Υποχρεωτικότητα των Εμβολίων στην ΕΜΑΚ κι άλλες υπηρεσίες. Το λάθος των Συνταγματολόγων


 

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΜΑΚ κι άλλες ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 1) Υπουργική Απόφαση 9670 οικ.Φ.109.1/2007 - ΦΕΚ Β-842/30-5-2007, Έγκριση κανονισμού λειτουργίας των Ειδικών Μονάδων Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Μ.Α.Κ.)

https://www.e-nomothesia.gr/kat-pyrkagies-emprismoi-purosbestiko-soma/purosbestiko-soma/ya-9670-oik-f-109-1-2007.html

 2) ΝΟΜΟΣ 4662 / ΦΕΚ Α/27/7.2.2020

 Εθνικός Μηχανισμός Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων, αναδιάρθρωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, αναβάθμιση συστήματος εθελοντισμού πολιτικής προστασίας, αναδιοργάνωση του Πυροσβεστικού και άλλες διατάξεις.

http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/n4662_2020.htm

3) Απόφαση Συμβουλίου αρ. 762/2014

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/PDF/?uri=CELEX:32014D0762&from=EL

4) Εκτελεστική Απόφαση της Επιτροπη 762/2014, Παράρτημα ΙΙ αρ.12,13

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/PDF/?uri=CELEX:32014D0762&from=EL

Από την παραπάνω ελληνική και ευρωπαική νομοθεσία προκύπτει ότι η αρ. 28550 Φ.215.2 Διαταγή είναι καταχρηστική, αντι-συνταγματική και παράνομος, για τους εξής λόγους:

Η αντιμετώπιση της παρούσας πανδημίας του κορονοιού ΔΕΝ εμπίπτει στα καθήκοντα επέμβασης της ΕΜΑΚ, εκτός εάν θεωρηθεί ότι η πανδημία αυτή συνιστά «φυσική καταστροφή» (κατά την έννοια του σχετ.3) η οποία προκλήθηκε από εκούσια παραγωγή και διάδοση του ιού από τον άνθρωπο, οπότε θα μιλάμε για «βιολογικό πόλεμο και κίνδυνο».

 Η πανδημία αυτή είναι καθαρά υγειονομικό καθεστώς, αρμόδιες για την αντιμετώπιση της οποίας είναι οι εθνικές υγειονομικές αρχές (αρ.4 ΣΛΕΕ), δεδομένου ότι ΔΕΝ υπάρχει και ενιαία Ευρωπαική νομοθεσία για την αντιμετώπισή της (Κανονισμός, Οδηγίες, Αποφάσεις).

Σε καμία από τις προαναφερόμενες νομοθεσίες ΔΕΝ προβλέπεται υποχρέωση των υπηρετούντων στην ΕΜΑΚ εμβολιασμού των, εκτός των υποχρεωτικών στους οποίος ΔΕΝ περιλαμβάνεται ο εμβολιασμός για τον παρόντα ιό της πανδημίας Covid-19, ΚΑΙ πάντως ΔΕΝ προβλέπεται ότι η άρνηση οποιουδήποτε εμβολιασμού συνιστά λόγο νόμιμης εκδίωξής του από την ΕΜΑΚ σε άλλη υπηρεσία με τις επιζήμιες μισθολογικές και συνταξιοδοτικές συνέπειες.

 ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΩΝ

Σύμφωνα με τους Καθηγητές  Συνταγματολόγους και την ερμηνευτική δήλωση του αρ.5 Συντάγματος,  η επιβολή αναγκαστικού εμβολιασμού επιτρέπεται από το Σύνταγμα, όταν δια του τρόπου αυτού εμποδίζεται η διασπορά του ιού κι έτσι προστατεύεται η δημόσια υγεία. Κι έχουν δίκιο, αλλά…αγνοούν τα εξής τα οποία ανατρέπουν την άποψή των αυτή:

ΟΛΑ τα εμβόλια, όπως  και τα συγκεκριμένα κατά του κορονοιού- δεν εμποδίζουν  την ΜΕΤΑΔΟΣΗ του ιού (ώστε να συντρέχει λόγος εφαρμογής της ερμηνευτικής δήλωσης του αρ.5 Σ), αλλά προφυλάσσει –θεωρητικά- τον εμβολιασμένο από την βαρύτητα νόσησής του από τον κορονοιό. Κατά τ` άλλα, ο εμβολιασμένος και «κολλάει» τον ιό (σε μεγαλύτερο μάλιστα φορτίο) και συνεχίζει να τον μεταδίδει στον πληθυσμό (με μεγαλύτερη μάλιστα συχνότητα). Συνεπώς, το παραπάνω επιχείρημα των καθηγητάδων-περί συνταγματικότητας των εμβολιασμών- είναι ΛΑΘΟΣ…αν ήξεραν ιατρική θα το είχαν αποφύγει.  

Επίσης, επιστημονικά δεδομένα από μεγάλα παν/μια αλλά κι από την παγκόσμια εξέλιξη της πανδημίας (και στην Ελλάδα) απεδείχθη ότι όλα τα εμβόλια, δεν είναι μόνο αναποτελεσματικά, αλλά και παράγοντες και πηγές ανθεκτικών και θανατηφόρων μεταλλάξεων, που ΔΕΝ υπήρχαν πέρσυ πριν τα εμβόλια. Το 2020 (προ των μεβολίων) είχαμε στην Ελλάδα μόνο 600 νεκρούς και σε 5 μήνες το 2021 –σε συνθήκες εμβολιασμού- έχουμε επιπλέον 10.000 νεκρούς!

ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να επιβάλλει να γίνει κάτι "βίαιο" στο σώμα μου (όπως είναι η ένεση του εμβολίου ή η χορήγησή του από το στόμα) ΧΩΡΙΣ την δική μου συναίνεση, ούτε για κακό ούτε για το καλό μου!, διότι ο καθένας είναι ΗΓΕΜΟΝΑΣ του εαυτού του (αρ.4,5,6 Συντάγματος). Αυτός που αυτο-τραμαυτίζεται σε απόπειρα αυτοκτονίας του, ΔΕΝ πάει κατηγορούμενος για "αυτο-τραυματισμό", διότι είναι ελεύθερος και νόμιμος να κάνει στον εαυτό του οτιδήποτε θέλει, καλό ή κακό, αλλά ΚΑΝΕΙΣ άλλος δεν μπορεί να σε υποχρεώσει να κάνεις κάτι στον εαυτό σου, ακόμα και για το καλό σου, εάν εσύ δεν θέλεις...εκτός εάν είσαι πνευματικά ανάπηρος και πάλι με δικαστική απόφαση.

ΤΕΛΟΣ: το εμβόλιο αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ !! από τον υπουργό όπως επιτάσσει ο ν.4764/2020 αρ.52 επ.

Συνεπώς, η παραπάνω διαταγή συνιστά παράνομη ΕΚΒΙΑΣΗ εκ μέρους του αρχηγείου, είναι καταχρηστική κι Αντισ-συνταγματική (για παράβαση των αρ.1,4,5, 25), ενώ είναι κι ανεφάρμοστη λόγω της-παραδεδεγμένης κι απ` αυτήν άλλωστε- ιατρικού απορρήτου κι απαγόρευσης δημοσιότητας των εμβλιασμένων και μη υπηρετούντων στην ΕΜΑΚ.

Για τους παραπάνω λόγους, ζητάμε από τον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη να παραπέμψει τον αρχηγό στο Πειθαρχικό και στον Εισαγγελέα.

Δημ. Αντωνίου

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη