστολή που είχε στείλει στις 21 Μαρτίου 1872 ο Ίψεν στον Νορβηγό μεταφραστή Φρειδερίκο Γκιέρτσεν. Εκεί του έγραφε τα εξής :
«Δεν έχω πολλούς φίλους. Θάθελα να αυξηθούν,.. μα επ’ ουδενί θα ριψοκινδυνεύσω ν’ αρνηθώ –λαμβάνοντας υπ’ όψιν τον εαυτό μου και την ηρεμία μου– τη βασική μου Αρχή σ’ όλα τα ζητήματα,.. δηλαδή πως το δίκιο τόχει πάντα η μειοψηφία».
Άρα, όταν οι "θεωρίες συνωμοσίας" γίνονται σημαία της "συμπαγούς πλειοψηφίας", σημαίνει ότι οι "συνωμοσιολόγοι" έχουν ξεγυμνώσει τους συνωμότες. Κι αυτό πονάει πάρα πολύ...
Ζούμε στα προέσχατα χρόνια της κοινωνικής εσχατιάς...

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη