Τα Εμβόλια κι οι Εμβολιασμένοι προκαλούν τις θανατηφόρες μεταλλάξεις. Ανάγκη απομόνωσης των εμβολιασμένων. Νέες αποκαλύψεις από τον Παν/μιο του Καίμπριτζ.




Τα Εμβόλια κι οι Εμβολιασμένοι προκαλούν  τις θανατηφόρες μεταλλάξεις.  Ανάγκη απομόνωσης των εμβολιασμένων. Νέες αποκαλύψεις  από τον Παν/μιο του Καίμπριτζ.

Από την αρχή των εμβολιασμών Δεκέμβριο 20202 κι Ιανουάριο 2011 φώναζα ότι οι εμβολιασμοί εν μέσω πανδημίας, ιδιαίτερα με τα εμβλόλια m RNA-DNA θα προκαλέσουν ανθεκτικές στα εμβόλια αυτά μεταλλάξεις. Αποτέλεσμα: Να δημοσιευτεί την 26-01-2021 μελάτη από τα μεγαλύτερα παν/μια των ΗΠΑ και του κόσμου Rockfeller και Bethesda που απέδειξαν ότι τα αντισώματα που βγάζουν οι εμβολιασμένοι με το εμβόλιο της Pfizer (m RNA) αντί να σκοτώνουν τον φυσικό ιό SARS-Cov-2, αντίθετα τον μεταλλάσουν στις τρείς γνωστές μας ανθεκτικές μεταλλάξεις της Αγγλίας, Ν. Αφρικής και Βραζιλίας που έχουν πλέον κατακλύσει τον κόσμο, ενώ στην Ελλάδα αποτελούν πλέον το 90% των ιών, έχοντα αντικαταστήσει πλήρως τον αρχικό SARS-Cov-2, ακυρώνοντας έτσι ΟΛΑ τα εμβόλια που έχουν παραχθεί για να αντιμετωπίσουν τον αρχικό αυτό ιό.

ΕΔΩ τα link της μελέτης αυτής:

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.01.15.426911v1.full

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.01.15.426911v1 (abstract)

κι εδώ η σχετική μου ανάρηστη από την 29-01-2021:

https://zoidosia.blogspot.com/2021/01/pfizer-rockfeller-ny-e.html

Συμπέρασμα: Τα εμβόλια κι οι εμβολιασμένοι προκαλούν και διασπείρουν τις ανθεκτικές θανατηφόρες μεταλλάξεις.

Στην συνέχεια, προ ημερών, μεγάλη μελέτη από τα μεγαλύτερα παν/μια του Ισραήλ, απέδειξε ότι οι εμβολιασμένοι με το εμβόλιο της Pfizer, κουβαλάνε πάνω τους και μεταδίδουν την μετάλλαξη της Ν. Αφρικής, 8 φορές περισσότερο!

Εξήγηση: Από τα παραπάνω γεγονότα εξηγείται το γεγονός, ότι επί ένα χρόνο από την αρχή της πανδημίας, δεν είχαμε ακούσει για μεταλλάξεις, οι οποίες εμφανίστηκαν παγκόσμια μαζί με την έναρξη των εμβολιασμών τον Ιανουάριο του 2021, και συνεχώς αυξάνονται παγκόσμια, ΕΠΕΙΔΗ συνεχίζονται μανιωδώς οι εμβολιασμοί, που ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ τις μεγαλλάξεις αυτές….ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ από ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥ ή συνειδητούς ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.

Και η τελευταία βόμβα: Στην χώρα μας –όπως και παγκόσμια- ήδη υπάρχουν 575  κρούσματα με δύο Ινδικές μεταλλάξεις  α και β, οι οποίες ανακαλύφθηκαν πρώτα στην Ινδία κι αργότερα εμφανίστηκαν σε όλο τον κόσμο. ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι μεταλλάξεις αυτές ΔΕΝ μεταδόθηκαν από τη Ινδία στις άλλες χώρες, αλλά φύτρωσαν σε αυτές, από τα εμβόλια, όπως έγινε και με τις παραπάνω 3 γνωστές μας μεταλλάξεις της Αγγλίας, Ν. Αφρικής και Βραζιλίας. Εδώ το link του ΕΟΥΔ με τις μεταλλάξεις στην χώρα μας:

https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2021/04/covid-gr-daily-report-20210429.pdf

Και πριν λίγο καιρό, άρχισε να διαδίδεται στην Ινδία η ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ «διπλή μετάλλαξη του ιού, που συνίσταται στις παραπάνω δύο μεταλλάξεις α και β μαζί. Η «διπλή» αυτή μετάλλαξη έχει πλέον εμφανιστεί σε πολλές χώρες και σε 3 μέχρι τώρα ασθενείς στην Ελλάδα.

Και χθές, δημοσιεύτηκε η αποκάλυψη από το Παν/μι του Καίμπριτζ, ότι η διπλή αυτή μετάλλαξη προκαλείται από τα αντισώματα που βγάζουν οι ασθενείς με τον φυσικό κορονοιό και από τα εμβόλιο, διότι τα αντισώματα από τον κορονοιό και τα εμβόλια είναι τα ίδια (αλλιώς τα εμβόλια δεν είχαν λόγο να γίνονται!. Κι ακόμα, η μελέτη αυτή αποκαλύτπει ότι η «διπλή» αυτή μετάλλαξη, διέφυγε μέσα από εργαστήριο (δεν αποκαλύπτει από ποιο) κατά την διάρκεια πειραμάτων.

Εδώ το link της μελέτης αυτής του Παν/μίου του Καίμπριτζ:

https://www.sciencemediacentre.org/expert-reaction-to-cases-of-variant-b-1-617-the-indian-variant-being-investigated-in-the-uk/

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Όσο γίνονται τα εμβόλια, τόσο περισσότερες θανατηφόρες μεταλλάξεις θα παράγονται και θα διασπείρονται…! και γι` αυτόφουντώνει παγκόσμια η πανδημία, παρά τους εμβολισμούς. Οι άσχετοι ή εγκληματίες ιατροί κα πολιτικοί προσπαθούν να σβήσουν την φωτιά με ΒΕΝΖΙΝΗ.

Συμπέρασμα 2: Πρέπει να απομονωθούν σε καραντίνα διαρκείας οι εμβολιασμένοι κι ελπίζω να βρώ δικηγόρους να ζητήσουμε δικαστική απόφαση γι` αυτό.

Δημ. Αντωνιου

πηγη






 

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη