Διασύνδεση Μπιλ Γκέιτς με Τζέφρι Επστάιν και κύκλωμα παιδοφιλικής κακοποίησης – Σοκ από τις αποκαλύψεις της Wall Street Journal

 


Η σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς, Μελίντα, άρχισε να μιλάει με δικηγόρους για το πολύκροτο διαζύγιο περισσότερο από έναν χρόνο πριν αυτό τελικά ανακοινωθεί την περασμένη εβδομάδα.

Αυτό μεταδίδει η Wall Street Journal, υποστηρίζοντας ότι τη διαδικασία εκκίνησαν οι ανησυχίες της Μελίντα για τη διασύνδεση του συζύγου της με τον Τζέφρι Έπσταιν: τον διαβόητο “προμηθευτή” παιδιών για σεξουαλική κακοποίηση από τους μεγάλους και τρανούς του κόσμου, παιδόφιλους, ανώμαλους και λάτρεις του Κακού.

Η 56χρονη είχε μιλήσει με διάφορα δικηγορικά γραφεία από τον Οκτώβριο του 2019, λέγοντας ότι ο γάμος της «έχει οριστικά τελειώσει», όπως αναφέρει η WSJ επικαλούμενη έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή της. Το δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα ότι οι ανησυχίες της για τις διασυνδέσεις του Μπιλ Γκέιτς με τον Έπστιν (που διωχθεί για αποπλάνηση ανηλίκων και βιασμό και “αυτοκτόνησε” στη φυλακή) είχαν αρχίσει τουλάχιστον από το 2013.

Οι New York Times (τωρινής ιδιοκτησίας Τζωρτζ Σόρος…) είχαν δημοσιεύσει τον Οκτώβριο του 2019 ότι ο δισεκατομμυριούχους είχε συναντηθεί με τον Έπσταιν πολλές φορές και μία φορά είχε μείνει έως αργά στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη. Εκπρόσωπος της Μicrosoft είχε επισημάνει ότι οι τότε συναντήσεις είχαν να κάνουν με σχέδια για τη χρηματοδότηση φιλανθρωπικών έργων.

Οι επίσημες διαπραγματεύσεις για το διαζύγιο άρχισαν κατά την πανδημία, περιλαμβάνοντας νομικές ομάδες με διαμεσολαβητή, που κλήθηκαν να χωρίσουν την περιουσία τους ύψους τουλάχιστον 145 δισ. δολαρίων σύμφωνα με υπολογισμούς του Bloomberg.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη